Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Πρώτη βραδιά στο Xenia Palace της Πορταριάς!!!


Τα ξενοδοχεία «Ξενία» ήταν μέρος ενός κρατικού προγράμματος το οποίο στόχευε την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο, υπό την εποπτεία του Ε.Ο.Τ. Το πρόγραμμα είχε τεθεί σε λειτουργία από το 1953 έως το 1967 καθώς με βάση την εφαρμογή του σχεδίου Μάρσαλ, στην Ελλάδα ο τουρισμός αποτελεί μια από τις κινητήριες δυνάμεις για την ανάκαμψη της οικονομίας. 
Το πρόγραμμα των κρατικών ξενοδοχείων «Ξενία» προαναγγέλλει μια σειρά ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων κατά μήκος των Εθνικών Οδών, αρχαιολογικών χώρων ή σημείων εξαίρετου φυσικού κάλλους. Έπειτα από την εφαρμογή αυτού του σχεδίου η εικόνα της Ελλάδας μεταφέρεται σε όλη την Υφήλιο. 
Τα κρατικά «Ξενία», τα τουριστικά περίπτερα, τα μοτέλ, οι οργανωμένες παραλίες και τα camping του Ε.Ο.Τ, οι εγκαταστάσεις του Αστέρα, οι παραθεριστικοί οικισμοί κι οι λουτροπόλεις αποτελούν τον παράδεισο της βαλκανικής χερσονήσου. 
Κάποια από τα «Ξενία» αντιστέκονται στο χρόνο ως τις μέρες μας για να θυμίζουν το ξεκίνημα ενός μεγαλόπνοου εγχειρήματος που έβαλε τη χώρα μας με αξιώσεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη! 
Το Xenia Portaria ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το νέο στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές. 
Γη και νερό, πράσινο και γαλάζιο, η φύση σε όλο της το μεγαλείο σ’ ένα από τα ομορφότερα στολίδια του Πηλίου, την Πορταριά. Με τη φυσική της ομορφιά, το αδιατάραχτο αρχιτεκτονικό της ύφος, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα μνημεία, τα αρχοντικά και τα αξιοθέατα, μα πάνω από όλα με το μοναδικό, γραφικό της τοπίο έχει δίκαια ξεχωρίσει στην προτίμηση του ταξιδιώτη που επιδιώκει διακοπές με ποιότητα. 
Το Xenia Portaria βρίσκεται 12 χλμ. από το λιμάνι του Βόλου, 14 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και 36 χλμ. από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.


































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: