Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Αντώνης vs Ντόρα 4-1 στις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου...

...και μην παραλείψετε να διαβάσετε τη συνέντευξη του Μιχάλη Λιάπη σήμερα στον κόσμο του Επενδυτή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ?ΚΑΛΑ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ....ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ....ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Στο νήμα φαίνεται πως θα κριθεί το αποτέλεσμα για την ηγεσία της Νεας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Focus για την εφημερίδα Απογευματινή, μεταξύ των ψηφοφόρων της Ν.Δ. που λένε ότι σίγουρα θα πάνε να ψηφίσουν, η κ. Μπακογιάννη προηγείται με 46,3% έναντι 45% του κ. Σαμαρά και 5,7% του κ. Ψωμιάδη. Η κ. Μπακογιάννη διατηρεί το προβάδισμα και στο δεύτερο γύρο με ποσοστό 51,9% έναντι 46,1% του Αντώνη Σαμαρά. Σήμερα Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η κ. Μπακογιάννη πρόκειται να πραγματοποιήσει περιοδία στη Μακεδονία. Το Σάββατο στις 17.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση Νεοδημοκρατών στη Βέροια (Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον) και στις 19.30 στην Κοζάνη (Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων). Την Κυριακή στις 11.30 θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση Νεοδημοκρατών στο 16ο Περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

ποσα σας πληρωνει το επιτελειο της ντορουλας βρε κουτορνιθια.ο κοσμος της ΝΔ στην ιδεα της εκλογης της κανει εμετο. Αν βγει αρχηγος θα ειναι η απαρχη της καταστροφης του κοματος κι ολοι το γνωριζουν, ακομη κι εσεις που την υποστηριζετε . ομως δεν μπορειτε να ξεφυγετε απο τις αλυσιδες των εξαρτησεων σας γι αυτο δεν παραδεχεστε τον ανεμο διμηουργιας που πνεει ψηφηζοντας τον Α Σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καλα... ο αμολυντος σαμαρας επιχειρει να αλωσει την νδ και να ιδρυσει την πολαν 2...δεν θα τα καταφερει να διαλυσει το γαλαζιο σπιτι μας...το συστημα πασοκ δεν θα εκλεξει τον εκλεκτο του συνεταιρο για να κυβερναει για 40 χρονια...δεν θα τους κανουμε την χαρη...δεν θα εκλεξουμε τον εκλεκτο του μπομπολα στην ηγεσια...μαζικα δυνατα συμμετεχουμε στην γαλαζια γιορτη και εκλεγουμε την πρωτη γυναικα αρχηγο και αυριανη πρωθυπουργο την ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

Προβαδισμα Ντόρας στην ΜακεδονίαΠολιτική| 21/11/2009 - 17:47
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται σε Μακεδονία και Θράκη οι δύο κυριότεροι διεκδικητές της θέσης του Προέδρου της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Palmos Analysis για λογαριασμό της www.voria.gr. Ενδεικτικό του οριακού σημείου που έχει φθάσει η κούρσα διαδοχής είναι πως σε ενδεχόμενο δεύτερου γύρου(που είναι και το πιθανότερο), στο σύνολο των προτιμήσεων των ψηφοφόρων της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, ο Σαμαράς διατηρεί βραχεία κεφαλή με 43% έναντι 41% της συνυποψήφιας του. Σε όσους όμως νεοδημοκράτες δηλώνουν βέβαιοι πως θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο της εκλογικής μάχης, η Μπακογιάννη κάνει την ανατροπή και παίρνει οριακό έστω προβάδισμα με 44% εναντι 43% του Μεσσήνιου πολιτικού. Στην ερώτηση για τον πρώτο γύρο, ανεξάρτητα από την πρόθεση συμμετοχής των ψηφοφόρων της ΝΔ, ο Σαμαράς συγκεντρώνει το 35% των προτιμήσεων, η Μπακογιάννη το 34% και ο Ψωμιάδης το 19%. Ωστόσο,σε όσους δηλώνουν αποφασισμένοι να ψηφίσουν στις 29 Νοεμβρίου, την Μπακογιάννη επιλέγει το 38%, τον Σαμαρά το 34% και τον Ψωμιάδη το 19%.

Από τα παραπάνω, σε συνδυασμό και με τα ευρήματα των πανελλαδικών δημοσκοπήσεων, προκύπτει ότι η εκλογή θα κριθεί εν πολλοίς από την ικανότητα των επιτελείων των δύο υποψηφίων να κινητοποιήσουν και να φέρουν μέχρι τις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές τους. Σύμφωνα πάντως με τη μέτρηση της Palmos Analysis για τη Βόρεια Ελλάδα, βεβαιότητα συμμετοχής δηλώνουν σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι της ΝΔ, ενώ ποσοστό 10% απαντά ότι μάλλον θα προσέλθει στην κομματική κάλπη.

Σημειώνεται ότι η έρευνα αυτή διεξήχθη μετά την ανακοίνωση στήριξης του κ. Σπηλιωτόπουλου στην κ. Μπακογιάννη και συνεπώς τα ευρήματά της ενσωματώνουν τα «απόνερα» τόσο της κίνησης αυτής του κ. Σπηλιωτόπουλου, όσο και της κίνησης στήριξης του κ. Σαμαρά από τον κ. Αβραμόπουλο, που προηγήθηκε.Σχετικά με την πιο πρόσφατη εξέλιξη από τις δύο, οι θετικές κρίσεις για την ενέργεια του κ. Σπηλιωτόπουλου να στηρίξει την κ. Μπακογιάννη είναι διπλάσιες των αρνητικών.

Μεταξύ των σημαντικών ευρημάτων της έρευνας, συγκαταλέγεται η υπεροχή της κ. Μπακογιάννη σε όλα σχεδόν τα κριτήρια στα οποία κλήθηκαν οι ερωτηθέντες να βαθμολογήσουν τους υποψήφιους για την Προεδρία της ΝΔ: με εξαίρεση τη «Γενική πολιτική και ιδεολογική πρόταση» στην οποία ισοβαθμεί με τον κ. Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη υπερτερεί στην αξιολόγησή της από τους ψηφοφόρους της ΝΔ τόσο στην «Ικανότητα να κρατήσει τη ΝΔ ενωμένη» όσο και στην «Ικανότητα να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Παπανδρέου» αλλά και στην «Κομματική Ιστορία/Πολιτικό Παρελθόν», καθώς και στον τομέα «Προσωπικότητα».

Τέλος, πρέπει να τονισθεί η αξιοπρεπέστατη επίδοση του τρίτου υποψηφίου, του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη, ο οποίος, με ποσοστό που αγγίζει το 20% σε Μακεδονία και Θράκη, αποδεικνύει ότι αποτελεί ενδεχομένως κάτι παραπάνω από τοπικό, Θεσσαλονικιώτικο πόλο: έχει καταφέρει να αποτελεί πλέον πολιτικό πόλο μέσα στη ΝΔ και μάλιστα σε πολύ ευρύτερο, γεωγραφικά, ακροατήριο, με ό,τι αυτό σημαίνει για την επόμενη μέρα και τις κινήσεις που σχεδιάζει, εν όψει και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Η στάση του σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο θα κρίνει πολλά...

Η δημοσκόπηση για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ έγινε από την Palmos Analysis (αριθμός μητρώου ΕΣΡ 11) για λογαριασμό της Voria.gr, την περίοδο 17 - 20 Νοεμβρίου, στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η συλλογή στοιχείων έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και σύστημα CATI. Το μέγεθος του δείγματος ήταν 1.003 άτομα, ψηφοφόροι της ΝΔ, με βάση τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Το μέγιστο σφάλμα είναι +- 3,0%.
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!