Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Να που συμφωνούμε αφού… διαφωνούμε !

...Αν εννοεί την κρατικοποίηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών (ή κάποιο άλλο υπουργείο) να είναι το "αφεντικό", τότε διαφωνούμε...



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μπενεα θα μας τρελανεις ολους με τις κωλοτουμπες σου...μολις το πασοκ παει να σωσει μια επιχειρηση που δουλευουν χιλιαδες εργαζομενοι λες τα δικα σου/....Το πασοκ θα εχει ενεργο ρολο στις σημαντικες επιχειρησεις παρτο γραμμη...το ιδιο θα συμβει και στα ΕΛΠΕ,στη ΔΕΗ,στο ΟΤΕ....ΔΗΜΟΣΙΟ MANAGMENT....λεγεται αυτο...αντε πια με τις αερολογιες....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΟ MANAGMENT: ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ! ΛΑΤΣΗΣ ! ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ! ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ! Deutsche Telekom's...
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δεν επιδιώκουμε λύσεις δεκαετίας ’80, δε θέλουμε άλλη «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ», δε θέλουμε άλλους αμαρτωλούς Οργανισμούς Ανασυγκρότησης προβληματικών Επιχειρήσεων (ΟΑΕ), το κράτος δε μπορεί να κάνει τον επιχειρηματία, υπάρχουν ιδιώτες γι’ αυτές τις δουλειές και όπου δεν υπάρχουν… λουκέτο.

Ανώνυμος είπε...

Παντα μπενεα ειχες μια εμφυτη γραφικοτητα και μια στειρα αντιδραση...το κυριοτερο ειναι ομως οτι εισαι και κοινωνικα αναλγητος....πασχεις και απο μαζοχισμο αφου εισαι εθισμενος στα ιδιωτικα καθεστωτα....στην νεα εποχη το ΠΑΣΟΚ θα σταθει διπλα στους εργαζομενους και απεναντι στον λατση και στον ταβουλαρη και οπου αλλου χρειαστει...δεσμευσεις και εξαρτησεις ειχε η δεξια του καραμανλη,του σαμαρα και της μπακογιαννη....το πασοκ δεν απολυει
εργαζομενο ουτε αφηνει στον δρομο καμμια οικογενεια....θα εχει τον δημοσιο ελεγχο για να περιφρουρησει τις δουλειες του κοσμακη...ολα τα αλλα που λες ειναι καταλοιπα που σου εχουν μεινει απο την 11αρα της 4 οκτωβρη...θα συνηθισεις για τα υπολοιπα 20 χρονια...θα ζησεις στα ελπε την πρασινη διακυβερνηση και θα καταλαβεις ποιος κανει κουμαντο....λουκετο πρεπει να μπανει σε επικυνδυνα μαζοχιστικα φαινομενα που εκπροσωπεις εσυ και οι υπολοιποι νοσταλγοι του μπαρμπα γιαννη του λατση...τραβα τωρα στον ξανθο εκπτωτο μικρο ψωμιαδη να σου κανει σεμιναριο εργοδοτικου συν δικαλισμου....το ΠΑΣΟΚ της ανθρωπιας δεν εχει κουμπαρους,ερωτοχτυπημενους παππουδες,ουτε λαθρεμπορους...εχει εναν παπανδρεου αποφασισμενο για ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ οπου χρειαστει για το καλο του εργατη...αντε τωρα να ιδρυσεις κανενα "ορφανοτροφειο" για ενιαια μυαλα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

02/11/09

Στις 29/10/09 συνεδρίασε το Δ.Σ. ΕΛ.ΠΕ Α.Ε.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ενημέρωση για την Μετεγκατάσταση του Νέου Διοικητηρίου ΒΕΑ στο Μαρούσι. Δυστυχώς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο συν. Π. Οφθαλμίδης υπέπεσε σε ένα μεγάλο ολίσθημα.
Σε ερώτηση του προς την Διοίκηση, εάν έχουν προκύψει συμφωνίες ή όχι με το ΠΣΕΕΠ για το παραπάνω θέμα, αναγκάστηκα ως όφειλα, να του επισημάνω ότι θα μπορούσε και κακώς δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα, να έχει επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΠ. Είναι λάθος πρώην Πρόεδρος του Σωματείου και νυν μέλος του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ να ρωτά τον εργοδότη στο Δ.Σ. της Εταιρείας (!) και όχι το Σωματείο.
Το λάθος του το συνέχισε με ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Η απάντησή του στην παραπάνω επισήμανσή μου ήταν τραγική. «Δεν πρόκειται να πάρω τηλέφωνο τον Πρόεδρο ΠΣΕΕΠ γιατί δεν αναγνωρίζω αυτό το Σωματείο και θα τα πούμε σύντομα στα Δικαστήρια». Και όλα αυτά μπροστά στην Διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ!
Το ατόπημα αυτό ήταν η χειρότερη υπηρεσία που μπορούσε να προσφέρει στον Εργοδότη, ο συν. Οφθαλμίδης. Αυτά συμβαίνουν όταν η καρέκλα αποτελεί αυτοσκοπό.
Υποθέτω ότι οι 641 συνάδελφοι που υπογράψανε για την καθαίρεση του εκλεγμένου Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ δεν υιοθετούν τέτοιες λογικές.
Πρέπει να απομονώσουμε και να απορρίψουμε τέτοιες πρακτικές που μας οδηγούν σε φαινόμενα παρακμής και σήψης.
Δυστυχώς η πρόταση μομφής που κατετέθη στον συν. Π. Οφθαλμίδη φαντάζει πλέον ως μικρό γεγονός, αφού η σημερινή του πράξη είναι βαρύτερη από τις αιτίες της πρότασης μομφής που κατετέθη στις 16/09/09.
Η έλλειψη αυτοκυριαρχίας και ψυχραιμίας είναι εμφανής.
Το δεύτερο απαράδεκτο γεγονός που συνέβηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. ΕΛ.ΠΕ ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Ε. Χριστοδούλου.
Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. ΕΛ.ΠΕ ο εκπρόσωπος του Δημοσίου κ. Β. Μπαγιώκος. Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ανέφερε ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μπαγιώκου μέχρι νεωτέρας.
Σε ερώτησή μου αν υπάρχουν και άλλες παραιτήσεις μελών Δ.Σ. ο κ. Χριστοδούλου απάντησε αρνητικά.
Ο Πρόεδρος πρέπει να γνωρίζει ότι είναι τοποθετημένος από το Δημόσιο ως εκπρόσωπός του και οφείλει να ενημερώσει γι΄ αυτά τα ζητήματα την νέα πολιτική ηγεσία. Είναι διαφορετικό να είσαι διορισμένος και εντελώς διαφορετικό να είσαι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. ΕΛ.ΠΕ.
Δυστυχώς τα αυτονόητα έχουν πάψει να ισχύουν.
Η διαδρομή του καθενός μας κρίνεται κάθε στιγμή και μέχρι το τέλος της.

Αλέξης Αθανασόπουλος
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΛ.ΠΕ Α.Ε

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Τώρα τι. Λεβεντομούνες του πασοκ !
Πέρυσι κρυώνατε απο τον Αύγουστο
και ξεσκιστήκατε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ
ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!!
ΦΕΤΟΣ. Τόσο πολύ αναμένο είναι ..το πράγμα σας απο τον Γιωργάκη
και ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!

Γιαυτό και ο εκπρόσωπος της
Αυτου ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄. ο μπουκωμένος Πεταλωμένος γάιδαρος, ανακοίνωσε στοπ.
Τώρα, λεβεντομούνες του πασοκ, θα ζεσταίνεστε δια της ΤΡΙΒΗΣ ΑΥΤΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ.