Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Αλλαγές στη Διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου;

Ένα πουλάκι μου μετέφερε πως έχουμε αλλαγές, αντικαταστάσεις και μετακινήσεις στους Αντιδημάρχους, στους Προέδρους, στους Αντιπροέδρους, στους Γραμματείς και στους Φαρισαίους.
Εγώ με έναν θα ασχοληθώ και τον καλωσορίζω, όπως άλλωστε είχα κάνει και με τον προκάτοχό του από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.
Μας τελείωσε ο Παναγιωτάτος από τις Τεχνικές Υπηρεσίες και αναλαμβάνει ο Λιακόπουλος.
Μάριε, έμεινε ένας χρόνος έως τις εκλογές και υπάρχει μια εκκρεμότητα υπερ- εικοσιπενταετής.
Μια εκκρεμότητα που δείχνει την κοροϊδία των προκατόχων σας και τη δική σας απέναντι στους Δημότες, στους Πολίτες, στους Ψηφοφόρους.
Δεν πρόκειται να σταθώ σε εξηγήσεις και δικαιολογίες.
Είχατε τέσσερα χρόνια εσείς και εικοσιτέσσερα οι προηγούμενοι, με ευνοϊκές συνθήκες (αφού και οι Κυβερνήσεις ήταν προσκείμενες) να δώσετε την πρέπουσα λύση.
Μέχρι στιγμής δεν έγινε.
Αυτό το δεν έγινε ήταν αιτία πολέμου με τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και θα είναι αιτία πολέμου και με εσάς στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Εγώ εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι, το έκανα άλλωστε από την πρώτη στιγμή και δε θέλω στενοχώριες και μισόλογα την περίοδο των εκλογών.
Όλα τα στοιχεία της υποθέσεως τα έχω προσκομίσει στον προκάτοχό σου, στον Δήμαρχο και στην Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου από την ανάληψη των καθηκόντων τους.
Ψάξτε και βρέστε έγγραφα, υπογραφές, ενέργειες κατοίκων, υπηρεσιών και πράξτε τα δέοντα στο λίγο χρόνο που απομένει.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Με εκτίμηση

Μπενέας Γεώργιος



.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα γλυφεις δημοσια τον λιακοπουλο ρε μπενεα...τον μεχρι προτινος ανθρωπο του ρουσοπουλου και συμβουλο του...αυτοι μονο απο βατοπεδια ξερουν...εξω το συστημα του ρουσοπουλου απο το χαιδαρι...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αυτό που εσύ λες γλύψιμο εγώ το λέω τελεσίγραφο.
Ευτυχώς που τα γραπτά μου μένουν όπως μένουν και τα ανώνυμα υβριστικά ή εμπαθή σχόλια.
Οι αναγνώστες που θα δουν όλο το ιστορικό της υποθέσεως έχουν να καταλάβουν πολλά για πολλούς...

Ανώνυμος είπε...

Ουτε υβριστικο σχολιο ειναι ουτε εμπαθες απλα καταγραφει την αληθεια..και την προσφατη ιστορια του λιακοπουλου...ειναι μολις χθες που τριγυρναγε στο χαιδαρι και διατυμπανιζε οτι ειναι συμβουλος του ρουσοπουλου...απλα εσυ εχεις θεσει ευατον στην υπηρεσια του μαραβελια και του παλαιμαχης παρεας που απομυζα τον δημοτικο κορβανα...ουδενα κειμενο κριτικης υπαρχεο στα κατα καιρους γραφομενα σου..ευτυχως ομως οι χαιδαριωτες καταλαβαν τον δημαρχο της "καντινας"...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Να ζητήσω συγνώμη διότι δεν έγινα κατανοητός.
Το "υβριστικά" αφορά άλλα σχόλια σε άλλες αναρτήσεις και όχι το συγκεκριμένο.
Και φυσικά δεν τα αποδίδω σε εσάς.
Η ουσία είναι μία.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αν τα 2 Ο.Τ. χαθούν επί των ημερών της παρούσας Δημοτικής Αρχής, θα πρέπει να αλλάξουν τόπο διαμονής...
Τους βλέπω να μεταδημοτεύουν στα Χανιά, στο εξοχικό της... Αγίας Οικογένειας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σου καταντησαν μαραβελιας και λιακοπουλος γιουσουφακια του μητσοτακεικου...

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά Πετρέλαια

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009
ΕΛΠΕ: Ζητείται Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος
Στο site του Πρωθυπουργού, διαβάζουμε το παρακάτω κείμενο, όπου μεταξύ των άλλων, προκηρύσσονται και οι θέσεις του Διευθύνοντος και του Προέδρου των ΕΛΠΕ:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στο πλαίσιο των παρακάτω οργανισμών, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας το βιογραφικό τους για το συγκεκριμένο οργανισμό της προτίμησης τους, συμπληρώνοντας για διευκόλυνση τους την φόρμα.

Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται, μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που αναφέρεται.



















Προσοχή όμως, διότι επιτρέπονται μέχρι ΔΥΟ προτιμήσεις.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Ιθαγένεια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Έτσι για παράδειγμα, αν κάποιος είναι γεννημένος στην Αίγυπτο και έχει Βρεττανικό Διαβατήριο, θα πρέπει να έχει και Ελληνική Ιθαγένεια, για να έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση.
ΜΠΕΝΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ...
Υ.Γ. 1 ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Δ/ΝΤΗ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ...
Υ.Γ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...
Υ.Γ.3 ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΙΑΙΟΙ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

Μπενεα τι δουλεια ειχε ο υπερκομματικος οφθαλμιδης στο σεφ?...φυσικα δεν ηταν στον συνεδριακο χωρο αλλα στην καφετερια....μιας και δικαιωμα στο συνεδριο εχουν οι συνεδροι...και φυσικα ο οφθαλμιδης δεν ειναι συνεδρος...κατα αλλα ειναι υπερκομματικος...μαλλον κολαουζος της εξουσιας ειναι....θα πηγες και τις ανακοινωσεις εκει που βριζει την ΝΔ...Μπα εκει ειναι προβατο...μαλλον θα ψαχνει συνεδρους για τον ψωμιαδη...εκει φοραει την γαλαζια στολη...μολις βγει θα φορεσει την κοκκινη του ΣΥΡΙΖΑ...Απορω εαν ξερει και ο ιδιος τι ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …569… Ασπρόπυργος 06/11/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τελευταία δημοσιεύματα (ΕΠΙΚΑΙΡΑ) φέρνουν στο κέντρο της επικαιρότητας τα ΕΛ.ΠΕ συγκρίνοντάς τα ακόμα και με το σκάνδαλο στο Βατοπέδι.
Εμείς οι εργαζόμενοι που έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε τα πάντα γι΄ αυτήν την Εταιρεία, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας τόσο γι΄ αυτά που αναφέρονται στον Τύπο όσο και την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης στο να μην απαντά.
Η μέχρι σήμερα πολιτική των Διοικούντων να δίνουν κάθε τόσο «κρυφά» τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στις εφημερίδες, στη λογική της αποκάλυψης συντεχνιών και καλοπληρωμένων εργαζομένων, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι το έκαναν για να «κρύβουνε» τις πράξεις τους, που θα ζήλευε και το Παλέρμο της Σικελίας.
Ο δε Πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ κος Χριστοδούλου, που όταν ήρθε στην Εταιρεία, επαίρετο για το πόσα συνδικάτα έχει διαλύσει (παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, τελικώς δεν το πέτυχε) μας απέκρυψε ότι άλλο ένα προσόν του ήταν να διαλύσει και τις εταιρείες στις οποίες είχε θητεύσει.
Κύριε Πρόεδρε
Θέστε τον εαυτό σας επιτέλους σε συνταξιοδότηση, αρκετά κάνατε γι΄αυτήν την Εταιρεία.
Οι προηγούμενοι πολιτικοί προϊστάμενοι, φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι υιοθετούσαν τις πρακτικές σας. Η σημερινή πολιτική ηγεσία όπου έχει δηλώσει ότι τα ΕΛ.ΠΕ θα πρέπει να αποτελέσουν όχημα ανάπτυξης για την Πατρίδα μας και την Εθνική Οικονομία, σας χρειάζεται ;
Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί και σύντομα μάλιστα.
Κύριοι της Διοίκησης
Σταματήστε επιτέλους την τακτική σας να φέρνετε «εισαγόμενα στελέχη» στα ΕΛ.ΠΕ, περιφρονώντας την ίδια την Εταιρεία που διοικείτε, την οποία αναλάβατε μέσα στις πρώτες κερδοφόρες επιχειρήσεις της χώρας και σήμερα δεν υπάρχει καν στην πρώτη 10αδα !
Φαίνεται δεν σας έγινε μάθημα η πρόσληψη του «δαφνοστεφανομένου στελέχους», όπως το αποκαλούσατε (κα Κουτσουμάρη), όπου έφυγε κακήν κακώς ως αποτυχημένη.
Σας δηλώνουμε εντόνως, δεν πάει άλλο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ