Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Κάλεσμα από τον Δημήτρη Τσατσαμπά


Από τον Δημήτρη Τσατσαμπά, υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου, πήραμε το παρακάτω μήνυμα…

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ.
ΠΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.


Περισσότερα εδώ:Εμείς πάντως συμφωνούμε με τη σύναψη δανείου εάν πρόκειται με τα λεφτά αυτά να εξασφαλισθούν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ελεύθεροι χώροι πρασίνου της πόλης μας.
Εάν τα λεφτά πρόκειται να διατεθούν για να εξυπηρετήσουν «μαύρες τρύπες», ή χρηματοδοτήσεις ημιτελών έργων που εκκρεμούν, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους…Γιατί κάτι πρέπει να γίνει και με την… ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

''ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ''
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ
protatoxaidari.blogspot.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλες και Φίλοι Χαιδαριώτες, Στα ψεύδη και τις συκοφαντίες, του «ανύπαρκτου» Δημάρχου, ότι δήθεν η παράταξή μας ψήφισε «όχι» στην απόκτηση του οικοπέδου του ΟΤΕ, στο Δάσος.
ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ
Ο «άφαντος» κύριος Μαραβέλιας, αφού επέτρεψε, με ευθύνη του, να κινδυνεύουν άμεσα δεσμευμένοι χώροι οικοπέδων (οικόπεδο ΟΤΕ, χώρος Λολοσίδη κ.ά.), τώρα ζητά δάνειο 3.000.000€ για να τους σώσει!!!!

Για να μάθει ο Χαϊδαριώτικος Λαός την αλήθεια, δηλώνουμε κατηγορηματικά και με αίσθημα ευθύνης, πως θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν και είναι ξεκάθαρη.

Είπαμε και λέμε «ναι» στην απόκτηση των οικοπέδων ακόμη και με δανεισμό, ζητώντας νομική τεκμηρίωση, τεχνική έκθεση και οικονομική εισήγηση για κάθε οικόπεδο.

Γιατί:θέλουμε να εξασφαλίσουμε όρους διαφάνειας και να ξεκαθαρίσουμε τις αναγκαίες προτεραιότητες.

Γιατί:θέλουμε τα χρήματα του Χαϊδαριώτικου λαού να αξιοποιούνται προς όφελος της πόλης και των δημοτών.

Δεν εμπιστευόμαστε τη διαχείριση της δημοτικής αρχής Μαραβέλια, αφού μέσα σε τρία χρόνια έφερε το Δήμο στο χείλος της χρεοκοπίας.

Έφτασαν μάλιστα να ζητούν επιπλέον 1.500.000 € δάνειο,για να πληρώσουν μισθούς και προμηθευτές ενώ ταυτόχρονα έχουν φορτώσει με νέα χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ το Δήμο.
Καταγγέλλουμε το δήμαρχο, κύριο Μαραβέλια, ο οποίος προφανώς σε συνθήκες πανικού - λόγω της αποχώρησης στελεχών του από τη διοίκηση του Δήμου - με βαριές καταγγελίες σε βάρος του, δρα ως κοινός συκοφάντης για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.
Απόδειξη των παραπάνω, αποτελούν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2009,τα οποία είναι στη διάθεση του κάθε δημότη.
Αυτοί βουλιάζουν, δε θα τους αφήσουμε να βουλιάξουμε και την πόλη μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ