Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγές (;) στα ΕΛ.ΠΕ.

Νέος Πρόεδρος στα ΕΛΠΕ ο Τάσος Γιαννίτσης
Το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΠΕ αποφάσισε ομόφωνα μετά τη σημερινή συνεδρίαση, την τοποθέτηση του Τάσου Γιαννίτση στη θέση του προέδρου.


Παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος ο Γιάννης Κωστόπουλος
Ο Γιάννης Κωστόπουλος παραμένει διευθύνων σύμβουλος καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας Ευάγγελο Στράνη, το διοικητικό συμβούλιο τον επαναδιόρισε με 12 ψήφους υπέρ και μία κατά.

.



Και δυο λόγια από εμάς για την ΠΑΣΚΕ ΕΛ.ΠΕ.

Ο Ισχυρός επιβάλλεται, ο Ανίσχυρος κλαψουρίζει και ο Αξιοπρεπής σιωπά και Αγωνίζεται…


ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ
02/12/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. ΕΛΠΕ για την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια μέσα από πληρωμένα δημοσιεύματα, της παραμονής του εκπροσώπου της Paneuropean ως εκπροσώπου του Δημοσίου στο Δ.Σ. της Εταιρείας.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ δηλώνει ξεκάθαρα τη θέση της, την οποία πιστεύαμε πριν 2 χρόνια και την οποία πιστεύουμε και σήμερα:
“Ο ορισμός, ως εκπροσώπου του Δημοσίου και νέου Δ/ντα Συμβούλου της Εταιρείας του μέχρι πρότινος εκπροσώπου της μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο, που είχε οριστεί από τον Όμιλο Λάτση, αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και κάποιος πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη, ο Υπουργός, ο Πρωθυπουργός; Βρείτε τα.
Σε ποια χώρα του κόσμου μπορείτε να συναντήσετε αντίστοιχη πρακτική; Σε ποια ευνομούμενη πολιτεία; Σε ποια εισηγμένη Εταιρεία στο Χρηματιστήριο;
Αυτή είναι η πραγματικότητα και αποκαλύπτεται ότι και στον τομέα της ενέργειας η λεγόμενη μεταρρύθμιση είναι στην ουσία εκτέλεση προσυμφωνημένων συμβολαίων με οικονομικά συμφέροντα.”
Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί στην τοποθέτησή του ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρ. Παπουτσής, στη Βουλή την 30/12/2007, όταν η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τοποθέτησε τον εκπρόσωπο της Paneuropean ως εκπρόσωπο του Δημοσίου για τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου στην ΕΛΠΕ Α.Ε.
Ο εκπρόσωπος της Paneuropean αφού ενδύθηκε τον μανδύα του αυστηρού τεχνοκράτη, συνδιοίκησε σε πλήρη αρμονία με τον διορισμένο από την Δεξιά Κυβέρνηση κ. Χριστοδούλου, εφαρμόζοντας στην πραγματικότητα την κομματική του ιδεολογία, την οποία χρησιμοποίησε ως κριτήριο των διοικητικών του πράξεων και αποφάσεων, που κατά καιρούς καταγγέλθησαν από την παράταξή μας.
Αισιοδοξία και προσδοκία κ. Πρωθυπουργέ γέννησε η φράση που επανειλημμένα χρησιμοποιήσατε προεκλογικά:
«Δεν χρωστάω σε κανέναν». Χρωστάτε στους εργαζόμενους αυτής της Εταιρείας, γιατί χάρη σε αυτούς τα ΕΛΠΕ αποτέλεσαν όχημα ανάπτυξης. Με την συμμετοχή τους στην παραγωγική διαδικασία, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους κατέχει σήμερα η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. τη θέση αυτή στο βιομηχανικό και οικονομικό “γίγνεσθαι” της Πατρίδας μας.
Η “τεχνοκρατική” πολιτική του εκπροσώπου της Paneuropean ήταν αυτή που παρεμπόδισε ικανότατα στελέχη να είναι ενεργά, χωρίς προοπτική αναβάθμισης και εξέλιξης, μέσα στο δικό τους εργασιακό χώρο, χρησιμοποιώντας χρυσοπληρωμένους γιάπηδες, μεταμοντέρνας κοπής και εκτεχνικευμένης σκέψης.
Αλήθεια, με ποια διαδικασία μπορεί να παραμείνει στη θέση του ο νυν Δ/νων Σύμβουλος; Της προκήρυξης της θέσης ή εκτός της προκηρυχθείσας διαδικασίας; Προβλέπει η διαδικασία στα κριτήρια και Βρετανούς υπηκόους; Ποια είναι η θέση της Κυβέρνησης; Η προεκλογική περί διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης ή μια μορφή ήπιας μετάβασης στην πλήρη ιδιωτικοποίηση;
Πρέπει να γνωρίζουμε και να διακρίνουμε την αλήθεια από το αληθοφανές ψέμα.
Γιατί πράγματι πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, μια νέα εντολή διοίκησης στον εκπρόσωπο του Ομίλου Λάτση.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Ίσως ο αρμόδιος Υπουργός, ίσως ο Πρωθυπουργός, που κρατά το τιμόνι της χώρας, που καταγγέλλει τα συμφέροντα των “Βατοπεδίων” και των ομολόγων, των βαρόνων του χρήματος και των νονών της κοινωνικοπολιτικής ζωής αυτού του τόπου, που δεν χρωστάει σε κανέναν και μας κάνει υπερήφανους για αυτό.
Είμαστε πράγματι υπερήφανοι για τις θέσεις και τις ηθικές αξίες αυτής της παράταξης και θα συνεχίσουμε να διακηρύττουμε τις αρχές της με όραμα και τόλμη, γιατί βιώσαμε τα τελευταία χρόνια τη διάβρωση και τη διαπλοκή μιας πολιτικής που προσπαθούσε απλοϊκά να μας πείσει ότι τα συμβαίνοντα καλώς συμβαίνουν.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θα δώσει για άλλη μια φορά τη μάχη της ενάντια σε αυτά τα “καλώς συμβαίνοντα” και ο εκπρόσωπός μας στο σημερινό Δ.Σ. ΕΛΠΕ θα καταψηφίσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση που έρχεται σε σύγκρουση με τις θέσεις του Κινήματός μας.

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pali toys eskise o aleksis!!!pw pw re aleksi astoys mhn toys xtipas allo lypisoytoys.eee magkakia alaksan oi kairoi to noysas

Ανώνυμος είπε...

βρε ζωοον χαλαρωσε λιγο μην σε στειλει ο αλεξης στην διακινηση να κοβεις κινηση στις βεα...χο χο χο...το ξερουμε οτι αλλαξαν οι καιροι βλακα....πρασινισαν....δεν σας σωζει τιποτα απο τον αλέξη...πελατες του αλεξη ειναι πολλες υπογραφες που ξαναμαζευψατε...σας καταλαβαν ολοι...50 ηρωικοι μεινατε...ενιαια στρουμφακια...θα γινει της διακινησης βεα το καγκελο...χο χο χο...που λεει και ο σωκρατης....αληθεια ο χριστοδουλου που ειναι????

BENEAS GEORGIOS είπε...

Οφείλουμε με όλοι να παραδεχτούμε πως ποιο πράσινος από τον Ι. Κωστόπουλο ίσως και να μην υπάρχει.
Είναι καταπράσινος.
Βάζελος ως το μεδούλι !

Ανώνυμος είπε...

Kalhmera PASKE: http://www.antinews.gr/?p=26257

Ανώνυμος είπε...

μπενεα ηταν η γαλαζια κοτα ο κωστοπουλος τωρα θα γινει η πρασινη κοτα με το πρασινο λυρι...αυτος θα πνιξει τα "παιδια" του σαν τον κρονο...τα καλυτερα ερχονται και η πυραμιδα πρασινιζει προσεχως...το παραδειγμα της διακινησης ειναι πιλοτος για το τι θα ακολουθησει μπενεα...ανυπομονο αγορι...θα δουν τα ματακια σου πραγματα και πρασινα θαυματα....

Ανώνυμος είπε...

13:18 Βάλε το μυαλουδάκι σου (αν εχεις) να δουλέψει. Μέχρι το 2013 με αυτους στην διοικηση θα παμε. Ηρθαν τα παιδια του Σημιτη να ολοκληρωσουνε οτι αφησε η δεξια μισο.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε φιλε μυαλουδακι δεν εχουν κατι ενιαιοι εγκεφαλοι που προσκυνησαν την εργοδοσια βλεπε χριστοδουλου και τσεκουρεψαν χρονιες κατακτησεις...τωρα θα μαζευψουμε τα σπασμενα του ξανθου και της παρεας του...θα παρει χρονο αλλα θα τα καταφερουμε...μεχρι χθες εκανε κουμαντο ο λατσης τωρα κανει κουμαντο ο σημιτης...αλλαξε η κασσετα αλλαξε και το παραμυθι σας...για να μην κουραζεστε τα πρασινα θαυματα ξεκινανε σε λιγο...τοτε θα καταλαβεις ποιος κανει κουματο στα ΕΛΠΕ...Σας εχει κανει ο ξανθος με τον καγιεν αλογα με τις παπατζες τους...στο παραμυθι πρωτοι αλλα απο τηγανιτα τιποτα...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Πράσινη Κυβέρνηση, Πράσινη Διοίκηση, Πράσινος Μεγαλομέτοχος, Πράσινο Σωματείο.
Ό,τι κι αν συμβαίνει από εδώ και στο εξής στα εργασιακά μας, ξέρουμε ποιοι θα φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που δεν ειναι γιωργο πρασινο ειναι το ποδοσφαιρο...αυτο εξακολουθει να κανει επανασταση και να εχει χρωμα κοκκινο...χο χο χο που λεει και ο σωκρατης....παντως η υπογραφη σου ειναι ωραια σαν και εσενα τρελο και ανυπομονο αγορι....

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνας (γιατι ετσι σου επιβαλουνε)τις απεργιες που καναμε για την 25ετια και τις ξεπουλησατε ολες. Συνολικά κάναμε περιπου τεσσερεις μηνες απεργια.
Τα υπολοιπα είναι το ποιηματακι που πρεπει να λες για να σου δωσουνε κανενα κλιμακιο.
Μονο μαθε και κανενα αλλο γιατι σε εχουμε βαρεθει

Ανώνυμος είπε...

Τις προυπηρεσιες των νεων τις ξεπουλησε ο ξανθος και η παρεα του....την εξισωση των μισθων βεε-βεα την καταψηφισε ο ξανθος και ενιαιοι...τωρα τρεχουν στα δικαστηρια για να βρει την καρεκλα που εχασε...προβλεπω να πηγαινει στον αρειο παγο με εφεση για να παρει την καρεκλα του προεδρου...ξανθε καρεκλοκενταυρε..τι σε περιμενει δεν το φανταζεσαι...λιγο πριν φυγει τα καταφερε ο χριστοδουλου και σε εφαγε...και εσυ ειχες καταντησει το κανις του προεδρου...αληθεια ρε ξανθε ο φιλος σου ο καγιεν γιατι δεν πουλαει την mercedes να φτιαξει τα δοντια του?τι τις μαζευει τις αποδειξεις απο τους νεους εργαζομενους?...ουτε 50 υπογραφες δεν μπορεις να μαζευψεις πια..ξεφουσκωσες σαν ενιαιο μπαλονακι....φτιαξε με τον χριστοδουλου ενα κλαμπ πρωην προεδρων να παιζετε μπριτζ...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ανώνυμε 19:23,
Η ΠΑΣΚΕΔΑΚΕ λογική σου, τέτοιους συλλογισμούς σου επιτρέπει να κάνεις…
20 χρόνια στη Φύλαξη, 6 χρόνια στη Group 4, και τρία - τέσσερα από εδώ κι’ από εκεί, στο 17 Κλιμάκιο με καταληκτικό το 15 !
Έλα κάθε μήνα να σου δίνω τα λεφτά του κλιμακίου που λες, για να βάζεις βενζίνη στο παπάκι σου, εάν φτάνουν… και γιατί μέχρι παπάκι σε κόβω…
Άντε κάνε μας τη χάρη…
Πάω για μεγάλα πράγματα, έχω υψηλούς στόχους, όμοιους αυτών των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕΔΑΚΕ… κατάλαβες;;;
Όποιος θέλει υπηρεσίες κοστίζουν… Χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπενεα τον φιλο σου τον ξανθο τον καμαρωσαμε με το ξεπουλημα των προυπηρεσιων των νεων,τις αστακομακαροναδες,τις αδιαφανεις προσληψεις με το γερο μπαξισισι και το blanco...το συνεδριο οπου δωρεαν αιθουσα πληρωθηκε ενα σκασμο λεφτα...το υπερογκο κοστος του συνεδριου....στο τμημα σου γεμισαν σεκιουριταδες...τι εκανε ο φιλαρακος σου ο ξανθος?....μονο χλιδατα ταξιδακια με το χορηγο το γνωστο ταξιδιωτικο γραφειο....μιλας και απο πανω αντι να ζητησεις συγνωμη απο τους εργαζομενους που με την στηριξη που εδωσες στον ξανθο και την ενιαια παρεα του τσακισατε τα κεκτημενα του εργαζομενου....λιγη τσιπα δεν βλαπτει...παρτο γραμμη κουμαντο στα ελπε κανουν αλλοι τωρα...παει ο χριστοδουλου της συγκαλυψης και σε λιγο φευγει και o mr PANGAEA..."Χασαπηδες" του εργατικου μοχθου....οι πρασινοι εφιαλτες θα στοιχειωνουν απο εδω και περα το ξανθο αφεντικο σου...
Υ.Γ 1 Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ MERCEDES ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ?ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
Υ.Γ. 2 ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΕΦΕΣΗ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο η υπογραφη σου δεν παιζεται...ειναι πολυ καλη...τουλαχιστον εσυ δεν εγκατελειψες το ξανθο αφεντικο σου με το χλιδατο σπιτι και τα φινετσατα επιπλα και την φοβερη θεα...50 ηρωικοι μεινατε συν τα ανιψια που μπηκαν με το γνωστο "αξιοκρατικο"τροπο...αληθεια μαζευεστε ακομη εκει ?ερχεται και ο χριστοδουλου τωρα που εχει χρονο?

BENEAS GEORGIOS είπε...

Σας περιμένουν εκπλήξεις... στις ΕΚΛΟΓΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

μπενεα περιμενε εσυ εκλογες μεγαλε...υπογραφη σου δεν παιζεται...αυτα σου λεει ο ξαθος παπατζας και εσυ εχει τρελανει..αλλαξε πλευρο...στο αρειο παγο σας βλεπω παρεα με τον ξανθο.....

Ανώνυμος είπε...

μπενεα παει εσβησε το αστρο του ξανθου τσαρλατανου...εφυγε ο προστατης του ο μεγας χριστοδουλου...οποτε και να γινουν εκλογες ακλαυτοι θα πατε...την ανακοινωση της ελκε την διαβασες?σου αρεσε που αδειασε το ξανθο αφεντικο σου...μονος του εμεινε και σου ριχνει δουλεμα κανονικο...αντε τωρα στον αρειο παγο...η πρασινη μηχανη αρχιζει και παιρνει μπρος...καημενε...τι οδυνηρες εκπληξεις σας περιμενουν....στηριξε τον ξανθο θα σε χρειαστει γιατι ολοι οι αλλοι τον εχουν πουλησει...τρελο αγορι δεν σου εχουν πει να προσεχεις που υπογραφεις???....τα δοντακια σου εσυ δεν θα τα φτιαξεις οπως ο προισταμενος σου???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΒΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΞΕΡΕΙΣ?....ΕΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΙΑ....ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΘΦΑΛΜΙΔΗΣ?ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΧΟ ΧΟ ΧΟ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ...ΧΟ ΧΟ ΧΟ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...ΧΟ ΧΟ ΧΟ...

Ανώνυμος είπε...

anwnhme vlaka sygnwmh gia thn ekfrash alla apo tis hli8iotites poy les mono etsi xaraxthrizese h' prospa8hs na peiseis ton eyato soy gia oti symvenh sto psep k gemika sta elpe.re arxonta k g....a ths paske afoy exei rolarei h mhxanh ths paske poly apla gia na teleiwsete ton ksan8o k ton kagien giati den lete ston arghgo sas na pate se ekloges na teleionoyme h' anwnhmes magkes einai gia klamata to noysas erxete poly klama gia esas YPOMONH LIGES MERES EMEINAN erxete toy gianitsh to potami gia esas toys magkes.OSO GIA TIS YPOGRAFES MHN ZORIZESE AYTES XREIASTEIKAN AYTES MAZEYTHKAN SE LIGES MERES 8A RIKSEIS POLY KLAMA STHN PARAGKA XALAROSE POLY KLAMA LEMEEEEEEEE!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑΖΟΥΝ!!!! ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΩΣΤΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΗΚΗ! ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΗΣΙΑΚΟ ΤΗ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΤΗΚΑΡΗΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΒΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ....ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΕΝΙΑΙΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ...ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΕΟ???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αλεξη τωρα περιμενουν τον γιαννιτση να τους σωσει....δεν παιζονται τα ενιαια νουμερα...που να δουν και αυτα που τους ετοιμαζεις...πελατες του αλεξη υπομονη και θα ξενερωσετε πολυ συντομα....αλλαξατε την κασσετα και αλλαξατε το παραμυθι...τελος εποχης για εσας θα καταλαβετε απο τις πρωτες κιολας κινησεις του νεου προεδρου...παπατζες τελειωσαν τα παραμυθια για εσας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΑ ΕΛΠΕ"Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑ"....