Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Είναι έτοιμοι στη ΝΔ για το μεγάλο άλμα;


Του Νίκου Χιδίρογλου

Αλήθεια, πόσοι είναι έτοιμοι στη ΝΔ για το μεγάλο άλμα; Πόσοι είναι έτοιμοι για το άλμα από μια αντίληψη εξουσιαστικής διαχείρισης, ορθολογιστικού ρεαλισμού και αυταρχικού συγκεντρωτισμού, σε μια αντίληψη μιας πιο ανορθολογικής, πατριωτικής και δεξιάς αντίληψης, που θα αφήσει κατά μέρος τη δημιουργία μηχανισμών και θα αγκαλιάσει τη βάση; Πόσοι είναι έτοιμοι να δουν το κόμμα να αποκρούει την απόπειρα χειραγώγησης από τις αστικές καθεστωτικές ελίτ και τα τζάκια και να ανοίγει την αγκαλιά του στον κόσμο του; Πόσοι είναι έτοιμοι να δουν τη ΝΔ να μετατρέπεται σε ένα λαϊκό, αγροτικό κόμμα;

Πολλοί. Έφτασε η ώρα μιας νέας και μεταφυσικής αν θέλετε αντίληψης για τα πράγματα, όπου ό,τι κάνουμε, θα το ντύνουμε με ιδεολογία, νόημα και πολιτική ουσία. Όπου ο πολίτης θα ελκύεται να συμμετέχει, να συναποφασίζει, να ενεργεί, να συστρατεύεται, να παίρνει πρωτοβουλίες, να ασκεί κριτική, να αμύνεται άφοβα στις επιθέσεις της σταλινικής αλλά και της μεταλλαγμένης αριστεράς. Όπου το αλήστου μνήμης «η αστυνομία αμυνόμενη και προπηλακιζόμενη», θα αποτελεί μια κακή ανάμνηση. Όπου ο όρος «πατρίδα», θα ξαναπάρει τη θέση του και τη διάσταση που του αξίζει στη δημόσια ρητορική. Όπου θα απενοχοποιηθεί η προσήλωση στην πίστη μας και στα εθνικά ιδανικά.

Αρκετά διαπέρασε την κοινωνία μας η προπαγάνδα της αριστεράς, με την αρωγή των νεοφιλελεύθερων, που τώρα ξεδιάντροπα ζητούν και την ψήφο των δεξιών. Την ψήφο όσων είδαν με πόνο τη σημαία μας να καίγεται, το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να βεβηλώνεται, το γνωστό και πολιτικά αποκρουστικό Παρατηρητήριο να χρηματοδοτείται με το υστέρημα των φορολογουμένων... Όχι, χίλιες φορές όχι. Δεν θα περάσουν οι εθνομηδενιστές και δεν πρέπει να περάσουν. Όσοι από εμάς μπολιαστήκαμε με αξίες και ιδανικά και μυηθήκαμε από νωρίς στα ήθη και στα έθιμα και στις παραδόσεις του τόπου μας, οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας έναντι στη νεοφιλελεύθερη επέλαση. Αν δειλιάσουμε ή προτιμήσουμε την ερχόμενη Κυριακή τον καναπέ, θα έχουμε να κάνουμε εις αεί με τη συνείδησή μας, η οποία και θα είναι αμείλικτη.

Καιρός λοιπόν για μαζική προσέλευση στην κάλπη της 29ης Νοεμβρίου. Για να αποφασίσουμε εμείς ποιος και πως θα ηγηθεί της συντηρητικής παράταξης. Της δικής μας παράταξης, εκείνης που στάθηκε ιστορικά στο ύψος των περιστάσεων, σώζοντας τη χώρα από τον ολοκληρωτισμό και πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος στο βωμό της προάσπισης της πίστης και της πατρίδας. Οφείλουμε λοιπόν όλοι, την ερχόμενη Κυριακή, να δώσουμε δυναμικά το παρόν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, γυρίζοντας σελίδα και αποτρέποντας την άλωση του κόμματος από τους μηχανισμούς.

Πηγή:
Εν Πειραιεί


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!