Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Οι δηλώσεις των τ. υποψηφίων δημάρχων Χαϊδαρίου για τον Β γύρο!!!


ΘΕΟΦΙΛΗΣ

Το τελευταίο διάστημα βιώσαμε μια έντονη προεκλογική περίοδο με πρωτοφανή πόλωση και ενα νέο, ψευδεπίγραφο διπολισμό να «πλανιέται» πάνω απο την πόλη μας.
Ο Α γύρος των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε με τα αποτελέσματα του να είναι γνωστά σε όλους τους πολίτες του Χαϊδαρίου.
Οι παρατάξεις του Μιχάλη Σελέκου και του Βαγγέλη Ντηνιακου διεκδικούν την δημοτική αρχή της πόλης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Ντηνιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιλογή που χαρακτήρισε ως «μονόδρομο» τον Μαίο του 2014 και ήταν ο σημερινός δήμαρχος και ο Μιχάλης Σελέκος αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που τον υπέδειξε τότε ως καταλληλότερο (απο την θέση της τρίτης ρυθμιστικής δύναμης) «ανοίγοντας» του ουσιαστικά τον δρόμο να αναλάβει τον δημαρχιακό θώκο.
Για την σημερινή εικόνα της πόλης σημαντικό «μερίδιο» ευθύνης έχουν και οι δύο.
Η δική μας παράταξη, μια νέα παράταξη δεν κατάφερε (στην πρώτη της παρουσία) να εμπνεύσει την μεγάλη πλειοψηφία των Χαιδαριωτών όπως πιστεύαμε, αποτελεί όμως, την Τρίτη δύναμη σε ένα νέο δημοτικό σκηνικό.
Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μας αλλά και τους υποστηρικτές μας για τον «καθαρό» αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Για τους χιλιάδες Χαιδαριώτες και Χαιδαριώτισσες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους παρά τις αντιξοότητες και την «κατευθυνόμενη» λάσπη, η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι απλά μικρή.
Δεσμευόμαστε οτι θα είμαστε παρόντες στον καθημερινό αγώνα για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!» απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε, υπερασπίζεται τις διακυρηγμένες αρχές, της συνέπειας λόγων, του πολιτικού ήθους και των σταθερών αξιών και αυτές θα συνεχίζει να υπερασπίζεται.
Η δημοτική μας παράταξη δεν πρόκειται να γίνει «ουρά» ούτε «δεκανίκι» κανενός.
Διεκδικεί και θα κατακτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί οι συνθήκες θα το απαιτήσουν.
Όμως, μπροστά μας, έχουμε τον Β γύρο των δημοτικών εκλογών.
Στο δίλημμα Σελέκος ή Ντηνιακός απαντάμε κατά συνείδηση γιατί οι πολίτες εν έτει 2019 δεν χειραγωγούνται δεν καθοδηγούνται.
Στους συνδημότες και τις συνδημότισσες που έβαλαν «πλάτη» στο ανιδιοτελές, αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα, τους καλούμε να ψηφίσουν εκείνον που εκτιμούν ότι ανταποκρίνεται στα διαχρονικά κριτήρια, της εντιμότητας, της διαφάνειας και της ανιδιοτέλειας.
Να ψηφίσουν εκείνον που εκτιμούν οτι με βάση την δύσκολη πραγματικότητα της απλής αναλογικής, θα μπορέσει να συνθέσει μια ευρεία συνεργασία με ολες τις δημοτικές παρατάξεις μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας μακριά απο αλλαζονικούς ηγεμονισμούς μακριά απο τις πελατειακές σχέσεις ενος χρεοκοπημένου, κρατικοδίαιτου, αυτοδιοικητικού παρελθόντος.
Να ψηφίσουν εκείνον που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών και όχι λίγων, «εκλεκτών» μειοψηφιών που επιθυμούν να έχουν μόνιμα «ένα μπάρμπα στην κορώνη».
Την Δευτέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οφείλουμε να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί μόνο στα δικά μας χέρια μπορεί να φτάσει «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».
Με εκτίμηση,
Αποστόλης Θεοφίλης
Υποψήφιος Δήμαρχος

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Επίσης, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που έδωσαν την εκλογική μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια. 
Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, με επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες θέσεις να μετατοπίσουμε τη συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Μιλήσαμε προγραμματικά και αναγκάσαμε και τους άλλους να τοποθετηθούν στα ζητήματα που πρώτοι εμείς θέσαμε. Κι αυτή είναι μια συζήτηση που θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, με κέρδος για την ίδια την πόλη μας.
Δώσαμε μια μάχη στο όνομα του ορθού και τεκμηριωμένου λόγου και δεν τα καταφέραμε. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές και απολύτως σεβαστό. 
Ως δημοτικός συνδυασμός στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, θα εργαστούμε με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Επιτροπές και στους Οργανισμούς του Δήμου και όπου χρειαστεί, γιατί ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός οφείλει να ανταποκρίνεται, όπου τον ορίζει η βούληση της κοινωνίας.
Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών και της δημοκρατίας στην πόλη.
Οι ψηφοφόροι του συνδυασμού, ενεργοί πολίτες της πόλης μας γνωρίζουν την ιστορία της πόλης και το όραμά μας για το μέλλον της. Έχουν κρίση, γνωρίζουν πρόσωπα, αλλά και προγράμματα που μπορούν ή δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Γνωρίζουν συνδυασμούς και ομάδες ανθρώπων, καθώς και την κατεύθυνση που θέλουν αυτοί να δώσουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Χαϊδαρίου.
Με βάση τα παραπάνω τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ψηφοδελτίου μας, θα κληθούν να συμμετέχουν στις εκλογές και να κάνουν την επιλογή τους την επόμενη Κυριακή, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά εκτιμώντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και ελπίζοντας παράλληλα. ότι η επιλογή τους θα είναι η ορθότερη για το μέλλον της πόλης μας.
Προτείνουμε λοιπόν οι πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και να «ψηφίσουν κατά συνείδηση» στο Δήμο Χαϊδαρίου.
Οι «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» θα συνεχίσουν τη δράση τους, με περισσότερους δημοτικούς συμβούλους και με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, σε συνεργασία με άλλα ριζοσπαστικά τοπικά και περιφερειακά σχήματα, για βιώσιμες πόλεις και περιφέρειες.
Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

ΚΕΝΤΡΗΣ

Με αίσθημα ευθύνης και εκτίμησης θέλω να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες σε όσους πολίτες του Χαϊδαρίου ψήφισαν τον Συνδυασμό Χαϊδάρι Αναγέννηση και εμένα προσωπικά ως υποψήφιο Δήμαρχο. Μέσα στην ψυχή μου θα παραμείνουν ανεξίτηλοι οι αγώνες και η προσφορά τους στην παράταξή μας.
Αναπτύχθηκαν και σμιλεύτηκαν δεσμοί φιλίας σεβασμού και εκτίμησης..
Στις 2 Ιουνίου θα κληθούμε όλοι να επιλέξουμε τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου και κατ¨ επέκταση τη Δημοτική Αρχή
που θα διοικήσει τον Δήμο για την επόμενη τετραετία.
Η απόφαση του Δημοτικού Συνδυασμού Χαϊδάρι Αναγέννηση είναι να αφήσει τους Χαϊδαριώτες πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπονομεύσει την πόλη μας, την πόλη των παιδιών μας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πόλη με βάση την αρχιτεκτονική του Κλεισθένη (απλή αναλογική) δεν θα παραμείνει ακυβέρνητη.Οι προσπάθειες μας θα είναι συνεχείς και ο αγώνας μας θα είναι καθημερινός για την αναγέννηση της πόλης μας.
Για την επίτευξη όλων αυτών θα είμαι εγγυητής.
Με βαθιά εκτίμηση και αγάπη προς όλους τους συμπολίτες μας, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Κέντρης.

ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ

Ύστερα απ΄ την ολοκλήρωση και της 3ης βιομηχανικής επανάστασης, είναι ολοφάνερο ότι η Φεουδαρχία στο Χαϊδάρι θριάμβευσε για μια ακόμη φορά διαθέτοντας ισχυρά στηρίγματα.
Όσον με αφορά, και σύμφωνα με μεγάλο αριθμό των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, που διενεργήθηκαν απ΄ τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, «έδειξαν» δίχως αμφισβητήσεις, να προηγούμαι τόσο στις ουσιαστικές αυτοδιοικητικές ικανότητές όσον και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, και κατά συνέπεια στη μεγάλη αποδοχή μου σε σχέση με άλλους υποψηφίους.
Το ποσοστό των ψήφων που έλαβε ο συνδυασμός που εκπροσώπησα, φανερώνει δίχως αμφιβολία, το διπλό πρόσωπο των ψηφοφόρων και την πάγια «ικανότητά» τους για «δεύτερες σκέψεις», που αποκλείουν το ξεδίπλωμα ικανοτήτων και ποιότητας, που οι ίδιοι είχαν επιλέξει πριν λίγο καιρό!!!
«Τι να κάνουμε είναι δύσκολα τα πράγματα», έλεγε ο Διον. Σαββόπουλος το 1971 στο «Βρώμικο ψωμί».
Θα συνεχίσω να το υπερασπίζομαι δίχως εκπτώσεις και «προσαρμογές» ευχαριστώντας από καρδιάς αυτούς του 900 που έμειναν και επέμειναν, και δεν θ΄ ακολουθήσουν τον «Νικητή» τώρα που τέλειωσε, για μια φορά ακόμη του ….. «Ζαριού το παιχνίδι»
Κώστας Ασπρογέρακας 

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: