Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Από το Θριάσιο εκπέμπεται SOS!!!


ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΚΕ-ΔΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σήμερα 25/9/2018 πραγματοποιήθηκε τακτικό Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου με κύριο θέμα την επικαιροποιημένη ενημέρωση από τους τρεις εργασιακούς χώρους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, της Χαλυβουργικής και των ΕΛΠΕ για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους παραπάνω χώρους.
Συγκεκριμένα:
Η χρόνια κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και η ενδεχόμενη εξέλιξη της πώλησης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και την πορεία της επιχείρησης.
Η οικογενειακή διαμάχη της οικογένειας Αγγελόπουλου που κρατά την εταιρεία ανενεργή και εγκλωβισμένους τους 170 συναδέλφους και τις οικογένειές τους, με τελευταία εξέλιξη για άλλη μια φορά την επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας.
Το ξεπούλημα πλέον των ΕΛΠΕ, μιας υπερκεδοφόρας εταιρείας σχεδόν στο 1 δις κέρδη, με τίμημα περίπου που είναι ίσο με την κερδοφορία ενός έτους. Επίσης, μιας εταιρείας που είναι στρατηγικού χαρακτήρα για την εκάστοτε κυβέρνηση και ως προς τις τιμές για τους Έλληνες καταναλωτές αλλά και ως προς τα αποθέματα που αφορούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.
Με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων που απαρτίζουν το Δ.Σ., αφού ενημερωθήκαμε από τους Προέδρους και Γραμματείς των σωματείων, θα σταλθεί αίτημα προς την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής για την σύγκλιση ευρείας σύσκεψης από όλους τους αρμόδιους φορείς, πολιτικά κόμματα και τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να συζητηθούν με επιχειρήματα από όλες τις πλευρές τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα τις πολιτικές διαστάσεις όλων των παραπάνω ζητημάτων.

Για την Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: