Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ξανά Πατούλης στο Χαϊδάρι απόψε!!!


Στο Χαϊδάρι ξανά ο Πατούλης απόψε, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι φίλοι του για να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν αποφασιστικά στη μεγάλη νίκη της Νέας Αρχής.
Χθες πριν τις 10 το βράδυ άρχισαν να προσέρχονται οι συμπολίτες μας στην Quarter Pizza - Quarter Piano Restaurant για να δημιουργηθεί σε λίγη ώρα το αδιαχώρητο.
Ο Πέτρος Καραβίτης, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αρχής ως καλός οικοδεσπότης υποδεχόταν τους καλεσμένους στην είσοδο και τους καθοδηγούσε στα ενδότερα.
Στην ώρα του έδωσε το παρών και ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής που φρόντισε να περάσει από όλα τα τραπέζια για να χαιρετήσει τους παρευρισκόμενους, να ανταλλάξει δυο κουβέντες μαζί τους και να φωτογραφηθεί ως γνήσιος σταρ… της πολιτικής.
Ο Δημήτρης Μαραβέλιας, άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και αυτός, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου και υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας παίζοντας μπάλα στο δικό του γήπεδο και παίρνοντας πάσα από τον Πέτρο Καραβίτη, παρουσίασε στον Περιφερειάρχη όλες τις παρέες.
Το παρών στη βραδιά έδωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος χορεύοντας και αυτός στον ίδιο σκοπό.
Ο Πέτρος Καραβίτης μετά τις χαιρετούρες και τις φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν παρουσίασε τον Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους βουλευτές δίνοντάς τους το λόγο για έναν χαιρετισμό.
Από την εκδήλωση δεν έλειψε απόψε, όπως και την Τετάρτη άλλωστε, ο νέος δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός που νωρίτερα είχε λάβει μέρος στην πρώτη συγκέντρωση των νέων δημάρχων υπό τον Γιώργο Πατούλη.
Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι μπορεί στις δημοτικές εκλογές να μοιράστηκε στα τρία, αλλά χθες και προχθές έδειξε ότι είναι ενωμένος στον αγώνα για την αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Άλλωστε αυτό είναι κάτι που πρώτοι το είχαμε επισημάνει εδώ!
Οι παρέες συνεχίζουν έως αυτή την ώρα τη συζήτηση και το ποτό τους στον δροσερό κήπο της Quarter.


































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: