Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ουρανία Σαγιάκου: Ό,τι αγαπάμε... ΔYTIKA είναι!!!


Με σύνθημα στην προεκλογική της καμπάνια «Ό,τι αγαπάμε... ΔYTIKA είναι!» η Περιστεριώτισσα Ουρανία Σαγιάκου διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στη Βουλή των Ελλήνων καθώς είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό τομέα της Αττικής.
Μόνιμη κάτοικος Χαϊδαρίου επί σειρά ετών, και «κουβαλώντας» ένα επίθετο με μεγάλη παράδοση στο Αιγάλεω και το Περιστέρι σε επίπεδο επιχειρήσεων, (Καταστήματα ένδυσης & υπόδησης ΣΑΓΙΑΚΟΣ), η Ουρανία Σαγιάκου ακολούθησε το δρόμο της δικηγορίας την οποία ασκεί με επιτυχία, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Την τρέχουσα αυτοδιοικητική πενταετία που λήγει στις 31 Αυγούστου διατελεί δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και είναι πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης του δήμου.
Η απουσία της από το φετινό ψηφοδέλτιο «με την Κοινωνία μπροστά» δημιούργησε γρίφο για το μέλλον της που λύθηκε όμως πολύ σύντομα όταν έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζοντας την διείσδυσή της στην κοινωνία της Δυτικής Αττικής της έκανε την τιμητική πρόταση για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου την οποία και η ίδια αποδέχθηκε φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο τα δυτικά προάστια  στα οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: