Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Το Κλειδί της Μεσσήνης έγινε 10 ετών!!!


Σεπτέμβριος 2008 - Σεπτέμβριος 2018

Αγαπητή κ. Χριστοπούλου,

Επί τη ευκαιρία της επετείου των δέκα ετών έκδοσης της εφημερίδας σας «Το Κλειδί», εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τους συνεργάτες σας Χρόνια Πολλά!
Η εφημερίδα σας έχει συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική ειδησεογραφία και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς ώστε να αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον ιστορικό μελετητή.
Εύχομαι να συνεχίσετε επί μακρόν με τον ίδιο ενθουσιασμό και συνέπεια το δύσκολο έργο της αντικειμενικής καταγραφής των γεγονότων και της ενημέρωσης του κοινού.
Τα δέκα χρόνια συνεχούς έκδοσης δείχνουν υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο αναγνωστικό κοινό, που είναι απαραίτητα στοιχεία για τη διάρκεια και καταξίωση μιας εφημερίδας στην κοινωνία και που δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει σε πολλά επίπεδα μια εφημερίδα που απευθύνεται στις μικρές τοπικές κοινωνίες.
Είναι προφανές όμως ότι «Το Κλειδί» κατάφερε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και γιορτάζει σήμερα τη δεκαετή έκδοσή του, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο μεγάλο κύκλο κυκλοφορίας του.
Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την πεζή καθημερινότητα, την κοινωνία του διευρυμένου πλέον Δήμου Μεσσήνης, η ύπαρξη της συγκεκριμένης εφημερίδας.
Άγνωστη στην αρχή, έκανε τα πρώτα της βήματα αντιμετωπίζοντας πολλά εμπόδια, που κατάφερε να τα ξεπεράσει με μεγάλο αγώνα και θυσίες ώστε να προχωρήσει με σταθερά βήματα στο σήμερα. Στην πορεία της αυτή βρήκε στήριγμα από όλο τον κόσμο της Μεσσήνης που κάθε μήνα στέκεται εμπρός στα σημεία διάθεσης για να την παραλάβει και να εντρυφήσει στις σελίδες της.
Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς να τα εκατοστίσει και να στέκει πάντα στις επάλξεις, σύμμαχος στα πολλά και ποικίλα προβλήματα του κάθε Νησιώτη και του κάθε συμπατριώτη των γύρω χωριών.
Εύχομαι ειλικρινά σε όλους τους συντελεστές έκδοσης να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι, υπευθυνότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα, την καθημερινή προσπάθεια ώστε το έντυπο να είναι στην ώρα του στα χέρια του αναγνώστη.
Εύχομαι από καρδιάς στις επόμενες δεκαετίες να αξιωθείτε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες, να δίνετε πάντα βήμα έκφρασης στους πολίτες για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η μικρή μας κοινωνία και να έχετε όλοι οι συντελεστές του εντύπου υγεία, ευημερία και μακροημέρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: