Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Μπλάκ άουτ στο σύστημα. Δεν φεύγουμε, μένουμε να ψηφίσουμε !


Μπλάκ άουτ πριν από λίγο στο ηλεκτρονικό σύστημα εκλογής του νέου προέδρου της Ν.Δ. είτε λόγω της μεγάλης προσέλευσης ψηφοφόρων, είτε επειδή κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους.
.
Δεν φεύγουμε, μένουμε να ψηφίσουμε !
.
Ανατροπή των μηχανισμών ΣΗΜΕΡΑ !
.
Να μείνουν τα εκλογικά κέντρα ανοιχτά όσο χρειασθεί για να ψηφίσουν οι Έλληνες Πολίτες.
.
Περιμένουμε με υπομονή στις ουρές, ως τα μεσάνυχτα εάν χρειασθεί, ΣΗΜΕΡΑ είναι η μεγάλη ευκαιρία μας !

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ (SIEMENS - OTE) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

Ανώνυμος είπε...

Σκληρές δηλώσεις Ψωμιάδη από τη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» ο Π. Ψωμιάδης για να ψηφίσει και αυτός.
Tο on-line σύστημα όμως που βρίσκεται πανελλαδικά εκτός λειτουργίας οδήγησε το Νομάρχη Θεσσαλονίκης να κάνει σκληρές δηλώσεις, αναφερόμενος σε «μπράβους και εγκάθετους, οι οποίοι δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει», αφήνοντας υπονοούμενα για την όλη διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ....ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τι και αν είμαστε Έλληνες και τούτο τον τόπο εδώ τον πονάμε. Ήμασταν απόντες από αυτό που λέμε πολιτική. Για Ελλάδα δεν μιλάγαμε γιατί ακραίους θα μας έλεγαν. Εθνικιστές δεν ήμασταν ποτέ, αλλά γαμώτο μου, αυτόν εδώ τον τόπο τον νοιαζόμαστε, και ας είναι η σχέση αγάπης μαζοχιστική, μιας και αυτή η ριμάδα η πατρίδα σε πονάει τόσο.


Άλλοι μιλάγανε και αποφάσιζαν για μας αυτά τα χρόνια βλέπεις. Ο γιος και η κόρη ενός συνταξιούχου βουλευτή που στην γυναίκα του άφησε οικόπεδα και σπιτικά, και στους γόνους του, άφησε όλους εμάς. Κάτι χιλιάδες ψηφαλάκια.

Και εμείς εκεί, ψηφίζαμε για να διορίσουμε το παιδί μας -και ας είχε τρία πτυχία-, για να κάνουμε καλύτερο στρατό -και ας δικαιούμαστε κατ εξαίρεση μετάθεση-, για να βρούμε ένα δωμάτιο σε ένα βρώμικο νοσοκομείο, για ένα αξιοπρεπή θάνατο ενός ανθρώπου που πλήρωνε τούτο εδώ το κράτος μια ζωή.

Πουλάγαμε όνειρα και ιδανικά για τα αυτονόητα. Μα πιο πολύ, πουλάγαμε την ψυχή μας και το μέλλον μας τόσα φτηνά, σε μια ”οικογενειακή δημοκρατία”. Και το κεφάλι κάτω…

Ο πατέρας μου –θεός σχορέστον – με είχε φάει θυμάμαι από τότε που τελείωσα το λύκειο να με ΄΄βάλει΄΄ στο δημόσιο. Τον ‘’θάνατο’’ αυτόν δεν τον επέλεξα τότε, και ακόμα και τώρα, που ζω στο πετσί μου την παραλογία του διεστραμμένου μας κράτους και παλεύω μέρα με την μέρα για τα αυτονόητα, δηλώνω καθαρός.

Δεν θα βρείτε λοιπόν, το όνομα μου σε καμία αίτηση πρόσληψης, σε κανένα διαγωνισμό βολέματος. Εδώ στην μάχη της ζωής, έχοντας μείνει σταθερός στο όνειρο ότι μια δουλεία πρέπει να είναι δημιουργική για να σου γεμίζει την καρδία, την ψυχή, και μετά την τσέπη.

Στο τοίχο του σπιτιού μου θα βρείτε πτυχία και μεταπτυχιακά σε υπέροχες χρυσές κορνίζες. Κατάντησαν ντεκόρ ενός τοίχου που χρωστάω σε μια τράπεζα και περηφάνια μιας μάνας.

Ξέρω δεν είμαι μόνος, αλλά αυτό παρηγοριά δεν είναι.

Και όμως. Ετούτη εδώ την νύχτα μετά από πάρα πολύ καιρό νιώθω ελπίδα για το αύριο. Νιώθω ότι κάτι αλλάζει. Ξέρω πως δρόμος ακόμα πολύς υπάρχει, αλλά απόψε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ένα ταξίδι ξεκινά. Το τελευταίο ταξίδι της ελπίδας μου.

Τελικά την ριμάδα την Ιστορία οι μάζες την γράφουν και όχι τα τζάκια.

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή Ψωμιάδη προς Σιούφα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας δηλώνω ότι σε καμία περίπτωση...
δεν αποδέχτηκα ούτε αποδέχομαι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με χειρόγραφες καταστάσεις, λόγω της πτώσης του on line συστήματος.

Θεωρώ ότι μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται την διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας.



Με τιμή


Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Ανώνυμος είπε...

για εμας μονο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!
για τη ΝΤΟΡΑ ..η κατηφορα

Ανώνυμος είπε...

Όπως προχωρούσε η εκλογή μέχρι να πέσει το σύστημα, οι εκτιμήσεις μιλούσαν για ….1.000.000 ψηφοφόρους.
Μέχρι τις 9 το πρωί είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 130.000, πράγμα που σημαίνει άνετη επικράτηση του Αντώνη απο τον πρώτο γύρο.
Γι αυτό το έριξαν.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τις 20:00.
Η βάση μιλάει και κατακτά την ελπίδα.
Ούτε μία ψήφος χαμένη.

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε τωρα που θα βάλει ο Θεοφίλης τις υπογραφες που μαζευε για την Ντορα ?
Τι κωλοτουμπα θα κανει και θα σας ξαναπαραμυθιασει παλι?
ΘΥΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

βλακα σε εχει πελατη ο θεοφιλης....εσενα και τα αλλα τα παλτα...που ειναι ο χριστοδουλου οεο?.....

Ανώνυμος είπε...

βλακα μουγκα στην στρουγκα εσυ και ο Θεοφίλης
παρτε τ@ρχιδι@ μου τωρα
χαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

τα αρχιδια μου θα τα παρεις παλι εσυ....μουγγα στην στρουγγα εσυ βλακα...το 1993 ο θεοφιλης ηταν με τον σαμαρα εσυ τον ελεγες προδοτη νουμερο επιδοτουμενο...τις ξεχασες τις ανακοινωσεις...παλι σας την επαιξε...εχει κανει τα κονε του ο αρχηγος...ουτε τωρα θα σωθειτε...ψηφισατε αυτο που δεν επρεπε και τωρα ειναι που την κατσατε την βαρκα...δεν ηξερες δεν ρωταγες...κοροιδο..τσιμπα τα τωρα τα μυδια μου...

Ανώνυμος είπε...

οι τρεις γαλαζιες χαριτες τωρα εγιναν θυματα?δεν παιζεστε ρε νουμερα...σας εχει κανει ο θεοφιλης πελατες...και κανετε και συλλογους εκλογικων πελατων του....που φτασατε εχει και αλλο
πατο το βαρελι και θα το φτασετε συντομα....κοροιδα....

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα
ετοιμαστειτε η παρεα του θεοφίλη
χαχαχαχαχαχα
μουγκα στην στρουγκα παππουλη!!!!
οι τσολιες θα πεφτουν χαλαζι
χαχαχαχαχαχχαχα
τα λεμε το πρωι
σε περιμενω κοτούλα στο control!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

xα χα χα α
οπως περασαν προχθεςμε κατεβασμενα τα παντελονια
χαχαχαχ
κρετινε ειναι κοντα ο Γεναρης
ετσι καραφλουλη μου?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ποπο λες και κακες λεξεις ακου εκει κρετινος....με αποστομωσες...φοβηθηκα τωρα φλουφλη....τραβα στον παππου να σου πει κανενα παραμυθι αλλα ξεχασα παει ο παππους....και κλαμα ο φλουφλης....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα
τι ειπες ρε μεγαλε? που δουλευεις?σε διυλιστηριο?
χαχαχαχαχ
ελα χαρτογιακα παπουλη
ο δικος σου δεν μιλιοταν σημερα
χαχαχα παρεα με τον αλλον ξερεις εσυ!!!
φαγατε ψωλια που δεν θα την ξεχασετε ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν σας σωζει τιποτα πια....η παρεα ειναι πανισχυρη και κατι μαλακες σαν και εσενα στο control καταντησαν γραφικοι....εδω η παρεα του θεοφιλη εστειλε τον παππου αδιαβαστο....τον "καθαρισαν" στεγνα...διαβαζε η παρεα το πρωτο θεμα και φτιαχνοταν....ο επομενος ειναι ο μπατλερ...παει και αυτος...και κατι μαλακες σαν και εσενα το μονο που καταφερνουν ειναι φτιαχνουν το κεφι της παρεας....το τσουναμι πλεον των αλλαγων δεν γυριζει πισω....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΕ: Παραίτηση Τίμου Χριστοδούλου
Από το Euro2day αναδημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο της Α. Καλαϊτζόγλου:


Την παραίτηση του υπέβαλε ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων κ. Τίμος Χριστοδούλου, ανοίγοντας τον δρόμο για την αλλαγή διοίκησης στον όμιλο. Αντίθετα, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Κωστόπουλος δεν έχει παραιτηθεί, καίτοι έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή ως εκπρόσωπος του Δημοσίου.

Η παραίτηση του κ. Χριστοδούλου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα και ως τότε φαίνεται ότι θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται βέβαιη η αντικατάσταση του κ. Κωστόπουλου, εντούτοις φαίνεται ότι το "αντάρτικο" που έχει κηρυχθεί με "έπαθλο" τη θέση του CEO θα έχει αρκετό δρόμο ακόμη.

Ορισμένες πληροφορίες μάλιστα δεν αποκλείουν η εκκρεμότητα στα ΕΛΠΕ να παραταθεί μέχρι τον Ιανουάριο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραμένει στον αέρα η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, την οποία ζήτησαν οι υπουργοί Οικονομικών και ΠΕΚΑ, προκειμένου να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Ήδη, τελειώνει ο Νοέμβριος και ακόμη δεν είναι γνωστό αν και πότε θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΠΕ που θα ορίσει τις ημερομηνίες της γενικής συνέλευσης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν πλέον για έκτακτη γενική συνέλευση μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όπως έχει ζητηθεί από το Δημόσιο. Το όλο θέμα, που φαίνεται να έχει αποδειχτεί "καυτή πατάτα", το χειρίζεται αποκλειστικά το Μαξίμου, δίνοντας και τον τόνο στις προθέσεις της νέας κυβέρνησης απέναντι στα ΕΛΠΕ.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι μόνο τα ΕΛΠΕ. αυτήν τη στιγμή δεν έχουν προχωρήσει στον ορισμό έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκαλώντας πονοκεφάλους στο Μαξίμου. Αντίθετα, ο ΔΕΣΜΗΕ όρισε ως ημερομηνία για την έκτακτη γενική συνέλευση τις 2 Δεκεμβρίου, όπου και θα εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Η ΔΕΠΑ, επίσης, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 16 Δεκεμβρίου και η ΔΕΗ στις 15 (για τον βασικό μέτοχο) και 17 Δεκεμβρίου (για τους μικρομετόχους), ενώ ήδη ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του κ. Αρθούρου Ζερβού. Στη ΔΕΣΦΑ δεν προβλέπεται η ίδια διαδικασία, καθώς η διοίκηση ορίζεται απευθείας από την πολιτική ηγεσία, γεγονός το οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί να γίνει και πριν από τη ΔΕΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα
ειστε τοσο ανικανοι στην ελευσινα που θα πρεπει να ρθουμε να σας ξεκινισουμε τις μοναδες. να δουμε που θα κρυφτεις πανιβλακα. ο παιτερης λεει οτι θα φαει τον παππου και τον μπατλερ απο τον Μαιο του 2004 και λες στοκο οτι τα καταφερε ΤΩΡΑ ?
με ξενα κολυβα δεν κανουν κηδειαΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ποσο ηλιθιος εισαι φιλαρακι!!!!
χαχαχα
ερχομαστε
το τσουναμι ερχεται και σε σας πετρολιτες
χοχοχοχο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ....ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993....ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...ΝΕΟΥΔΙ ΠΡΑΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ...ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΤΕ....ΚΟΡΟΙΔΟ....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.