Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ιορδάνης Αντωνιάδης δεν είναι πλέον μαζί μας!!!


Φίλες και φίλοι μετά βαθυτάτης συγκινήσεως και πόνο καρδιάς σας αναγγέλλω την προς Κύριον εκδημία του αγαπητού φίλου και συναγωνιστή Ιορδάνη Αντωνιάδη. 
Ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το αγωνιστικό παρών στην ΟΝΝΕΔ των πέτρινων χρόνων της δεκαετίας του ’80. Έκτοτε και έως την τελευταία στιγμή έδινε ασυμβίβαστο και πολυμέτωπο πολιτικό, αυτοδιοικητικό και συνδικαλιστικό αγώνα, με συνέπεια και ήθος, χωρίς παρεκκλίσεις από την κομματική γραμμή που χαράσσουν οι ηγεσίες και τα όργανα της Ν.Δ. όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι. Επρόκειτο για μια αξιοκρατική επιλογή που αν μη τι άλλο συνέβαλε στον πολιτικό πολιτισμό της τοπικής κοινωνίας μας. Πορεύθηκε πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα, δεν προκάλεσε με την συμπεριφορά του και ποτέ δεν επεδίωξε την ανούσια και φλύαρη δημοσιότητα. 
Ο Ιορδάνης Αντωνιάδης ήταν Απόφοιτος του Αεροναυτικού Πανεπιστήμιου των ΗΠΑ (ΒS Aeronautical Studies) και πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ - ΣΕΛΕΤΕ. Κάτοχος Ευρωπαϊκού Πτυχίου Πιστοποίησης Πλοϊμότητας Αεροσκαφών από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΕASA - B1, Β2 Licensed Engineer καθώς επίσης και από τον Διεθνή Οργανισμό FAA (Federal Aviation Administration). Υπήρξε αξιολογητής και Συγγραφέας Εκπαιδευτικών συγγραμμάτων - ΜΗΤΡΩΟ ΙΕΠ. Είχε αναπτύξει συλλογική Δράση στον Αεροπορικό Τομέα και ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Πτυχιούχων Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΕΜΑ). Ασκούσε το επάγγελμα του Εκπαιδευτικού σε σχολές Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ήταν μέλος του ΔΣ της Β' ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ. Επί σειρά ετών είχε εργαστεί σε Αεροπορικές εταιρίες του ιδιωτικού τομέα ως υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Αεροσκαφών, Προγραμματιστής Συντήρησης και ως Ιπτάμενος Μηχανικός. Είχε τιμηθεί από το ΓΕΣ για την προσφορά του στην Βελτίωση της Βασικής Εκπαίδευσης των Τεχνικών Αεροσκαφών στην Αεροπορία Στρατού.
Κατοικούσε μόνιμα στα Χαϊδάρι, ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του! 



























Δεν υπάρχουν σχόλια: