Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η υπέροχη εκδρομή των Πυργούσων Αττικής στη Μήλο!!!


Τη Μήλο, ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, επισκέφθηκαν τα Μέλη και οι Φίλοι, στην τετραήμερη καλοκαιρινή εξόρμηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», από 10 έως 13 Ιουνίου!
Η φυσική εξωτική ομορφιά του μαγικού νησιού και οι υπέροχες παραλίες (Σαρακίνικο, Κλέφτικο, κλπ) που όμοιες δεν βρίσκει κανείς πουθενά στον κόσμο, μάγεψαν τους συμμετέχοντες!
Επισκέφθηκαν την Πλάκα το Αρχαιολογικό μουσείο με το Αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου, τις κατακόμβες, το λαογραφικό μουσείο, τον ψαράδικο οικισμό στο Κλήμα και το αρχαίο θέατρο, απόλαυσαν την κλασική νησιώτικη αρχιτεκτονική με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και με ορμητήριο τον Αδάμαντα όλο το νησί!
Την Μήλο την γνώρισαν από στεριάς και θαλάσσης, και κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά της κατά την ολοήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τον γύρο του νησιού, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν και την Κίμωλο!
Όπως πάντα, για την άψογη διοργάνωση, φρόντισε η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου!
Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, σας αφήνουμε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από τις φωτογραφίες στο πανέμορφο αυτό Κυκλαδονήσι.
Η πρόεδρος και το ΔΣ εύχονται καλό καλοκαίρι στα Μέλη και στους φίλους τους… και προετοιμάζονται για τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ τον Οκτώβριο... 
Καλή αντάμωση στο Μυροβόλο νησί μας!!!
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία…




















Δεν υπάρχουν σχόλια: