Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ώρα ευθύνης !


Γράφει ο Γεώργιος Μπενέας

Φίλες και φίλοι,
Δε βλάπτει που και που να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο μακρινό αλλά και το πρόσφατο παρελθόν.
Να βλέπουμε τα λάθη και τις επιτυχίες, τις παραλήψεις αλλά και τις αποκλειστικότητες.
Το αντίθετο μάλιστα, θα έλεγα ότι επιβάλλεται μια και ζούμε σε μια χώρα που οι άνθρωποι εύκολα παρεξηγούν και ακόμα πιο εύκολα παραβλέπουν.
Φίλες και φίλοι,
Έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ.
Οι μηχανισμοί, οι ίντριγκες, οι οικογένειες, τα πολιτικά τζάκια, μίλησαν !
Τώρα ήρθε η δική μας η σειρά να μιλήσουμε στις κάλπες, ήρθε η ώρα της ευθύνης, η ώρα της ανατροπής.
Κάποιοι, τελευταία διαπίστωσαν με έκπληξη (;) πως δεν έχουν να κάνουν πλέον με «πρόβατα» και πήραν (;) τα εκκωφαντικά μηνύματα των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων. (Δημοτικές, Ευρωεκλογές, Εθνικές κ.α.)
Παλιοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Μην κάνετε τη χάρη στα ΜΜΕ, μην κάνετε τη χάρη στο οικονομικό κατεστημένο, μην κάνετε τη χάρη στα ξένα κέντρα αποφάσεων, μην κάνετε τη χάρη σ’ αυτό το ανομοιογενές συνονθύλευμα συμφερόντων.
Όταν αμερικάνοι, τούρκοι, σκοπιανοί, έχουν άποψη για το ποιος πρέπει να είναι ο ηγέτης σου, εσύ πρέπει να έχεις πάντα την αντίθετη άποψη.
Οι ετερόκλητες συμμαχίες και οι εκβιασμοί που λαμβάνουν χώρα εν όψει της εκλογής ηγεσίας στη Ν.Δ. πρέπει να σας προβληματίσουν και να σας πεισμώσουν.
Το διακύβευμα δεν είναι το πότε, ή πώς, ή πόσο γρήγορα θα ξαναέρθουμε στην εξουσία, αλλά το πώς θα τη διαχειριστούμε όταν έρθουμε, το πώς δεν θα ξανά αποτελέσουμε κυβερνητική παρένθεση, το πώς δεν θα λοιδορηθούμε και δεν θα διαπομπευθούμε, το πώς δεν θα ξανά βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απολογούμαστε για λογαριασμό άθλιων καρεκλοκένταυρων.
Γι’ αυτό μην υποκύπτετε σε ψευτοδιλήμματα και μη χαρίζετε αυτό που σας ανήκει.
Η παράταξη είναι δικιά μας και είμαστε περήφανοι γι αυτήν.
Έχει ταυτότητα και δεν είναι πότε «φιλελεύθερη», πότε «μεσαίος χώρος», πότε «κεντρώος ή κεντροδεξιός» ή οτιδήποτε άλλο εφήμερο και «πιασάρικο» εφευρίσκουν οι διάφοροι λούληδες, αυλικοί.
Εμπρός λοιπόν να αναδείξουμε την πραγματική μας ταυτότητα, τη διαφορετικότητά μας από τον αντίπαλο, την αξιόπιστη οικονομική, λαϊκή και πατριωτική πρότασή μας.
Το έκαναν όλοι οι Ευρωπαίοι ομοϊδεάτες μας και αποτελούν κυρίαρχη πολιτική πρόταση, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους σοσιαλιστές.
Οι σοσιαλιστές (;) ευδοκιμούν στην Ελλάδα γιατί εμείς έχουμε φοβικά σύνδρομα, γιατί δεν λέμε (και δεν κάνουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία) αυτό που πραγματικά είμαστε.
Ναι είμαστε (;) η Δεξιά !
Φίλες και φίλοι κάτι ακόμα,
Εξήντα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές !
Ο Παπανδρέου ο 3ος, πήρε τη σκυτάλη από τον Καραμανλή τον 2ο, για να τη δώσει στη Μητσοτάκη τη 2η ; ; ;
Εξήντα χρόνια τα ίδια επιχειρήματα, τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες πολιτικές υποσχέσεις…
Φτάνει πια,
Εμπρός λοιπόν με τον Αντώνη Σαμαρά,
«Ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε. Θα ξαναβρούμε την ελπίδα. Θα ξαναγίνουμε η ελπίδα της Ελλάδας. Και μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα της ελπίδας.»


27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ωρα που ο εβερτ ο παραδοσιακος πυλωνας του καραμανλισμου στηριζει ανοιχτα την ΝΤΟΡΑ...ο μπενεας αναλαμβανει να στρεψει την προσοχη της κοινης γνωμης στον σαμαρα...ερχεται να ανατρεψει τα δεδομενα της εκλογικης αναμετρησης....η παρεμβαση του θα συζητηθει στα μμε.....καπως ετσι θα ηθελες να ειναι γιωργο αλλα δυστυχως για εσενα ισχυει στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...καπως ετσι ακομη μια επιλογη σου θα στεφθει απο ηττα....δεν φταιει κανεις αλλα οι αποτυχημενες επιλογες που κανεις...σ αυτο εισαι αναμφισβητητος πρωταθλητης...

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΕΡΤ ΣΩΖΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΔΟΥΚΑ... ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ !

geo είπε...

πολυ σωστα τα λες φιλε ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ GOLDEN BOYS O ΣΑΜΑΡΑΣ(ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΟΠΑΠ,ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ-ΕΡΤ,ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ-ΕΡΤ,ΛΕΙΒΑΔΑΣ-ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙ ΡΟΥΣΣΟΥΠΟΥΛΟΥ,ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΩΝ STAGE,ΜΟΥΡΤΖΑΣ-ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ,ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ- ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥΦΛΙΑ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΥΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2004-2009....ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ...ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ....ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ(ΕΒΕΡΤ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ)...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009
Nίκη της Ντόρας από τον πρώτο γύρο

Η αποχώρηση Αβραμόπουλου και η δήλωση στήριξης του Μιλτιάδη Έβερτ είναι τα δύο εκείνα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη νίκη της Ντόρας Μπακογιάννη από τον πρώτο κιόλας γύρο. Έστω και άθελά του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με την αποχώρησή του, συνέβαλε στην ενότητα του κόμματος αφού έτσι αποκλείεται ο δεύτερος γύρος. Θα αποφευχθεί έτσι μια σκληρή σύγκρουση η οποία ήταν σίγουρο ότι θα λάμβανε χώρα στη μια βδομάδα που θα μεσολαβούσε μέχρι το δεύτερο γύρο.
Από την άλλη...

η προσχώρηση Έβερτ στο στρατόπεδο της Ντόρας ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματολογία της τελευταίας ότι είναι η μόνη η οποία μπορεί να συσπειρώσει και να οδηγήσει ενωμένο το κόμμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πώς αλλάζουν οι καιροί...
www.troktiko.blogspot.com

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Την "έφτυσαν" τη βάση και προτίμησαν την... ημίκλειστη διαδικασία της εκλογής από τα κομματικά μέλη, παλιά και καινούργια.
Μάγκες, νταήδες και"λαγοί" δεν πήραν το μήνυμα ούτε της βάσης ούτε της ελληνικής κοινωνίας.
Πιστεύουν ότι η Ν.Δ. μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει σαν κλειστό κλαμπ.
Όποιος άκουσε την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Κ.Ε. αλλά και της Ντόρας Μητσοτάκη, θα έβγαλε τα συμπεράσματά του για το τι κατάλαβαν από τη συντριπτική και εξευτελιστική ήττα της 4ης Οκτωβρίου...

zarkadaki είπε...

Οι Νεοδημοκράτες που δεν θέλουν να δουν τη Νέα Δημοκρατία να επιστρέφει στην περίοδο 1990-93, με την οικογενειοκρατία, τις κλίκες, τις φατρίες και την ατμόσφαιρα πολιτικής καμαρίλας, στοιχίζονται με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Καλα μπενεα ζησεις στο δικο σου κοσμο...οταν η ντορα ζητουσε εκλογη απο την βαση την απορριπταν οι σημερινοι λεγεωναριοι του σαμαρα...οταν ο βαγγελης ο μειμαρακης ζητουσε προσυνεδριακο διαλογο σε ολη την ελλαδα ο σαμαρας εκανε τον κουφο...η ιστορια δεν παραγραφεται και το 1993 ο σαμαρας εριξε την κυβερνηση της νδ και εφερε τον ετοιμορροπο παπανδρεου στην εξουσια...το 1995 του εδωσε το φιλι της ζωης με την εκλογη στεφανοπουλου...τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αποστατες σε διατεταγμενη υπηρεσια...λεμε ξεκαθαρο οχι στα στρατευμενα παπαγαλακια του ρουσσοπουλου που θελουν αδυναμη νδ με αδυναμο προεδρο βλ σαμαρα...με την ντορα απο τον πρωτο γυρο για να αρχισει η αρχη του τελους του πασοκ.....εκλεγουμε την ντορα που ηταν εκει οταν οι αλλοι απεργαζονταν την πολυδιασπαση της νδ...δεν κανουμε την χαρη στους κατα τοπους επαγγελματιες διασπαστες της νδ(βλ μπενεας) να εκλεξουμε τον αρχηγο τους...με την ντορα μπροστα για την μεγαλη επιστροφη....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΥΡΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗς ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ.....ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ...

Dexia Tis Edem είπε...

Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα
Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμη της νέας δημοκρατίας καλούμαστε όλοι να βάλουμε την παραταξή μας πάλι στο δρόμο και την ιδεολογία που μας κληρονόμησε ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Να ταυτίσουμε την πολιτεία με τους πολίτες της, διαγράφοντας τα καρκινώματα που τόσα χρόνια τρώνε την ιδεολογική σάρκα της νέας δημοκρατίας, να βάλουμε τέλος στην ιδεολογία της κλειστείς ροτόντας, τον οικογενιακών μηχανισμών και να ανοίξουμε της πόρτες μας σε όλους και όχι στους λίγους και τα συμφέροντα που αυτοί εκπροσωπούν.
Να ταυτίσουμε ξανά την εθνική ανεξαρτησία με την εθνική κυριαρχία, βάζοντας τέλος στην πολιτική τον υποχωρήσεων, σεβόμενοι την ιστορία της πατρίδας μας και τον πολιτισμό μας που ακόμα και σε αυτά τα γκρίζα χρόνια αναβλύζει σαν ένα υπερλαμπρό αστέρι που μας δείχνει το δρόμο πρός το αύριο.
Να ταυτίσουμε την πρόοδο με το κοινό αγαθό, λειτουργόντας ως ένας πολιτικός φορέας που η πρόοδος της χώρας θα συμβαδίζει με το λαϊκό συμφέρον και όχι με τα κατα καιρούς συμφέροντα των μεγάλων εκδοτικών οίκων και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα, πάρε το μέλλον της παράταξης στα χέρια σου, βάλε τέλος στα σχέδια αυτών που έβλαψαν την Ελλάδα και την παράταξη, βάλε ένα τέλος σε αυτούς που έστειλαν τον Κ. Καραμανλή σε πρόωρες εκλογές και σε μία βαρία ήττα με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα. Στείλε ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που ακόμα και τώρα σε θέλουν απλό χειροκροτητή τους και όχι συνοδοιπόρο, σε αυτούς που θέλουν να αποφασίζουν το μέλλον μας χώρις έμας.
Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα, η ψήφος σου είναι σημαντική, όσο και αν θέλουν να σε κάνουν να νομίζεις ότι το να εγγραφής στην ΝΔ σε γεμίζει ευθύνες, η πραγματικότητα είναι ότι η εγγραφή μας στην ΝΔ τους γεμίζει με φόβο και τους αποδυναμώνει. Γίνε μέλος και βάλε τέλος στην οικογενειοκρατία και στα μεγάλα συμφέροντα, δώσε φωνή στους αγώνες μας και στα ονειρά μας. Τόλμησε και άλλαξέ τους τα σχέδια, στις 29 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την Νέα δημοκρατία της ελπίδας, στις 29 Νοεμβρίου τολμάμε την φυγή προς τα εμπρός.

Μετά Τιμής
ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ανώνυμος είπε...

Νεοδημοκρατη ,νεοδημοκρατισσα

Θυμισου το 1993 και τον αποστατη σαμαρα που ανετρεψε την κυβερνηση μας...γκρεμισε τους αγωνες καθε εντιμου νεοδημοκρατη και εφερε την απογοητευση στις καρδιες μας...θυμισου τον αγωνα που διναμε να κρατηθουμε ορθιοι απεναντι στο πρασινο παρακρατος των αυριανιστων...θυμισου τον πονο που κουβαλαγες στην ψυχη σου απο το χτυπημα του αποστατη σαμαρα...θυμισου οτι για να εισαι νεοδημοκρατης πρεπει να εισαι υπερηφανος και πιστος στις αρχες σου...
Νεοδημοκρατη,Νεοδημοκρατισσα

Το νεοδημοκρατικο μας σπιτι πρεπει να εχει οικοδεσποτη που φιλοξενει τους επισκεπτες αλλα στηριζει τα αδερφια του..Δεν αξιξει να εχουμε οικοδεσποτη εναν αποστατη που μαχαιρωσε πισωπλατα τα αδερφια του...Μας αξιζει να ανεμισουμε ξανα την γαλαζια σημαια ψηλα...Ολοι μαζι ενωμενοι με την Ντορα θα ξαναφερουμε την ελπιδα στα χειλη του κοσμου μας...

ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ...
Επί Έβερτ ο Σαμαράς στήριξε το ΠΑΣΟΚ και ΣημίτηΠολιτική| 03/11/2009 - 15:54
Εντύπωση προκάλεσε η ξεκάθαρη θέση που πήρε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Μιλτιάδης Έβερτ στην κούρσα της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή. Ελάχιστοι περίμεναν ότι θα έκανε μια τόσο ξεκάθαρη δήλωση για την Ντόρα. Φυσικά, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και κυρίως παραβλέποντας την ιστορία της Ν.Δ. Ο Έβερτ δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Σαμαράς καθ' όλη την διάρκεια της προεδρίας του (αν και σκληρός Καραμανλικός) βρισκόταν απέναντι. Τότε, ήταν πρόεδρος της «Πολιτικής Άνοιξης» και έδινε ένα δύσκολο αγώνα. Έκοβε ψήφους από την Ν.Δ., της οποίας σήμερα θέλει να γίνει αρχηγός. Πέραν αυτού ο Έβερτ, δεν μπορεί να ξεχάσει ότι το 1995, ενώ η Ν.Δ. προηγούνταν με 5% του ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς αποφάσισε να στηρίξει προεκλογικά τον Κωστή Στεφανόπουλο, αφήνοντας τον μπουλντόζα και την Ν.Δ. στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Αυτή είναι μια ιστορική πραγματικότητα που όσο κι' αν θέλει να την παρακάμπτει ο Μαρκόπουλος, η Παπακώστα και φυσικά ο Άκης Γεροντόπουλος, δύσκολα θα μπορέσει να την ξεχάσει ο Έβερτ και οι νεοδημοκράτες που την είχαν βιώσει.
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ! ! !
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ, ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΙΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ...
ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ '90 -'93 ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ...
ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΑΪΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ !

Ν. Π.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΑΗΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ...ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ 1993 ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ...ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ...Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Καλα Ν.Π ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ...ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια ηρεμα, εγω δεν ξεχναω οτι ο γιωργης μπενεας εβριζε τον σαμαρα για το 1993..τωρα που τον στηριζει δεν το δεχομαι γιατι εγω ημουν,ειμαι και θα ειμαι σαμαρικος...και δεν το αποδεχομαι αυτο και τον καλω να αποσυρει την στηριξη του απο τον αντωνη γιατι του κανει πολιτικη ζημια.....
ΘΟΥ ΒΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ;
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΟ 1979;
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ !) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΟΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ;
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΟ 1997;
Π-Ο-Τ-Ε;;;;; ΠΟΤΕ ! ! !

ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ "Η ΒΟΛΒΗ" ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !

Dexia Tis Edem είπε...

DeFreJus, νομίζεις ότι όταν γράφεις σαν ανώνυμος δεν φένεσε?

Ανώνυμος είπε...

get the picture που λενε και οι Αμερικανοι.
2056 μ.χ
εκλογες...
υοψηφιοι:
κωστακης μητσοτακης
θοδωρουλα μπακογιαννη
αντρικος παπανδρεου
κωστακης καραμανλης
ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Δοκιμαστε και κατι αλλο.
Συνεχεια το ιδιο φαγητο προκαλει εμετο

Ανώνυμος είπε...

αλλαξτε τους συνδυασμους στα χρηματοκιβωτια, κλειδωστε τα ερμαρια. ερχεται το μητσοτακαιικο

Ανώνυμος είπε...

απαντηση σε σχολια για τις ''αποτυχημενες'' επιλογες Μπενεα.
Ναι. μερικες φορες ολοι κανουμε λαθη. Ο Μπενεας ομως δεν ειναι ρομποτ ουτε τραινο που ακολουθει πιστα τις '' κατευθυντηριες γραμμες''. το να υποστηριζεις εναν πολιτικο τωρα ενω πριν τον ειχες σε απαξια,σημαινει οτι ο πολιτικος ειναι πιο ωριμος και οι ιδεες του γινονται αποδεκτες ακομη και απο τους πρωην επικριτες του.
Οσον αφορα την αποστασια Σαμαρα
ηταν πραγματι η τους τα βροντηξε?
Και ποιοι μιλουν για αποστασια, οι μητσοτακοφρονες?
Για ρωτηστε εναν επιμελη μαθητη ποιον ανθρωπο εννοει η προσφατη ελληνικη ιστορια οταν αναφερει το λημμα Αποστατης? τον Μητσοτακη.

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι βλέπω ορισμένοι (Δεξιά της Εδέμ) με βλέπουν ακόμη και στον... ύπνο τους!!! Αποδίδουν όλα τα σχόλια της αλήθειας, τα σχόλια που καταδικάζουν τον Αποστάτη Σαμαρά, σε μένα! Μάλλον πως μέσα στην ουτοπία που ζουν έχουν πιστέψει πραγματικά ότι ο Αντωνάκης "έχει ρεύμα"!!! Είναι τόσο ανόητα αφελείς που δεν έχουν αντιληφθεί το κύμα της Ντόρας που σαρώνει ακόμη και στη Βόρειο Ελλάδα, το υποτιθέμενο "προπύργιο" του Αντωνάκη! Αχ, καημένα, δεν αυτοχειριάζεται η ΝΔ με το να κάνει αρχηγό της το Μεγαλύτερο ΠΡΟΔΟΤΗ και ΠΟΛΕΜΙΟ της! Πάρτε το χαμπάρι! Και καλύτερα μη μιλάτε, για να μην εκτίθεσθε!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΠΕΝΕΑ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ 1993...ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΕΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ...ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ....ΤΙ 11/04/09 ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΕΓΙΝΕ 04/11/09...ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ...ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΠΙΑ...ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΒΡΟΥΒΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

http://sedaridis.blogspot.com/2009/11/blog-post_4508.html