Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πόλεμος ανακοινώσεων Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου στον ΠΑΟ ! ! !


Γιάννης Βαρδινογιάννης:

Κύριοι Μέτοχοι,
Πριν από δύο περίπου χρόνια πρότεινα, μέσω της πολυμετοχικότητας, μια νέα αντίληψη και πρακτική για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Παναθηναϊκού. Άνοιξα την πόρτα για την συμμετοχή Παναθηναϊκών με δεδομένη την αγάπη τους στο σύλλογο αλλά και την οικονομική δυνατότητα να τον στηρίξουν.
Η οικογένεια μου παραχώρησε ένα σημαντικό μέρος των μετοχών της, επιλέγοντας να μην καρπωθεί το τίμημα, αλλά όλα τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του συλλόγου, δημιουργώντας ένα αποθεματικό 65 εκατομμυρίων ευρώ. Όλοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε στη δημιουργία ενός νέου καταστατικού με σαφείς αρμοδιότητες και διαδικασίες. Η ειδοποιός διαφορά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι ότι για σειρά ζητημάτων ακολουθείται η μέθοδος της αυξημένης πλειοψηφίας. Με αυτό τον τρόπο, επικυρώνεται η απαιτούμενη συνεργασία στη λήψη των αποφάσεων και διασφαλίζονται τα δικαιωμάτα της μειοψηφίας με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον αυξημένο ρόλο της.
Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή του εγχειρήματος της πολυμετοχικότητας, με νέα δεδομένα τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ως προς το διοικητικό επίπεδο, καλούμαστε να επιλέξουμε με τη μέθοδο της αυξημένης πλειοψηφίας ? όπως προβλέπει το καταστατικό – Πρόεδρο και οφείλουμε να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του οποίου θα συνεπικουρούμε στα αρμόδια θεσμικά όργανα.
Διαφωνίες μεταξύ μετόχων είναι λογικές και σεβαστές αλλά εάν θέλουμε να έχουμε απτά αποτελέσματα, ο χώρος του γόνιμου διαλόγου και επίλυσης των διαφωνιών είναι τα θεσμικά όργανα και οι συζητήσεις μεταξύ των μετόχων. Η κατοχύρωση της χρηστής διαχείρισης περνά μέσα από την καλή λειτουργία των οργάνων αυτών. Για το λόγο αυτό:
Οι κινήσεις των μετόχων πρέπει να πηγάζουν από την ανάγκη επίτευξης των στόχων της ομάδας και όχι την απόκτηση ερεισμάτων στην κοινή γνώμη
Οι τελικές αποφάσεις, ανεξαρτήτως επιμέρους διαφωνιών, όταν λαμβάνονται πρέπει να στηρίζονται από όλους και να μην υπονομεύονται εν τη γενέσει τους
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σαπουνόπερα και τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας δεν είναι προϊόν λαϊκής κατανάλωσης και εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ
Ως προς το δεύτερο επίπεδο, το οικονομικό, εδώ και τριάντα χρόνια έχουμε θωρακίσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, προστατεύοντας τον από τη διολίσθηση σε οικονομικές περιπέτειες που έχουν κατά καιρούς ταλανίσει όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Μόνο έτσι η ομάδα μπορεί απερίσπαστη να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους της και να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές και επιτυχίες σε Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθιστώντας τον σύλλογο αδιαφιλονίκητο πρεσβευτή της χώρας. Είναι αμετακίνητη θέση μου η με κάθε τρόπο προστασία του μέλλοντος της ομάδας από βεβιασμένες κινήσεις που έχουν πρόσκαιρα μόνο οφέλη.
Η δεδομένη επιθυμία των μετόχων για επιτυχίες της ομάδας καθιστά όλους μας, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ακόμη πιο υπεύθυνους για να οδηγήσουμε μέσω μιας συνεκτικής και συνεπούς στρατηγικής την ομάδα στην ακώλυτη επίτευξη των στόχων της.Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε συλλογικά και ο καθένας από την πλευρά του στο ύψος των περιστάσεων. Απαιτείται όραμα, πειθαρχία και προσήλωση στην στρατηγική μας. Απαιτείται πάνω από όλα, η από κοινού προσαρμογή της στρατηγικής στα νέα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό όχι μόνο να βγει αλώβητος αλλά και ισχυρότερος από την κρίση. Να κοιτάξουμε στα μάτια την πραγματικότητα, να πάρουμε από κοινού αποφάσεις και να είμαστε δίπλα στην ομάδα αρωγοί και υποστηρικτές της.
Αναφορικά με τη δημόσια εικόνα του Παναθηναϊκού παρακολουθούμε έναν αγώνα δρόμου μεταξύ αθλητικών εφημερίδων και δημοσιογράφων που αναλώνονται στη δημιουργία ευφάνταστων σεναρίων που σε τελική ανάλυση αποπροσανατολίζουν τους φίλους του Παναθηναϊκού και βλάπτουν το σύλλογο. Δυστυχώς μεγάλη ζημιά κάνουν και εφημερίδες που διεκδικούν την αποκλειστικότητα έκφρασης των αισθημάτων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές μάλιστα, διαβάζω σε οπαδικές εφημερίδες να αποδίδονται στους μετόχους, εμού συμπεριλαμβανομένου, σχόλια τα οποία δεν απηχούν την πραγματικότητα.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν δημοσιογράφο και καμία εφημερίδα να μιλά εξ ονόματος μου. Έχω τη δυνατότητα να λέω αυτά που θέλω, όταν θέλω, στο χρόνο που κρίνω κατάλληλο χωρίς διαμεσολαβητές, υποβολείς και ερμηνευτές των λεγομένων μου. Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες από καλοθελητές, η εφημερίδα Derby News δεν αποτελεί «εκπρόσωπο τύπου» μου και δεν εκφράζει δικές μου απόψεις. Καταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε προσωπική επίθεση σε μετόχους. Είναι καιρός να ξεφύγουμε από ένα αέναο «κυνήγι μαγισσών» και να ασχοληθούμε με τα μείζονα και όχι τα ελάσσονα. Δεν θα δεχτώ στο μέλλον καμία μομφή που θα με παρουσιάζει ως υποκινητή δημοσιευμάτων σε καμία εφημερίδα.
Κύριοι Μέτοχοι,
Το τελευταίο διάστημα γίναμε δυστυχώς για ακόμη μία φορά μάρτυρες μιας αποπροσανατολιστικής παραφιλολογίας που κάθε άλλο παρά τιμά τον σύλλογο. Έχω υποστεί και υπόκειμαι έναν πόλεμο χαρακωμάτων, μια προσπάθεια εκμηδενισμού όλων όσων έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό για πάνω από τρεις δεκαετίες και μια άθλια απόπειρα σπίλωσης του ονόματος της οικογένειας μου. Και αυτό συμβαίνει παρά την συνειδητή απόφασή μας να ανοίξουμε τον Παναθηναϊκό και σε άλλους μετόχους και παρά την παραχώρηση σε αυτούς αυξημένων δικαιωμάτων καθώς και της διοίκησης της ομάδας. Λευκή κάρτα όμως δεν έδωσα.
Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αντίθετη περίπτωση καλείται με υπευθυνότητα να αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του όπως προκύπτουν από το μετοχικό ποσοστό που κατέχει.
Είναι υποχρέωσή μου να προχωρήσω στην κίνηση αυτή με γνώμονα την προστασία της ιστορίας, του ονόματος και του κύρους της ομάδας, για να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια μου εδώ και 30 χρόνια στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό και έχει έμπρακτα αποδείξει την μεγάλη αγάπη της για την ομάδα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός, σε ότι με αφορά, είναι πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.
Στόχος μου είναι η ευημερία και μακροημέρευση της ομάδας. Για περισσότερα από 100 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι υπερβαίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τα επόμενα 100 χρόνια γιατί δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του.



Ανδρέας Βγενόπουλος:

Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;
Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.
Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό.
Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.


Γιάννης Βαρδινογιάννης:

Σε μία ανοιχτή επιστολή προς όλους τους μετόχους, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε προσωπικά. Κατά την προσφιλή του τακτική προσέφυγε σε έναν λίβελο γεμάτο ύβρεις, κραυγές και χαρακτηρισμούς και απέφυγε να τοποθετηθεί υπεύθυνα και επί της ουσίας. Για την ταμπακέρα δεν μας είπε τίποτα.
Αναγκάζομαι λοιπόν να επισημάνω τα ακόλουθα:
* Οι στοιχειώδεις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης προστάζουν ότι το 10% δεν μπορεί να διοικεί αγνοώντας τους υπόλοιπους μετόχους. Επαναλαμβάνω, εάν κάποιοι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν αποκλειστικοί ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, τους δίνω πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν! Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν επικοινωνιακά τεχνάσματα και πυροτεχνήματα για παραπλάνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
* Την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Πατέρας επέλεξε να υποβάλει την παραίτησή του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος. Οφείλουμε ως μέτοχοι να μεριμνήσουμε και να εξασφαλίσουμε διοικητική συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Έχω ζητήσει από την ημέρα της παραίτησης του Προέδρου τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κ. Βγενόπουλο (καθώς και από άλλους μετόχους) να προτείνουν πρόσωπα για την θέση του Προέδρου κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει. Δεσμεύομαι να στηρίξω έναν Πρόεδρο κοινής αποδοχής.
* Προφανώς ο κ. Βγενόπουλος μας θεωρεί «κορόιδα» που ως κατέχοντες το 54% σε κάθε μελλοντική αύξηση θα καταβάλουμε το ποσό που μας αναλογεί, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να συναποφασίζουμε και υπό την απειλή αποχωρήσεων. Αναρωτιέμαι επίσης αν θεωρεί «κορόιδα» τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τα ποσά που έχουν προσφέρει εδώ και δεκαετίες στο σύλλογο. Αναρωτιέμαι ακόμη αν οι κκ Πατέρας, Δάβαρης, Ξυλάς, Πολέμης, Ζολώτας θεωρούν επίσης τους εαυτούς τους «κορόιδα». Βέβαια ίσως να μην είμαστε οι καταλληλότεροι να κρίνουμε τα παραπάνω καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από «κορόιδα». Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι ηγέτες και στιβαρή διοίκηση. Πρόσωπα που νιώθουν κορόιδα δεν αξίζει να κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.
Η οικογένεια μου ήδη από την προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει αποδείξει έμπρακτα, όχι στα λόγια, ότι δεν επιθυμεί να πλουτίσει από τον Παναθηναϊκό, ούτε πρόκειται να το κάνει τώρα.
Κύριε Βγενόπουλε, ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται.Κανείς, παρά τους επικοινωνιακούς του τακτικισμούς και τις υπόγειες μεθόδους που ακολουθεί δεν μπορεί να μας εξωθήσει στην αποχώρηση.
Για να μην υπάρχουν αυθαίρετες ερμηνείες, σε ποια τσέπη θα πάνε τα λεφτά, το ποσό που αντιστοιχεί στην πώληση του 54% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύομαι να διατεθεί για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καθώς και για τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων που σήμερα την χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από σοβαρούς μετόχους και όχι ψευδομεσσίες.
Υ.Γ.
Η πρόταση ισχύει μέχρι το επικείμενο Δ.Σ. και λυπάμαι αν χαλάσαμε τα σχέδια κάποιων για ηρωική αποχώρηση έπειτα από την απόκτηση, μέσω του Παναθηναϊκού, της αναγνωρισιμότητας που τόσο πολύ επιζητούσαν.


Ανδρέας Βγενόπουλος:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Τώρα που ο κος Γιάννης Βαρδινογιάννης κατάλαβε ότι, δε θα πάρει λεφτά, τα λεφτά που δε θα πάρει θα τα διαθέσει υπέρ του ερασιτέχνη και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κατάφεραν να "διαλύσουν" τον Παναθηναικό.
Τόσο καιρό έκρυβαν τις πληγές και ήταν μια ...ψεύτικη πολυμετοχικότητα.
Βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους όλες οι πλευρές.
Ο Βαρδινογιάννης φέρει ακέραια την ευθύνη επειδή δεν άντεξε να βλέπει να παίρνει τον τίτλο και την δόξα ο Πατέρας.
Έκανε επίθεση από το πουθενά στον Βγενόπουλο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που τον αγγίζουν και επαγγελματικά και ενώ ο επιχειρηματίας Βγενόπουλος θα μπορούσε να μιλήσει για τον ...σοφέρ με το ίδιο απαξιωτικούς επαγγελματικούς χαρακτηρισμού.
Ο Τζίγγερ πόνεσε που πήρε τον τίτλο ο Πατέρας με την βοήθεια του Βγενόπουλου.
Δεν το χάρηκε που ο ΠΑΟ πήρε το ντάμπλ.
Ο Τζίγγερ δεν θα χαρεί αν στην προεδρία πάει ο Παύλος και πάρει το πρωτάθλημα.
Έχει πρόβλημα ο Βαρδινογιάννης που δεν είναι αποδεκτός από τον κόσμο. Ακόμα ηχούν στα αυτιά του οι κραυγές: "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ" και δεν μπορεί να το ξεχάσει.
Οι δήθεν συμμαχίες γίνονται προσωρινά αλλά στην πραγματικότητα ο... ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον.
Ο Νίκος Πατέρας έβαλε από την τσέπη του χρήματα για να πάρει τον τίτλο και το ξέρουν αυτό καλά ακόμα και οι αντίπαλες ομάδες. Όμως έφυγε την κατάλληλη στιγμή αφού δεν έχει κανένα νόημα να παραμένει σε μια ομάδα που βγάζει ανακοινώσεις ο ένας μέτοχος κατά του άλλου.
Είναι αστείο το θέαμα για μια ομάδα που έχει κατακτήσει μετά από πολλά χρόνια τίτλο και κύπελλο! Μάλλον ξεπερνάει τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας αυτό που γίνεται στον ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τακτικές του Βγενόπουλου είναι επικίνδυνες για τον Παναθηναϊκό και για όλους.
Ο Βαρδινογιάνης το κατάλαβε και τον έβαλε στην θέση του. Ο Βγενόπουλος θα κάτσει σούζα διότι ξέρει ότι δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που έχουν οι Βαρδινογιάνηδες και ότι έτσι και θελήσουν να μεταφέρουν την μάχη στον επιχειρηματικό στίβο, οι συνέπειες για τις εταιρείες του Βγενόπουλου θα είναι καταστροφικές.
Ο Βαρδινογιανής κατάλαβε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από τον Βγενόπουλο, αλλα έχει απόλυτη ανάγκη από τους Γιανακοπουλέους, επειδη έχουν Οικονομική επιφάνεια στα επίπεδα του Τζιγγερ και έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν είναι φρου φρου και αρώματα.
Ο Τζιγγερ έχει τον Παύλο με το μέρος του, θα πάρει με τον με το μέρος του και τον Θανάση, θα βάλει έναν από τους δυο Πρόεδρο θα βάλουν όλοι λεφτά για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μεταγραφές και ο Βγενό θα πάρει δρόμο.
Ο Πατέρας θα κρατήσει αποστάσεις από τον Βγενόπουλο, σιγά σιγά θα έρθει με το κόμμα, Τζιγγερ – Γιανακοπουλοι, και παίζει αν αυτό γίνει σύντομα, να τον ξανακάνουν και πρόεδρο.
Βγενόπουλος Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Τελειωνει το "μαυρο χρημα" και ολοι απο ολες τις ομαδες την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.
Καλα μη και νομιζατε οτι εκαναν επενδυσεις τοσα χρονια???????
Το καλυτερο πλυντηριο ηταν το ποδοσφαιρο.....

Ανώνυμος είπε...

Τα μαχαίρια τα οποία τρόχιζαν εδώ και πολύ καιρό βγήκαν στον Παναθηναϊκό μεταξύ των στυγνών διαχειριστών και κερδοσκόπων των φίλαθλων αισθημάτων, αλλά και της αγωνίας τους: Φυσικά είναι αθεράπευτα ρομαντικοί όσοι αγωνιούν για την ομάδα των πολυμετοχικών «αρπαχτικών»…
Την αλήθεια δεν μπορεί να τη μάθει κανείς. Οι μεγάλες δυνάμεις των «αρπαχτικών» λένε, η κάθε μια, τη δική της αλήθεια. Το βάθος της δεν θα...
βγει ποτέ. Και το βάθος της είναι: Η πλήρης οικονομική διαφάνεια και οι αποκάλυψη των σχεδιασμών του κάθε ενός.
Το ψέμα, λοιπόν, και η παραπληροφόρηση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του πολέμου.
Το δεύτερο που πρέπει να έχουμε καθαρό είναι τούτο: ΟΛΟΙ θα κόπτονται για τον ΚΑΛΟ του Παναθηναϊκού, για την φανατική διάδεσή τους να δώσουν εκατομμύρια για την ομάδα!!!
ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ και ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προφέρει εκατομμύρια για τα παναθηναϊκά αισθήματα και από αγάπη, ιδιαίτερα οι μεγαλοκαρχαρίες, σε εποχές, μάλιστα κρίσεων.
ΟΛΑ αυτά που λέει ο Βγενόπουλος και θα πούνε και οι άλλοι είναι μπούρδες για την εξαπάτηση των αφελών.
Και οι οικονομικές «τρύπες» τώρα ανακαλύφτηκαν. ΟΤΑΝ συγκροτούσαν τη λυκόφιλη πολυμετοχικότητα στα τυφλά πήγαιναν οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;
ΚΑΤΙ άλλο παίζεται εδώ το οποίο δεν έχει καμία, απολύτως καμία σχέση, με αγάπες για την ομάδα.
Και αυτό που παίζεται είναι ένας αδυσώπητος οικονομικός πόλεμος μεταξύ των επιχειρηματιών, και ΠΟΛΙΤΙΚΑ σχέδια…
Τα χαρτιά ακόμα είναι κρυμμένα…