Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Η Νέα Μεταπολίτευση είναι εδώ και μας κλείνει το μάτι…

Γράφει ο Γεώργιος Μπενέας

Μετά την αποχώρηση του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι μηχανισμοί εξέλεξαν άλλους πέντε προέδρους στο κόμμα (Γεώργιος Ράλλης, Ευάγγελος Αβέρωφ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Έβερτ, Κωνσταντίνος Καραμανλής), με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Είναι η πρώτη φορά και είναι νίκη της βάσης του κόμματος που το επέβαλε, που μας δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσουμε εμείς, η βάση, η κοινωνία, όλοι εμείς που μας είχαν κλειστές τις πόρτες τα τζάκια και οι οικογένειες.
Την ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να την απεμπολήσουμε, να την κλωτσήσουμε, να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.
Την Κυριακή πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες, με κάθε τρόπο και με όποιο κόστος.
Τη Δευτέρα και εάν επιβληθούν οι μηχανισμοί του κομματικού κατεστημένου θα είναι αργά για δάκρυα, θα υποστούμε όσα μας πίκραναν και όσους μας πρόδωσαν, θα υποστούμε μια από τα ίδια και θα θεωρηθούμε για πάντα δεδομένοι.
Σκεφθείτε πως ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, όταν οι συνθήκες θα ωριμάσουν και ουσιαστικά αποφασίζουμε και για το μοντέλο διακυβέρνησης που επιθυμούμε, για το πως θα διαχειριστούμε την εξουσία, για το πως δε θα ξανά είμαστε κυβερνητική παρένθεση.
Λοιπόν τι θα αποφασίσουμε;
Θα νομιμοποιήσουμε τις προηγούμενες επιλογές των μηχανισμών και θα τους απενοχοποιήσουμε ή θα τους αμφισβητήσουμε, θα τους καταδικάσουμε και θα τους υπερβούμε;
Η Νέα Μεταπολίτευση είναι εδώ και μας κλείνει το μάτι…
Από εμάς εξαρτάται το ραντεβού… με την Ιστορία !
Εμπρός μαζικά με τον Αντώνη Σαμαρά,
«Ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε. Θα ξαναβρούμε την ελπίδα. Θα ξαναγίνουμε η ελπίδα της Ελλάδας. Και μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα της ελπίδας.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://exastal.blogspot.com/2009/11/50.html