Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ελπιδοφόρο μήνυμα από τη νεολαία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας !


Παρά τη συντριπτική ήττα της ΝΔ στις εκλογές, την αλλαγή ηγεσίας, τις τριβές και τις αποχωρήσεις, αλλά και την πρόσφατη αλλαγή στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξακολουθεί να είναι πρώτη δύναμη στα ΑΕΙ και ΤΕΙ συμπληρώνοντας φέτος ένα τέταρτο αιώνα κυριαρχίας.
Η φετινή πρωτιά έχει ιδιαίτερη σημασία διότι επιτεύχθηκε κάτω από τις αντίξοες κομματικές συνθήκες που περιέγραψα και την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η οποία οδήγησε σε αύξηση της αποχής.
.

1 σχόλιο:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τη μεγάλη νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα στελέχη της Οργάνωσης.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ:

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Νικάτε πολλά χρόνια. Φέτος, όμως, νικήσατε κάτω από πολύ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες. Έτσι δώσατε και μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλουν την προοπτική της παράταξης να σκοτεινιάζει. Η απάντηση είναι ότι η προοπτική είστε εσείς, είναι η νεολαία. Είμαστε μαζί, είστε δίπλα μας. Και εκ μέρους όλων, σας συγχαίρω. Και εκ μέρους της παράταξης, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια καταπληκτική επιτυχία.

Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Και εμείς κ. Πρόεδρε θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να βρίσκεστε σήμερα στα γραφεία μας. Πραγματικά ήταν μια μεγάλη νίκη, μια μεγάλη μάχη που έδωσαν οι ΔΑΠίτισσες και οι ΔΑΠίτες, που για 25η συνεχόμενη χρονιά κράτησαν ψηλά τη γαλάζια σημαία μέσα στα πανεπιστήμια και μέσα στα ΤΕΙ. Τη σημαία της ελπίδας, τη σημαία της αισιοδοξίας, τη σημαία της εμπιστοσύνης. Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, για ακόμα μία φορά, κατάφεραν να βρεθούν στην πρωτοπορία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φοιτητών και των φοιτητριών και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας στον αγώνα που δίνετε, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι γρήγορα στην Κυβέρνηση της χώρας.