Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ενημέρωση από την επιτροπή κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα

Σε e-mail που λάβαμε, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:
.
-Όσον αφορά την επιρροή του μουσουλμανισμού στις αποφάσεις των λαθρομεταναστών, αυτή είναι αναπόφευκτη εφόσον η πλειοψηφία τους προέρχεται από χώρες μουσουλμανικές & για όσους το αγνοούν το Κοράνι δεν είναι θρησκευτικό κείμενο απλά, αλλά πολιτική επιταγή, εξού & υπάρχει η Σαρία ή Ισλαμικό Δίκαιο που εφαρμόζεται ήδη σε θέματα οικογενειακού & κληρονομικού δικαίου στη Θράκη. Με την ελληνοποίηση των εκκατομυρίων λαθρομεταναστών & το δικαίωμα ψήφου των, η Ελλάδα παύει να θεωρείται χώρα ευρωπαϊκού τύπου & γίνεται πεδίο θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Με άλλα λόγια ξαναζούμε μέρες Οθωμανικής σκλαβιάς.
-Όσον αφορά το θέμα της ψήφου των ομογενών, αυτή αφορά όσους διαβιούν στο εσωτερικό & όχι στο εξωτερικό.
Παρακαλείσθε να αναρτήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο του σχεδίου νόμου στα ιστολόγια σας προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος το περιεχόμενο του:
http://www.ypes.gr/ypes_po/detail.asp?docid=2264
-Τα μέλη - ενδεικτικά - που συγκροτήσαν την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας τα βρίσκετε στο:
Τα ιστολόγια που πρωτοστηρίξαν τη συγκρότηση της στο:
Υπάρχει πλέον & ειδική ιστοσελίδα επί του δημοψηφίσματος που συνεχώς ιστολόγια προσθέτουν την υποστήριξη τους & συντάσσονται στον αγώνα:
http://dhmopshfisma.blogspot.com/, ενώ ανακοινώνονται διάφορες δράσεις.
-Χρόνος για κουβέντες & αναλύσεις δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο επί λεπτομερειών.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ Β'ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για να έχουν συνταχθεί τα νέα δημοτολόγια με τους λαθρομετανάστες ενσωματωμένους έως 30.06.2010
Ή συντάσσεστε ΤΩΡΑ στον αγώνα για άμεση συλλογή υπογραφών & ό.τι άλλο προκύψει ή ΠΟΤΕ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: