Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Βόλτα στο Χαϊδάρι με τον Δημήτρη Μαραβέλια!!!


Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Δημήτρη Μαραβέλια. Ειδικά για όσους κατοικούν ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Χαϊδάρι. 
Ο Δημήτρης αυτή τη φορά είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β2' Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών. Από το Χαϊδάρι ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία, στο Χαϊδάρι είναι η μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων του και το Χαϊδάρι και οι συμπολίτες μας προσδοκούν κάτι από αυτόν. 
Επειδή πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τα περισσότερα από πρώην συνεργάτες του και υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ένα έχω να πω: εάν η υποψηφιότητα του Δημήτρη δεν περπατήσει, αυτοί που σίγουρα θα χάσουν θα είναι οι συμπολίτες μου που ψηφίζουν ΝΔ και η πόλη μας. 
Όπως οι Χαϊδαριώτες και η πόλη έχασαν παλιότερα, όταν αποτυχών υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Κυριάκος Ντηνιακός. 
Η πόλη και οι πολίτες της θα ωφεληθούν, όπως και όσο ωφελήθηκαν από την εκλογή ως βουλευτού, του Παναγιώτη Αδρακτά, του οποίου την πόρτα κάποιοι ακόμα χτυπούν και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια... 
Εν κατακλείδι και με αφορμή την περιοδεία του Δημήτρη Μαραβέλια στην αγορά της πόλη μας, για να ξεκαθαρίσω την προσωπική μου άποψη, αν και χιλιοειπωμένη σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, δεν πρέπει να υπάρξει Νεοδημοκράτης Χαϊδαριώτης που δεν θα ψηφίσει Δημήτρη Μαραβέλια!









Δεν υπάρχουν σχόλια: