Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...


ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. 2906/1974
ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 44, 115 27 ΑΘΗΝΑ.
Τηλ. 7705401, 7797119
Αθήνα 30/7/2010


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΕΚΟ ΑΒΕΕ : OFF SHORE Ή ΜΕΣΩ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ;


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το ζήσαμε κι αυτό !!! Η απαξίωση που διαφαινόταν εδώ και καιρό είναι πια γεγονός !!!

Με τις τελευταίες Ανακοινώσεις της Εταιρίας, προϊόντα έμπνευσης και διαβούλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΠΕ, συνειδητοποιήσαμε ότι δυστυχώς τα Μέλη του Δ.Σ. απαξιώνουν οικτρά το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, αφού από σωρεία «διευθυντοποιήσεων» και προαγωγών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των Ομιλικών Διευθύνσεων δεν βρίσκουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ υπάλληλο της ΕΚΟ ικανό να αναλάβει αυξημένες ευθύνες.
Κι ας ήταν και είναι ΑΥΤΟ το ανθρώπινο δυναμικό που φρόντιζε πάντα για την κερδοφορία της ΠΡΩΤΗΣ εμπορικής εταιρίας.

Από την άλλη μεριά, είτε για γέλια είτε για κλάματα προσφέρεται το οργανωτικό αυτό «σχήμα – τέρας», ή αλλιώς «το πάρτι των Διευθυντών». Με τις περίεργες (μάλλον κακομεταφρασμένες) ονομασίες των Διευθύνσεων. Με τα τμήματα που «σπάνε» στα 2 για να εξυπηρετήσουν προαγωγές, ενώ οι υπάλληλοι … ψάχνουν να βρουν πού ανήκουν και με τους 3 & 4 Διευθυντές (ο ένας επάνω από τον άλλο) με 2-3 υπαλλήλους γραφείου … στη βάση της πυραμίδας, δηλαδή ακριβώς …η πυραμίδα ανάποδα (!)
Συγχαρητήρια στον ή στους εμπνευστές του σπουδαίου αυτού οργανωτικού σχήματος (!). Έτσι είναι σίγουροι ότι … όταν δεν θα πηγαίνει τίποτε καλά … κανείς δεν θα ξέρει τι φταίει, οπότε θα φταίει ο υπάλληλος που δεν δουλεύει αρκετά !!!!

ΑΛΛΑ …. Μετά την απαξίωση, τι άραγε μας περιμένει ακόμα ;
Όχι μόνο τους απαξιωμένους, αλλά και τους υπερ-τιμημένους....


ΟΧΙ – ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (2Η ΦΟΡΑ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ !

ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟ ΑΒΕΕ,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χ. ΚΑΡΑΒΑΡΑΣ

O Γεν. Γραμματέας Σ. ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ

1 σχόλιο:

MEDICAL είπε...

εγω θα προσθεσω οτι το τμημα μου ειναι "αορατο" καθως για να εγκριθει/υπογραφει ενα αιτημα μου (3 μηνες τωρα..) εκρεμει η καταταξη του τμηματος σε Δ/νση.. (απαντηση μεσω προισταμενου μου) δηλαδη κανα 6μηνο τωρα δεν εχω δ/ντη!!!! Υ.Γ Τα σεμιναρια-ταξιδια των προισταμενων μας ως δια μαγειας εγκρινονται και υπογραφονται-απο διακτινιζωντες Δ/ντες-αμεσα και ας μην ανηκουμε πουθενα!! Υ.Γ 2 Η αληθεια ειναι ακομα οτι τα παραπανω τραγελαφικα και τα σχετικα με τις διευθ/σεις περνανε χαλαρα και εγω νοιωθω οτι δεν εχω καπου να "ακουμπησω".. δεν παμε καλα παιδια...