Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

MAD MAX

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ελέγξει την κατάρρευση της έννομης τάξης, εφαρμόζοντας παρωχημένες πολιτικές συνταγές «προοδευτικού» τύπου.
Έκρηξη εγκληματικότητας βιώνει η χώρα μας, την ώρα που η αριστεριστική τρομοκρατία καλά κρατεί. Γίναμε Καμπούλ, που θα έλεγε (προ της 4ης Οκτωβρίου φυσικά) και ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Η κοινωνία μας καταρρέει, ελέω ηθικής κρίσης (αυτή η αριστερά δεν τη βλέπει), λαθρομετανάστευσης και της βίας της άκρας αριστεράς και όλοι το έχουν καταλάβει, εκτός του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του πρώην ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Βούγια και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ. Οι δύο τελευταίοι έχουν αναλάβει να προωθήσουν (με τη βοήθεια στην κυβέρνηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου) το project της δημιουργίας (εις βάρος των Ελλήνων) της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας.
Γιατί έτσι γουστάρει το φύσει αυταρχικό (και ανέκαθεν σταλινικό στη λογική του) ΠΑΣΟΚ. Στο μεταξύ, απελευθερώνονται και μερικοί «μπλοκαρισμένοι» αντιεξουσιαστές, που μετέχουν σε μπάχαλα και έχουν συγγενικούς δεσμούς με περσόνες της ριζοσπαστικής αριστεράς (δηλαδή «μέσον», κάτι που ίσως να θεωρούν ότι τους δίνει το δικαίωμα να παριστάνουν τους ταραξίες).
Ασφάλεια και λαθρομετανάστες δεν πάνε μαζί
Δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια. Και δεν υπάρχει ασφάλεια γιατί κάποιοι έχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις ή «προβλήματα» με την έννοια της «καταστολής» και προπαγανδίζουν την «ανοχή» και την ελευθεριότητα, ενώ ενισχύουν τη λαθρομετανάστευση για να υπονομεύσουν τον εθνικό κορμό (αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο στα χέρια οπισθοδρομικών που μισούν τη Δύση).
Παράλληλα, μιλούν παρασκηνιακά με περιθωριακά στοιχεία της άκρας αριστεράς και κάνουν αναφορές σε «ρατσιστικές» και «φασιστικές» απειλές, νομίζοντας αφελώς ότι κάτι θα πετύχουν. Και κλείνουν κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών («γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι λαθρομετανάστες στο Κέντρο Κράτησης στην Παγανή Μυτιλήνης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μετά από επίσκεψη “αντιρατσιστικών” οργανώσεων»), έλεγε η σχετική είδηση), απελευθερώνοντάς τους στους δρόμους των ελληνικών πόλεων.
Όσο για τις «σικέ» εξεγέρσεις, που «βοηθούν» στη λήψη «προοδευτικών» αποφάσεων, διαβάστε: «Οι “αντιρατσιστικές οργανώσεις” ενημέρωσαν τους κρατούμενους για το νέο καθεστώς που θα ισχύσει και φυσικά για τα δικαιώματά τους τα οποία θα πρέπει να διεκδικήσουν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι αλλοδαποί εξεγέρθηκαν κάνοντας τις χειρότερες ζημιές που έχουν γίνει στην Παγανή μέχρι τώρα», έγραψε ο Τύπος της Μυτιλήνης. Κάτι ξέρουν...

MAD MAX, κοινωνία-ζούγκλα
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η πολιτική για την ασφάλεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν αποδίδει. Η βομβιστική επίθεση στην Εθνική Ασφαλιστική, δείχνει πόσο εκτός θέματος είναι οι αρμόδιοι.
Που νομίζουν ότι μπορούν να εξευμενίζουν κατά το δοκούν τους επικίνδυνους τύπους της άκρας (και περιθωριακής) αριστεράς, αλλά και να πετύχουν μείωση της εγκληματικότητας, παράλληλα με τον «εμπλουτισμό» της κοινωνίας μας με αλλόδοξους (βασικό αυτό, δεν έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς) οικονομικούς μετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, είναι το εξής: το «ροκάνισμα» του εθνικού κορμού, θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, προκαλώντας αποσύνθεση και φέρνοντας κατάρρευση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας. Δηλαδή αναρχία και εγκληματικότητα.
MAD MAX, λοιπόν. Όσοι δεν έχετε δει την ταινία, σπεύσατε στο video club της γειτονιάς σας. Δείτε την για να πάρετε μια γεύση πώς θα είναι τα πράγματα σε κάποια χρόνια από τώρα. Δείτε πού θα μας οδηγήσουν η αποθέωση της ατομικότητας, η απόλυτη ελευθεριότητα (και η διαστροφή) και η (ελέω παγκοσμιοποίησης) άκρατη εκκοσμίκευση. Και πού είστε: μην τρώτε το παραμύθι ότι «το σύστημα αυτορυθμίζεται», ότι όλα «είναι υπό έλεγχο» και ότι «θα λειτουργήσουν οι διορθωτικοί μηχανισμοί».
Η αίσθηση (κυρίως των ισχυρών) ότι μπορούν να ελέγξουν και ελέγχουν το «παιχνίδι», αποτελεί και την πάγια ψευδαίσθησή τους. Ψευδαίσθηση, που η ανθρωπότητα έχει πληρώσει κατά καιρούς πολύ ακριβά...

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: