Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛ.ΠΕ Α.Ε. ΙΩΝΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 10044, 54110, Τηλ 750-676, - 229, - 504. FAX: 750-662

Το Σωματείο μας αποφάσισε την συμμετοχή του στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 20 Μαϊου που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σαν συνέχεια της απεργιακής κινητοποίησης της 5ης Μαϊου.
Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό δεν θίγει μόνο συγκεκριμένα ασφαλιστικά δικαιώματα και προσδοκίες, π.χ. όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωση συντάξεων κ.α.
Δυστυχώς, επιχειρεί να ανατρέψει την ίδια τη δομή του Δημοσίου Συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενώ απειλεί με πλήρη ισοπέδωση τον κλάδο περίθαλψης.
Ένα νομοσχέδιο που αποδιαρθρώνει το χρηματοδοτικό μηχανισμό της κοινωνικής ασφάλισης, υπονομεύει, ανατρέπει, απαξιώνει τον αναδιανεμητικό του χαρακτήρα και συρρικνώνει δραματικά τους διαθέσιμους πόρους.

Σε μια κινητοποίηση που να ξεπερνάει σε μαζικότητα και μαχητικότητα το συλλαλητήριο της 5ης Μαϊου, να βροντοφωνάξουμε:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η υποκρισία του ΚΚΕ για την Τυποεκδοτική
Ρεσιτάλ υποκρισίας του κκε και της κυρίας Παπαρήγα στο ντιμπέιτ, όταν είπε ότι η Τυποεκδοτική είναι ένα τυπογραφείο σαν όλα τα άλλα, που χρησιμοποιείται για να τυπώνεται ο Ριζοσπάστης και το… προπαγανδιστικό υλικό του κόμματος.
Η κομματική προπαγάνδα και τα παπαγαλάκια τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε είναι ένα ακόμα τυπογραφείο. Παρατηρείστε τη φωτογραφία και πείτε μας τη γνώμη σας, αν αυτό είναι ένα… ακόμα τυπογραφείο ή αν πρόκειται για μια τεράστια μονάδα που με πολιτικά και κομματικά μέσα παίρνει όλες τις δουλειές. Αφήστε που όπως καταγγέλλουν οι τυπογράφοι έχουνε μαζέψει όλο το δημόσιο.
Ρωτάνε οι τυπογράφοι:
Ποιο άλλο τυπογραφείο πανελλαδικά λειτουργεί όπως η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ ΤΟΥ ΚΚΕ;
Μας ανταγωνίζονται αθέμιτα
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
www.typografeio.blogspot.com