Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο ΚΑΠΗ της Γρηγορούσας την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα διοργανώνει ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του Δημήτρη Τσατσαμπά, γιατί ένας μοναδικός πευκόφυτος χώρος επί της Λεωφόρου Αθηνών δίπλα στα σχολεία της συνοικίας, που με πολλούς αγώνες καταφέραμε να κατοχυρώσουμε, κινδυνεύει να χαθεί.
Ο κίνδυνος να χαθεί ο μοναδικός αυτός πνεύμονας πρασίνου της Γρηγορούσας και του Άη Γιώργη είναι άμεσος, όπως άμεσος είναι ο κίνδυνος και για άλλους δεσμευμένους χώρους πρασίνου, στην πόλη μας.

Οι κάτοικοι της Συνοικίας Ελαιώνα, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τα πευκόφυτα οικοδομικά τετράγωνα 336 & 337 της
ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ, συμπαρίστανται στον αγώνα των συμπολιτών μας και θα είναι παρόντες στην εκδήλωση, ενώ σε μήνυμά τους αναφέρουν:

Οι ελεύθεροι χώροι στο Χαϊδάρι, χάνονται ο ένας μετά τον άλλο, είτε από αδεξιότητα, είτε από έλλειψη χρημάτων, είτε από ιδιοτελείς σκοπούς των διοικούντων τον Δήμο.

Έπειτα από 25 χρόνια δέσμευσης των Ο.Τ. 336 & 337, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την αποδέσμευσή τους και την οικοδόμησή τους.

Άλλοι δυο πευκόφυτοι χώροι της πόλης μας θα χαθούν οριστικά για το κοινωνικό σύνολο !


Υψώστε μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: