Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τα θέλει ο κώλος του ! ! !


Αν δεν το ήξερε έπρεπε να το είχε μάθει έπειτα από τόσα παθήματα που δεν του έγιναν μαθήματα…

Αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει…

Αν σε «φτύσει» ή τη «φτύσεις» τη γκόμενα δεν ξαναγυρίζεις πίσωωωωω…

Με τίποτα λέμε…

Πάμε γι’ άλλαααααα !!!!!!

Αφιερωμένο το άσμα από μένα στον Πρίγκιπα και όχι μόνο…




.
Χθες είχαμε άλλη μια επιστροφή... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ; ; ;

Θυμηθείτε πως και γιατί έφυγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τι του καταλογίζανε…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oλα κυλούσαν φαινομενικά ήρεμα...Ένα γραφικό συνοικιακό γήπεδο..ένα χωράφι αντί για γκαζόν.. πουθενά ταμπλώ..κόσμος σκαρφάλωνε απο τα κάγκελα για να μπεί στο El Paso.. Και μετά,ξεκίνησε ο αγώνας..Κλωτσάγανε τη μπάλα και μαζί ξηλωνόταν και το χορτάρι(στο πρώτο τέταρτο το γήπεδο έμοιαζε σα να το είχε οργώσει τρακτέρ)..κάτι κόκκινοι κουβάδες δίπλα στους πάγκους για να πλένουν τα πρόσωπά τους οι παίκτες πρίν μπούν να παίξουν..Συνθήκες 3ου κόσμου..Μάλλον κάπως έτσι θα διεξάγονται τα παιχνίδια στο Ουλάν Μπατόρ, στη Φαλούτζα και σε άλλες τέτοιες πόλεις..

Το πρώτο ημίχρονο ήταν βαρετό..Μετακινήσεις οπαδών πέρα δώθε,περνούσαν μέσω της επίσημης θύρας για να πάνε όπου ήθελαν,η Καλλιθέα έπαιζε πολύ καλύτερα απο την ΑΕΚ..Μπήκε και το πρώτο γκόλ απο τους γηπεδούχους..Και μετά στο δεύτερο ημίχρονο,μπήκε και το δεύτερο γκόλ της Καλλιθέας,για να επισφραγίσει και την ανωτερότητά της απέναντι στους φιλοξενούμενους,παρόλο που ο Μπλάνκο έβαλε ένα γκόλ και μείωσε σε 2-1.. Και τότε ήρθε εκείνη η στιγμή που πολλοί φίλαθλοι είχαν μαζευτεί στο στίβο..Μάλλον γιατί περίμεναν να πάρουν τις φανέλες των παικτών όταν θα τελείωνε το μάτς..Κάποιος άρχισε να λογομαχεί με τους υπόλοιπους..Τα φραστικά επεισόδεια εξελίχθηκαν σε μπουκέτα κλωτσιές και σφαλιάρες μεταξύ μικρών ομάδων..και σιγά σιγά το «γλέντι» φούντωσε..

Το παιχνίδι έληξε νωρίτερα ύστερα απο εισήγηση της Προεδρίας της ΑΕΚ,αν και κανείς πλέον δεν παρακολουθούσε τους ποδοσφαιριστές,αλλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ανελέητο ξύλο που παιζόταν σε όλο το γήπεδο.Ο απεσταλμένος της Σκωτσέζικης Dundee είχε φρίξει μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του ο άνθρωπος και αποσβωλομένος παρακολουθούσε τους μαινόμενους οπαδούς που λίγο έλειψε να μπουκάρουν και στα επίσημα..Ο κ.Παππάς αποχωρόντας απο τις εξέδρες είπε : «Απορώ τί κάνουμε εδώ μέσα» και ο κ.Νεστορίδης,ένας απο τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ απο την ΑΕΚ δήλωσε μέσα στον πανικό τα ακόλουθα : « Λυπάμαι πάρα πολύ για τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα.Έχουμε γίνει περίγελος στα μάτια όλων.Ο Σκωτσέζος κοιτά άναυδος.Πάρτε το απόφαση πως η ΑΕΚ δεν έχει τα χρήματα να πάρει άλλον προπονητή.Πιστεύω πως ο Μπάγιεβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει ποτέ απο την Ελλάδα.Παλιά ήμασταν όλοι ενωμένοι.Αν αγαπούν την ομάδα πρέπει να σταματήσουν» Μεγάλα λόγια απο έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Πολλά ακούγονταν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.Πολλοί έλεγαν πως οι αρχικοί διαπληκτισμοί ανάμεσα στους οπαδούς και η αναταραχή που δημιουργήθηκε,έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους που ήθελαν να επιτεθούν στον κ. Μπάγιεβιτς να το κάνουν.Χάος.Ξεκινήσαμε να πάμε να παρακολουθήσουμε ενα ουσιαστικά αδιάφορο φιλικό παιχνίδι και καταλήξαμε να βλέπουμε ξύλο ευρέως βεληνεκούς.Έλεος.Όταν μπήκα στο γήπεδο,παρατηρούσα το επίπεδο των εγκαταστάσεων και της υποδομής που υπήρχε. Όταν έφευγα απο το γήπεδο,είχα δεί το επίπεδο των οπαδών που έδρασαν εκεί μέσα.Το επίπεδο του γηπέδου μπορεί με μια χρηματοδότηση να βελτιωθεί.Με το επίπεδο των οπαδών όμως τί μπορεί να γίνει;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΟN ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΑΛΟΝΣΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ «ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ».

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του.
Αναφαίρετο δικαίωμα και της κάθε Διοίκησης να κάνει τις επιλογές της.
Σε καμιά περίπτωση δε νομιμοποιούνται μια χούφτα «αφιονισμένοι» να χειροδικούν και να συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Σε καμιά περίπτωση δε μπορούν αυτά τα «ρετάλια» να επιδιώκουν ντε και καλά να γίνει το δικό τους.
Βέβαια μεγάλη ευθύνη φέρουν οι Διοικήσεις των ομάδων που τους συντηρούν και τους ανέχονται νομίζοντας πως πάντα θα έχουν αγαστή συνεργασία μαζί τους…
Αλλά όπως λέει και η παροιμία «Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι»…
Κάποια στιγμή ας αποφασίσουν να τους τσακίσουν για να πάει και ο κόσμος στα γήπεδα…
Σε τελική ανάλυση περισσότερη οικονομική χασούρα έχουν με το να τους συντηρούν…
Οι φάτσες των «αφιονισμένων» παίζουν σήμερα σε όλες τις σελίδες, έντυπες και ηλεκτρονικές ! ! !
Περιμένω τον Εισαγγελέα να διατάξει τη σύλληψή τους και την παραδειγματική τιμωρία τους !
Περιμένω και την ΑΕΚ να τους αποβάλει διαπαντός από το «μαγαζί» της ! ! !