Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Καλημέρα από το ΕΛΕΥΘΕΡΟ Χαϊδάρι!!!


Φίλες και φίλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλημέρα από το Ελεύθερο Χαϊδάρι.
Οι συμπολίτες μας με τη γενναία στάση τους έδωσαν τέλος στο αποτυχημένο μαρξιστικό πείραμα.
Έδωσαν τέλος στον κομματισμό και την οπισθοδρόμηση.
Έδωσαν τέλος στην ερυθρά εισβολή στις γειτονιές του Χαϊδαρίου και έξω από τα εκλογικά καταστήματα.
Όσα βιώσαμε την τελευταία εβδομάδα στην πόλη μας ήταν πρωτόγνωρα και δεν έχουν προηγούμενο στη Δυτική Αθήνα από τη μεταπολίτευση και δώθε.
Έδωσαν τέλος και στους βαρόνους της φιλελεύθερης παράταξης που ήταν συνοδοιπόροι στο μαρξιστικό πείραμα.
Απελευθέρωσαν τις υγιείς δυνάμεις της φιλελεύθερης παράταξης για να προχωρήσουν στο μέλλον χωρίς τα γνωστά κομματικά βαρίδια.
Από σήμερα όλα είναι διαφορετικά.
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έγινε η μισή δουλειά.
Σε αυτές τις εκλογές το έργο των πολιτών ολοκληρώθηκε.
Το επόμενο διάστημα θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ο νέος δήμαρχος στο Χαϊδάρι, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, που αυτός και η οικογένειά του λοιδορήθηκαν και κατασυκοφαντήθηκαν από τις προηγούμενες εκλογές έως και σήμερα, όσο κανένας άλλος σε αυτή την πόλη, είναι ο θριαμβευτής αυτών των εκλογών.
Θριάμβευσε κερδίζοντας, τους αντιπάλους, τον ξενόφερτο και προκλητικό στρατό του Περισσού στην πόλη, αλλά και τα απροσδόκητα και τραγικά λάθη κάποιων συνεργατών του στον προεκλογικό αγώνα.
Θριάμβευσε γιατί τον πίστεψαν οι πολίτες αυτής της πόλης.
Θριάμβευσε γιατί απογοήτευσαν τους πολίτες αυτής της πόλης οι προκάτοχοι του δημαρχιακού θώκου κατά τις τελευταίες θητείες.
Μπροστά του, παρά το παρωχημένο εκλογικό σύστημα που διεξήχθηκαν αυτές οι εκλογές και παρά του ότι δεν πρόκειται να βρει τίποτα δρομολογημένο λόγω των ιδεοληψιών της απερχόμενης δημοτικής αρχής, έχει ένα μέλλον λαμπρό.
Έχει ανδρωθεί μέσα σε μια αυτοδιοικητική οικογένεια, έχει ως πρότυπο το τιτάνιο έργο του πατέρα του για την πόλη, έχει νέες ιδέες διακυβέρνησης, έχει νέους συνεργάτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρει και τις απαιτούμενες συμμαχίες για να πάει η πόλη μπροστά.
Του εύχομαι ολόψυχα να επιτύχει!
Καλημέρα Χαϊδάρι!
Δεν υπάρχουν σχόλια: