Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Π.Σ.Ε.Ε.Π.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε Γενικέ Σύμβουλε,
Καλείσαι το Σάββατο 07.11.2009 σε μια αντικαταστατική διαδικασία σύγκλησης του Γενικού Συμβουλίου, προκειμένου να «αποφασίσεις» αν μπορούν τα μέλη του Σωματείου μας να ζητούν από το Δ.Σ. που εκλέγουν, να συγκαλεί Γενική Συνέλευση.!!!
Δηλαδή, ένα εκλεγμένο και ελεγχόμενο από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων όργανο, όπως το Γεν. Συμβούλιο, θα αποφασίσει για τα δικαιώματα τους!!!
Συνάδελφοι, κάθε σκέψη που αμφισβητεί το δικαίωμα των μελών ενός Σωματείου να μπορούν να ζητούν Γενική Συνέλευση για οποιοδήποτε θέμα, είναι αδιανόητη (ιδιαίτερα μετά την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού με την καθιέρωση της) και κάθε ενέργεια που θέτει το δικαίωμα αυτό υπό την αίρεση οποιουδήποτε οργάνου εκλεγμένου απ’ τους ίδιους, είναι πραξικοπηματική και αντιδημοκρατική. Οι εργαζόμενοι δεν εκλέγουν όργανα για να ελέγχονται απ’ αυτά, αλλά για να τα ελέγχουν και αυτό ακριβώς το δικαίωμα των μελών διασφαλίζει η διαδικασία του 15% του άρθρου 11 παρ.3 του καταστατικού.
Συνάδελφοι, είναι ανάγκη να διαχωρίσουμε τις παραταξιακές μας διαφορές και προτιμήσεις που είναι σεβαστές, από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μελών που πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα και αποδεκτά απ’ όλους μας.
Ο ισχυρισμός ότι έτσι κάθε παράταξη ή ομάδα εργαζομένων κάθε φορά θα μπορεί να ζητά με την διαδικασία του 15% σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για οποιοδήποτε θέμα είναι αβάσιμος, γιατί κανένας εργαζόμενος δεν ασκεί χωρίς λόγο ένα τέτοιο δικαίωμα και κάθε ανάλογη πρωτοβουλία θα πέφτει στο κενό, αφήνοντας έκθετους όσους καταχρηστικά κάνουν χρήση αυτής της καταστατικής διαδικασίας .
Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό το Γενικό Συμβούλιο, εκτός από το γεγονός ότι συγκαλείται παράνομα και αντικαταστατικά, είναι και αναρμόδιο να αποφασίσει για το θέμα που συγκαλείται.
Συναδέλφισσα, Συνάδελφε Γεν. Σύμβουλε,
Μη δεχτείς να χρησιμοποιηθείς σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ σ’ αυτό το πραξικόπημα, μη δεχτείς να αποφασίσεις για κάτι που ανήκει αποκλειστικά στα δικαιώματα των μελών του σωματείου μας και όχι των οργάνων του.
Όσο για την κατά παραγγελία «γνωμοδότηση» του δικηγόρου του Σωματείου για να χρησιμοποιηθεί σαν περιτύλιγμα στο πραξικόπημα της απόρριψης των υπογραφών, υπάρχουν αρκετές γνώμες έγκυρων νομικών που δηλώνουν έκπληξη για την ερμηνεία που απορρίπτει τις υπογραφές (σας θέτουμε υπ’ όψιν συνημμένα μία απ’ αυτές).
Οι πραξικοπηματικές και αντιδημοκρατικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπίζονται συνδικαλιστικά, και αυτό είναι ευθύνη του κάθε εργαζόμενου, εκλεγμένου ή μη. Καλούμε σήμερα τον καθένα από εσάς να σεβαστεί τα δικαιώματα των μελών και να πάμε άμεσα σε Γενική Συνέλευση, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει διέξοδο και λύση αποδεκτή απ’ όλους μας.
Εμείς δεν θα μπούμε σε λογικές συσχετισμών σ’ αυτό το Γενικό Συμβούλιο, γιατί θεωρούμε σταθερά ότι τα δικαιώματα των μελών δεν μπαίνουν σε ψηφοφορίες, ακόμα και αν πλειοψηφεί η άποψή μας. Το μόνο για το οποίο θα μπορούσε να αποφασίσει αν συγκαλούνταν νόμιμα, θα ήταν η αναρμοδιότητα του.

Κωστόπουλος Θ.
Κώτσιας Θ.
Ξένος Α.
Οφθαλμίδης Π.
Παπαδέλης Π.
Παπακωνσταντίνου Γ.
Πέππας Χ.
Ρεντίνας Κ.
Σταμούλης Α.
.

.
ΤΑΡΣΙΤΣΑ ΚΑΛΛΙΜΠΑΚΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α.Μ.1350
26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 16
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310535173


ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιο σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια» 1. Θέμης Κωστόπουλος, 2. Θωμάς Κώτσιας 3. Αναστάσιος Ξένος 4. Παναγιώτης Οφθαλμίδης 5. Παναγιώτης Παπαδέλης 6. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, 7. Χρήστος Πέππας 8. Κώστας Ρεντίνας 9. Θανάσης Σταμούλης, μου έθεσαν υπ’ όψιν τα εξής
Την 18-9-09, 641 μέλη του σωματείου, τα οποία υπερβαίνουν τα 30% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του σωματείου, υπέβαλαν αίτημα προς το Διοικητικό Συμβούλιο για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την καθαίρεση του ΔΣ του ΠΣΕΕΠ στο σύνολό του και άμεση προσφυγή σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Το ερώτημα που μου τέθηκε ήταν: Το Δ.Σ. υποχρεούται σε σύγκληση Γ.Σ., εντός 5 ημερών όπως το άρθρο 11 του καταστατικού ορίζει στο κεφάλαιο Γενική Συνέλευση ή πρέπει να παραπέμψει το αίτημα σε κρίση του Γενικού Συμβουλίου, σύμφωνα με όσα το άρθρο 11 του καταστατικού στο κεφάλαιο που αφορά το Διοικητικό συμβούλιο, ορίζει σε σχέση με την υποβολή μομφής.
Η Γενική Συνέλευση ενός σωματείου είναι το ανώτατο όργανο του, το οποίο έχει την γενική αποφασιστική αρμοδιότητα, ανεξάρτητα αν γι’ αυτήν κάνει μνεία το καταστατικό ή όχι. Δηλαδή έχει αρμοδιότητα να αποφασίζει επί παντός θέματος
- ζητήματος που αφορά το σωματείο, εκτός αν πρόκειται για υπόθεση που με βάση τον νόμο ή το καταστατικό έχει υπαχθεί σε άλλο όργανο.
Οι αρμοδιότητες της Γενικής Συνέλευσης διακρίνονται σε υποχρεωτικές και δυνητικές. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι αρμοδιότητες που δεν μπορούν να εκχωρηθούν σε άλλα όργανα διοικήσεως του σωματείου, ούτε με απόφαση της ίδιας της Γενικής Συνέλευσης, ούτε με διάταξη του καταστατικού. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι αρμοδιότητες που αναφέρονται σε θέματα για τα οποία το καταστατικό δεν έχει προβλέψει αρμοδιότητα άλλου οργάνου.
Μεταξύ των υποχρεωτικών αρμοδιοτήτων της Γενικής Συνέλευσης είναι και η αρμοδιότητα που αφορά την εκλογή, εποπτεία και παύση του Διοικητικού Συμβουλίου ή μελών αυτού. (άρθρο 94 ΑΚ) (Σ. Βλαστός Δίκαιο Σωματείων σ. 246 - Λ. Ντάσιος Συνδικαλιστικές οργανώσεις σ. 406, Κρητικός σ. 194)
Η Γενική Συνέλευση μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά της για παύση ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου ή μελών του είτε έχει συγκληθεί ως έκτακτη είτε ως τακτική. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση μπορεί να έχει προκληθεί από μέλη του σωματείου, με τους όρους που το καταστατικό ορίζει. (Κρητικός σ. 194)
Το αποκλειστικό δικαίωμα της Γενικής Συνέλευσης για έλεγχο και παύση του Δ.Σ., συνδέεται προφανώς με το ποιος θα συγκαλέσει την Γενική Συνέλευση που θα συζητήσει την παύση. Διαδικασία η οποία άμεσα ή έμμεσα παρεμποδίζει την Γενική Συνέλευση στο να ασκήσει το αποκλειστικό δικαίωμά της για έλεγχο και παύση της Διοίκησης δεν είναι σύννομη.
Το όργανο που κατά κανόνα έχει την αρμοδιότητα για σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είναι το Δ.Σ. Προβλέπεται όμως και η δυνατότητα μελών να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση, (άρθρο 96 Α.Κ.) Το δικαίωμα αυτό των μελών για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, έχει ιδιαίτερη σημασία, για την υλοποίηση του δικαιώματος της Γενικής Συνέλευσης για παύση του Δ.Σ., διότι διαφορετικά το Δ.Σ. θα μπορούσε να ακυρώσει στην πράξη το δικαίωμα της Γενικής Συνέλευσης μη συγκαλώντας την.
Το άρθρο 11 του καταστατικού του σωματείου «Πανελλήνιο σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια» προβλέπει ότι: το 15% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του σωματείου, με γραπτή αίτησή του προς το Δ.Σ. που θα περιλαμβάνει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μπορεί να ζητήσει την σύγκληση Γ.Σ. Το Δ.Σ. στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσα σε προθεσμία 5 ημερών.
Στην περίπτωση που το Δ.Σ. δεν συγκαλέσει τη Γ.Σ. τα μέλη μπορούν να προσφύγουν στο αρμόδιο Μονομελές Πρωτοδικείο, για να λάβουν την εξουσιοδότηση για σύγκληση της Γ.Σ.
Το ίδιο άρθρο στο κεφάλαιό του που αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο προβλέπει «Τα μέλη του Δ.Σ. είναι υπεύθυνα προσωπικά και αλληλέγγυα απέναντι στους εργαζόμενους και μπορούν να ανακληθούν από αυτούς. Το 1/10 των ταμειακά εντάξει μελών του Σωματείου μπορεί να υποβάλλει στο Δ.Σ. πρόταση μομφής εναντίον του. Στην περίπτωση αυτή το Δ.Σ., εισάγει την πρόταση μομφής στο Γενικό Συμβούλιο, με το ερώτημα της υποβολής αυτής στην κρίση της Γενικής Συνέλευσης……»
Η δεύτερη αυτή διάταξη, απαιτεί μικρότερο ποσοστό των μελών 10% για την υποβολή πρότασης μομφής προς το Δ.Σ. (έναντι του 15% που απαιτείται για την σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης) και δεν προβλέπει η πρόταση μομφής να συνδέεται με αίτημα σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης. Στην περίπτωση αυτή ορίζει το καταστατικό, ότι το Δ.Σ. έχει την υποχρέωση να εισάγει την πρόταση μομφής στο Γενικό Συμβούλιο, το οποίο και θα αποφασίσει εάν η πρόταση θα υποβληθεί στην Γενική Συνέλευση ή όχι.
Η διάταξη αυτή του καταστατικού κατά την άποψή μου αποτελεί ανεπίτρεπτο περιορισμό του αποκλειστικού δικαιώματος της Γενικής Συνέλευσης σε παύση ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού δίνεται η δυνατότητα σε ένα άλλο όργανο «Γενικό Συμβούλιο» να απορρίψει ουσιαστικά μία πρόταση μομφής, αποκλείοντας την Γενική Συνέλευση από το να τη συζητήσει. Αποτελεί επίσης και έμμεσο περιορισμό του δικαιώματος της Γ.Σ., αφού το διοικητικό συμβούλιο εισάγοντας το θέμα στο Γενικό Συμβούλιο και μάλιστα χωρίς χρονικούς περιορισμούς μπορεί στην πράξη να χρονοτριβήσει τόσο, ώστε ουσιαστικά να ματαιώσει το δικαίωμα της Γενικής Συνέλευσης.
Σε κάθε περίπτωση, η αμφιβόλου νομιμότητας, δεύτερη διάταξη δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι αποκλείει το δικαίωμα του 15% των μελών του σωματείου να ζητήσουν σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την παύση ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακόμα δηλαδή και αν θεωρηθεί, ότι μία πρόταση μομφής που υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς αίτημα σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης και χωρίς να υπογράφεται από τον απαιτούμενο για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης αριθμό μελών, νομίμως εισάγεται αρχικά στο Γενικό Συμβούλιο και πάλι από πουθενά δεν προκύπτει, ότι η ρύθμιση αυτή αποκλείει την εφαρμογή της πρώτης ρύθμισης του άρθρου 11 που προβλέπει την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης από τα μέλη. Η αντίθετη ερμηνεία ούτε επαρκή στήριξη στο καταστατικό βρίσκει και αν γινόταν δεκτή θα καταστρατηγούσε αφ’ ενός το δικαίωμα των μελών για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης σ ένα από τα σοβαρότερα θέματα της ζωής του σωματείου, αφ’ ετέρου το αποκλειστικό δικαίωμα της Γενικής Συνέλευσης για έλεγχο του Δ.Σ.
Επομένως στην συγκεκριμένη περίπτωση η άποψή μου είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το αίτημα των μελών του σωματείου.

Θεσσαλονίκη 24-9-2009

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο,

ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΣΕΕΠ...

Οσοι δεν ειναι κομματοσκυλα,πορωμενοι,και ασυνειδητοι, αισθανονται προβληματισμενοι εως αηδιασμενοι απο τα δρωμενα στο ΠΣΕΕΠ.

Φταινε οι μεν Φταινε οι δε ενα ειναι το αποτελεσμα η χλευη του σωματειου απο την διοικηση.
Δυστυχως δεν υπηρξαν ψυχραιμες προτασεις απο κανενα και το αποτελεσμα ειναι τραγικο...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ δεν γινεται με δικαστικες προσφυγες, αλλα και διοικηση δεν γινεται με ατομα που << αγονται και φερονται κατα το δοκουν >>.

Ποιος εχει δικιο μα φυσικα και οι δυο!.Γιατι δεν ομονοουν τοσο εξυπνοι και αγωνιστες που ειναι και οι δυο;

Δυστυχως δεν τους αφηνουν οι...σκοπιμοτητες.

Η λυση που προτεινω, ΕΙΝΑΙ να παραιτηθουν ολοι που νομιζουν οτι << ΘΙΓΟΝΤΑΙ >> ΚΑΙ ειναι εκλεγμενοι απο ολα τα οργανα του ΠΣΕΕΠ.

Ο χρονος και ο κοσμος θα δειξει ποιοι ειχαν...δικιο,και θα βαλει τους αλλους στο << χρονοντουλαπο της κοινωνιας >>.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ο άκρατος κομματισμός, η χλεύη, οι απειλές και οι εκβιασμοί συναδέλφων από συναδέλφους (;) οδηγούν σε συνδικαλιστικά λιμάνια τύπου πρώην petrola.
Είναι κάτι το οποίο απεύχομαι και πρέπει να προσέξουν οι συνδικαλιστές.
Στην πρώην petrola μπορεί να είχαμε να κάνουμε με την πείνα μας, αλλά λέγαμε και μια καλημέρα ο ένας στον άλλο ανεξαρτήτως του που ανήκε πολιτικά ο καθένας.
Και βέβαια αυτό είναι σημαντικότερο από το να είναι οι συνάδελφοι βαθύτατα διχασμένοι παίζοντας τα παιχνίδια σκοπιμοτήτων των συνδικαλιστοπατέρων, χωρίς ουσιαστικά να αποκομίζουν κάποιο όφελος στην καθημερινότητά τους.
Να προσέξουν οι συνδικαλιστές των δυο μεγαλομάγαζων ιδιαιτέρως, γιατί αυτοί παζαρεύουν με την πολιτική εξουσία για οφίκια, πριν στρέψουν τον κόσμο στο… απευκταίο !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΠΕΝΕΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΤΙΣ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΜΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ...Ο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΠΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΝ...ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ....ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΠΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ...
Υ.Γ.ΜΠΕΝΕΑ ΠΟΙΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
Υ.Γ 2 ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?...ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΟ ΔΣ...
Υ.Γ.3 Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...
Υ.Γ.4 ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ...Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ"....

Ανώνυμος είπε...

γεια σου μεγαλε πρεπει να βλεπεις πολλες ταινιες δεν εξηγουνται τα λεγομενα σου αλλιως εισαι μεγαλη φατσα...εσυ καποιο πονο εχεις, κατι σε τσουζη.περαστικα σου!!!

zarkadaki είπε...

ena poulaki apo ton prothalamo tou upourgeiou mou eipe pws o maniaths tous eipe na kremasoun ta KOUSTOUMIA stis ntoulapes tou PSEEP kai na valoun kai mpolikh nafthalinh...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΜΑΘΕΣ ΖΑΡΚΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΖΑΡΚΑΔΙ...ΠΟΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΑΡΚΑΔΑΚΙ...
Υ.Γ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...
Υ.Γ.2 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΡΑΓΕ?......ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ.ΑΠΟ ΤΙΣ OFFSHORE ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ "ΒΑΤΟΠΕΔΙ" ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ" ΟΔΗΓΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε μεγαλε μου αρεσουν οι ταινιες και ειδικα αυτες που εχουν μεγαλη επιτυχια...τωρα τελευταια βλεπω με μανια την ταινια"Ο ΞΑΝΘΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ"...ΕΡΓΑΡΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΠΛΟΚΗ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ?ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ?ΜΠΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ PANGAEA ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ...ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΞΑΝΘΟΣ?...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ....ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ" ΟΔΗΓΟΣ?....ΠΟΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Τραγουδαει ο οφθαλμιδης στους διαδρομους"εμεις δεν εχουμε τιποτα να πουμε στο μονομελες ολα θα τα βρουμε".....δευτερη φωνη κανει ο γνωστος νομαρχης με τις φωνητικες του ικανοτητες....παναγιωτης ψωμιαδης....ενα αχτυπητο διδυμο....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΟΛΟΥΣ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ DR ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΕΑΣ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΕΛΠΕ...ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά Πετρέλαια

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009
ΕΛΠΕ: Ζητείται Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος
Στο site του Πρωθυπουργού, διαβάζουμε το παρακάτω κείμενο, όπου μεταξύ των άλλων, προκηρύσσονται και οι θέσεις του Διευθύνοντος και του Προέδρου των ΕΛΠΕ:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στο πλαίσιο των παρακάτω οργανισμών, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας το βιογραφικό τους για το συγκεκριμένο οργανισμό της προτίμησης τους, συμπληρώνοντας για διευκόλυνση τους την φόρμα.

Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται, μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που αναφέρεται.



















Προσοχή όμως, διότι επιτρέπονται μέχρι ΔΥΟ προτιμήσεις.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Ιθαγένεια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Έτσι για παράδειγμα, αν κάποιος είναι γεννημένος στην Αίγυπτο και έχει Βρεττανικό Διαβατήριο, θα πρέπει να έχει και Ελληνική Ιθαγένεια, για να έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση.
ΜΠΕΝΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ...
Υ.Γ. 1 ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Δ/ΝΤΗ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ...
Υ.Γ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...
Υ.Γ.3 ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΙΑΙΟΙ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμο 1:17
1. Το ΠΑΣΟΚ πούλησε τα ΕΛΠΕ στον Λατση. Ξεχνας την επισκεψη του Τσοχατζοπουλου στον Ασπροππυργο που δεν ηξερε τι να πει;
2. Ποιος εμποδιζει τον Λατση να βαλει πάλι δικους του οικονομολόγους; Ηδη ακουγονται τα ονοματά τους. Θα μπουνε και με μανδυα δημοκρατικων διαδικασιων
3. Τα ΕΛΠΕ εχουνε ακόμα ψωμι οπότε δεν πρόκειται να τα πάρει το κράτος. Μόλις τα ξεζουμίσουνε τότε θα τα δώσουνε στο κράτος και εμεις θα πανηγυρίζουμε για την επιτυχία της κυβέρνησης
4. Ασε λοιπόν το ποιηματάκι που σου ειπανε να λες, ανοιξε τα ματακια σου, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει κα να θυμάσαι κάτι '' κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει''. Οπως αυτοί καλύψανε καποιους ετσι και οι κάποιοι θα καλύψουνε αυτούς.
Και εμεις θα τσακωνόμαστε για ενα ευρώ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ...ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ...ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ...ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΗ....ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΙΑΙΟΙ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο χριστοδουλου οεο με τον "επιστημονα" οδηγο?....αντε στο καλο και να μας γραφεις...σε καθαρισε ο παπανδρεου....

Ανώνυμος είπε...

Μπενεα τι δουλεια ειχε ο υπερκομματικος οφθαλμιδης στο σεφ?...φυσικα δεν ηταν στον συνεδριακο χωρο αλλα στην καφετερια....μιας και δικαιωμα στο συνεδριο εχουν οι συνεδροι...και φυσικα ο οφθαλμιδης δεν ειναι συνεδρος...κατα αλλα ειναι υπερκομματικος...μαλλον κολαουζος της εξουσιας ειναι....θα πηγες και τις ανακοινωσεις εκει που βριζει την ΝΔ...Μπα εκει ειναι προβατο...μαλλον θα ψαχνει συνεδρους για τον ψωμιαδη...εκει φοραει την γαλαζια στολη...μολις βγει θα φορεσει την κοκκινη του ΣΥΡΙΖΑ...Απορω εαν ξερει και ο ιδιος τι ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …569… Ασπρόπυργος 06/11/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τελευταία δημοσιεύματα (ΕΠΙΚΑΙΡΑ) φέρνουν στο κέντρο της επικαιρότητας τα ΕΛ.ΠΕ συγκρίνοντάς τα ακόμα και με το σκάνδαλο στο Βατοπέδι.
Εμείς οι εργαζόμενοι που έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε τα πάντα γι΄ αυτήν την Εταιρεία, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας τόσο γι΄ αυτά που αναφέρονται στον Τύπο όσο και την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης στο να μην απαντά.
Η μέχρι σήμερα πολιτική των Διοικούντων να δίνουν κάθε τόσο «κρυφά» τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στις εφημερίδες, στη λογική της αποκάλυψης συντεχνιών και καλοπληρωμένων εργαζομένων, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι το έκαναν για να «κρύβουνε» τις πράξεις τους, που θα ζήλευε και το Παλέρμο της Σικελίας.
Ο δε Πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ κος Χριστοδούλου, που όταν ήρθε στην Εταιρεία, επαίρετο για το πόσα συνδικάτα έχει διαλύσει (παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, τελικώς δεν το πέτυχε) μας απέκρυψε ότι άλλο ένα προσόν του ήταν να διαλύσει και τις εταιρείες στις οποίες είχε θητεύσει.
Κύριε Πρόεδρε
Θέστε τον εαυτό σας επιτέλους σε συνταξιοδότηση, αρκετά κάνατε γι΄αυτήν την Εταιρεία.
Οι προηγούμενοι πολιτικοί προϊστάμενοι, φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι υιοθετούσαν τις πρακτικές σας. Η σημερινή πολιτική ηγεσία όπου έχει δηλώσει ότι τα ΕΛ.ΠΕ θα πρέπει να αποτελέσουν όχημα ανάπτυξης για την Πατρίδα μας και την Εθνική Οικονομία, σας χρειάζεται ;
Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί και σύντομα μάλιστα.
Κύριοι της Διοίκησης
Σταματήστε επιτέλους την τακτική σας να φέρνετε «εισαγόμενα στελέχη» στα ΕΛ.ΠΕ, περιφρονώντας την ίδια την Εταιρεία που διοικείτε, την οποία αναλάβατε μέσα στις πρώτες κερδοφόρες επιχειρήσεις της χώρας και σήμερα δεν υπάρχει καν στην πρώτη 10αδα !
Φαίνεται δεν σας έγινε μάθημα η πρόσληψη του «δαφνοστεφανομένου στελέχους», όπως το αποκαλούσατε (κα Κουτσουμάρη), όπου έφυγε κακήν κακώς ως αποτυχημένη.
Σας δηλώνουμε εντόνως, δεν πάει άλλο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμο παπαγαλακι δεν εχεις να πεις τιποτα για το φαγοποτι του αλεξη στα πρατηρια η'δεν μετρανε αυτα. πολυ χρημα φαγωθηκε δεν νομιζεις?επιθεωρητης αλεξης!πρατηριο καραμπελα περιοχη αγρινιου!επεισοδιο ν'1 ερχεται κατεγιδα,,

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΛΗ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ...ΠΗΓΑΝΕ ΑΚΛΑΥΤΟΙ...ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ...ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ...ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΠΕΚΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ...ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΥΔΙΑ....ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΑ...ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ?
ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Μπας και εισαι γκομενα του Αλεξη και τον γλυφεις τοσο πολυ;

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω σ΄ενα Αλεξη, πατερα πασοκρατορα....
Μεχρι εδω ποσα κλιμάκια θα πάρω;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΑΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΟΕΟ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΕΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ....ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ...ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ...ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ....ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΙΑΙΕ ΛΑΓΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ....ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ....