Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Του Πατούλη έγινε απόψε στο Χαϊδάρι!!!


Του Πατούλη έγινε απόψε στο Χαϊδάρι και μάλλον ο όρος θα καθιερωθεί αφού όπου εμφανίζεται συμβαίνουν τα ίδια…
Εκδηλώσεις λατρείας από τους παρευρισκομένους και show από τον Περιφερειάρχη που δεν δείχνει διατεθειμένος να δυσαρεστήσει κανέναν…
Χθες Τετάρτη στις 9 το βράδυ στην κοσμική ταβέρνα «Το Κάτι Άλλο» του Τάκη Σπίνουλα στην Στρ. Καραϊσκάκη 24 στο Κέντρο Χαϊδαρίου, σε μια συνάντηση προς τιμή των εκλογικών αντιπροσώπων, των στελεχών και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, έγινε πραγματικά το κάτι άλλο…
Ο Γιώργος Πατούλης αφού χαιρέτησε έναν - έναν όλους όσους έσπευσαν από νωρίς στον χώρο και αφού φωτογραφήθηκε μαζί τους, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συμβολή τους στον νικηφόρο προεκλογικό αγώνα.
Απευθυνόμενος στους νεοεκλεγέντες δημάρχους Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό και Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα που ήταν παρόντες, τους συνεχάρη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία μαζί τους θα είναι άψογη και εποικοδομητική προς όφελος των δημοτών.
Στην εκδήλωση έκαναν αισθητή την παρουσία τους και οι υποψήφιοι - ες βουλευτές της Εκλογικής Περιφερείας Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Η εκδήλωση συνεχίζεται έως αυτή την ώρα...



















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: