Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Έλα μπανάναααααα...

Με Αρούλη, Χαρούλη και Δημαρχούλη, φορτσάρει η Ντόρα...


ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑ Μ. ΕΒΕΡΤ & Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΑΝΕΡΑ, ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ & ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΤΗΡΙΖΩ: ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !
ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ

13 σχόλια:

KLYSMA είπε...

καλημέρα,είσαι σίγουρος για τον χάρη;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Το μήνυμα είναι από το κινητό μου...
Πάντως ο Καραμανλής τον αδίκησε, έπρεπε να τον αξιοποιούσε, αποδείχθηκε πως δεν είχε και καλύτερους από τον Χάρη.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Τα παρακάτω είναι από την ιστοσελίδα του Χάρη Τομπούλογλου.

Έτσι για να μη ξεχνάμε... ΕΞΩ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ...


Α' ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο.Ν.ΝΕ.Δ

ΠΗΓΗ (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 11/03/1987)

<< Νοθεία ντροπής >> στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ

Καταγγελία του Τομπούλογλου - Διαγράφτηκαν οι << 4 >> από την Ν.Δ

Νέες διαστάσεις παίρνει η αναταραχή στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ και στη Ν.Δ και μετά το συνέδριο της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όσα διαδραματίστηκαν εκεί.

Χτες το πειθαρχικό της Ν.Δ αποφάσισε την διαγραφή τεσσάρων κορυφαίων στελεχών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ μετά από παραπομπή τους με το ερώτημα της διαγραφής από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Πρόκειται για τους Β. Μιχαλολίακο, Γ. Αδαμόπουλο, Χ. Τομπούλογλου και M. Παπαδόπουλο.Και αμέσως η απόφαση αυτή πυροδότησε νέες εσωκομματικές αντιδράσεις που αναμένεται να κορυφωθούν στη συνέχεια.

Ο Χάρης Τομπούλογλου με χτεσινή δήλωση μετά τη διαγραφή του από την Ν.Δ Τονίζει ανάμεσα σε άλλα ότι : Η ηγεσία της Ν.Δ ζητά εξιλαστήρια για να καλύψει τα απαράδεκτα έκτροπα που έγιναν στο συνέδριο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Εκτροπα που όμως είπε φέρει (σ.σ η ηγεσία της Ν.Δ) την αποκλειστική ευθύνη γιατί μαγείρευε, μέρες τώρα τις εκλογές και τελικά τις έστησε. << Η έκταση της νοθείας τονίζει ο Χ. Τομπούλογλου - έφτασε σε σημεία ντροπής.Για να συγκαλύψει τα έκτροπα (...) και να δημιουργήσει εντυπώσεις πλαστής δύναμης στρέφεται εναντίων εκείνων που διεκδίκησαν δημοκρατικά ν’ αναδειχθούν στην ηγεσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ >>.

Ο Χάρης Τομπούλογλου κάνει λόγο για << Αίσθημα ανασφάλειας της ηγεσίας της Ν.Δ >> και προσπάθεια << διατήρησης >> με κάθε τρόπο της σφραγίδας του κόμματος και ζητά - στο όνομα της πλειοψηφίας των μελών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ << δημοκρατικό και γνήσιο συνέδριο >>.





ΕΝΑ 19/03/1987 του Ν. Χατζηνικολάου

Η << εαρινή επίθεση >> του Κ. Μητσοτάκη

Τα προβλήματα στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ και τα σενάρια που αμφισβητούν το σημερινό αρχηγό της Ν.Δ επισπεύδουν τώρα την << εαρινή επίθεση >> του Κ. Μητσοτάκη

Στόχος του είναι να ξεπεράσει τις εσωκομματικές διαφωνίες επιστρατεύοντας αναγκαστικά τα στελέχη της Ν.Δ σε μια μάχη που ο ίδιος θα καθοδηγεί.

Ο << Καραμανλικός >> Κ.Τομπούλογλου βρίσκεται ήδη έξω από τις τάξεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και της Ν.Δ και ο Κ Μητσοτάκης δεν θα του επιτρέψει ασφαλώς να συσπειρώσει τους < διαφωνούντες >.Αντίθετα ο αρχηγός του κόμματος θα επισπεύσει την τελική επίθεση κατά του Π.Α.ΣΟ.Κ, < ενσωματώνοντας > κάθε άλλη φωνή στη δική του.





Βραδυνή 15/03/1987

<< Ετριβαν τα χέρια τους >> στη ΔΗ.ΑΝΑ, αλλά,,,

Ετριβαν τα χέρια τους στη ΔΗ.ΑΝΑ όταν έμαθαν τις διαγραφές των τεσσάρων νεολαίων από την Ν.Δ.

<< Θα έρθουν σε εμάς και οι 4 τώρα >> δήλωσε στο περιστύλιο της βουλής κομματικό στέλεχος του κόμματος του Κ Στεφανόπουλου.

Όταν όμως αργότερα μοιράσθηκαν οι δηλώσεις των κ.κ Μιχαλολίακου, Τομπούλογλου, Παπαδόπουλου και Σιαμπάνη ότι παραμένουν στη Ν.Δ οι αισιόδοξοι της ΔΗ.ΑΝΑ ξεφυσούσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ....ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

μονο προσεχε μην χασει ο χαρισματικουλης σας απο την αχαρη και τρεχετε για ομαδικη ψυχοθεραπεια....εκει να δεις γελιο που θα πεσει....

zarkadaki είπε...

oi 3 xarhtes lol :-)

Ανώνυμος είπε...

η πολιτικη ειναι ενα σπορ που κερδιζει στο τελος παντα ο μητσοτακης...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΟΥΛΗΣ-ΧΑΡΟΥΛΗΣ-ΝΙΚΗΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ...
ΕΛΑ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΕΕΕΕΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι πολιτικοι ειναι ιδιοι,απο τισ παλιες ελληνικες ταινιες καρικατουρες.απλα μερικοι ξερουν και χειριζοντε τοθς πολλους

Ανώνυμος είπε...

Definitely one of many challenges which people starting a new on-line firm face is that of acquiring visitors to their web site.

Ανώνυμος είπε...

Just killing some in between class time on Digg and I discovered your article . Not normally what I prefer to examine, however it was absolutely value my time. Thanks.