Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Συμπορεύομαι με τον Δημήτρη Μαραβέλια για «Ένα καλύτερο Χαϊδάρι» !


Χαϊδάρι 21 Αυγούστου 2010

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται.
Η πολιτική της κυβέρνησης με το σχέδιο «Καλλικράτης» και την περικοπή των χρηματοδοτήσεων έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.
Οφείλουμε να δώσουμε πρώτη προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.
Οφείλουμε να στηρίξουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες, διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Παράλληλα, πρέπει να στείλουμε και ένα βροντερό Πολιτικό Μήνυμα στην κεντρική εξουσία για όλα αυτά τα πρωτοφανή που βιώνουμε στην οικογενειακή, εργασιακή και κοινωνική ζωή μας, καταδικάζοντας αυτούς που μας καταδίκασαν στην εξαθλίωση, που μας στέρησαν το χαμόγελο από τα χείλη μας, που καταρράκωσαν την αξιοπρέπειά μας.

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,
Οι επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές μάς δίνουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταδικάσουμε την πολιτική της Κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της στο Δ.Ν.Τ.

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,
Συζητώντας και συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους, με ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε από κοινά κοινωνικά και πολιτικά μετερίζια, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να συμπορευθώ στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια «Καλύτερο Χαϊδάρι».

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,
Αυτή τη χρονική συγκυρία βιώνουμε στον τόπο μας δύσκολες στιγμές, αποτέλεσμα αφρόνων πολιτικών επιλογών του παρελθόντος και ατυχών πολιτικών επιλογών του παρόντος.
Πιστεύω ακράδαντα πως όσοι διακατέχονται από αισθήματα προσφοράς προς την πόλη μας και τους κατοίκους της, οφείλουν να το κάνουν αφιλοκερδώς και όχι διαπληκτιζόμενοι από ποια θέση θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους με γνώμονα το προσωπικό οικονομικό όφελος που θα αποκομίσουν από τη θέση αυτή.
Επέλεξα συνειδητά και ως ελάχιστη συμβολική κίνηση συμπαράστασης έναντι των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πορεύονται ανήμπορες τον οικονομικό Γολγοθά τους, να καταθέτω ό,τι μου αναλογεί από τη συμμετοχή μου σε θέσεις ευθύνης του Δήμου στα Φιλόπτωχα Ταμεία ενοριών της πόλεώς μας, εφόσον ΕΣΕΙΣ με την ψήφο σας μου δώσετε αυτή τη δυνατότητα.

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,
Ονειρευόμαστε ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.
Δεν αποσκοπούμε σε τίποτα περισσότερο, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.
Με άξονες την εντιμότητα, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία θα αγωνιστούμε, ώστε ο πολίτης της περιοχής μας να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα.
Με πίστη στη θεμελιώδη δημοκρατική αρχή του διαλόγου, θα αγωνιστούμε να κερδίσουμε ό,τι μέχρι σήμερα έχουμε χάσει.
Θα αγωνιστούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής της περιοχής μας, να εξασφαλίσουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τα παιδιά, τους νέους, την τρίτη ηλικία, ώστε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Καλώ όλους τους συνδημότες, τους φίλους μου και αυτούς που ανησυχούν για τον τόπο μας, κυρίως όμως αυτούς που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας, να συσπειρωθούν με πάθος μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής για το Δήμο μας.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από μας, θα υπάρχει για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.Ήρθε η ώρα της δράσης, η ώρα της ευθύνης, η ώρα να κερδίσουμε ενωμένοι χωρίς αποκλεισμούς το μέλλον μας.


Με εκτίμηση

ΜΠΕΝΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: