Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ευτυχώς που γίνονται εκλογές για να παίξουμε κι εμείς μπάλα στην κάλπη!!!


Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται το υπό ανακαίνιση γήπεδο του Χαϊδαρίου «Τάκης Χαραλαμπίδης».
Ζούμε και στην πόλη μας τον παραλογισμό να εξαγγέλλονται ή να παραδίδονται έργα παραμονές των εκλογών.
Και πρέπει τελικά να είμαστε ευτυχείς όχι και τόσο γιατί γίνονται εκλογές, αλλά γιατί κάτι μπορεί να περιμένει ο τόπος ενόψει εκλογών.
Όλα τα γήπεδα στο Χαϊδάρι θυμίζουν βοσκοτόπους, οι σύλλογοι της πόλης ταλαιπωρούνται και εξορίζονται, τα κονδύλια υπήρχαν, αλλά οι δημοτικοί άρχοντες ως σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι σχεδιάζουν να μας θυμίζουν την ύπαρξή τους πάντα προ των εκλογών, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποσπάσουν την ψήφο μας.
Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Χαϊδάρι: Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί τον Δήμο με 700.000€ για τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της πόλης. Η χρηματοδότηση έχει διασφαλιστεί εδώ και 4 χρόνια. Αλλά τα έργα δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα λόγω πολύ καθυστερημένης σύνταξης των μελετών από τον Δήμο…
Και ενώ το «Τάκης Χαραλαμπίδης» παραδίδεται τις επόμενες μέρες, το γήπεδο στο Δάσος είναι για να βόσκουν γελάδια όπως θα δείτε στις τελευταίες φωτογραφίες, αλλά ένα μήνα προ των εκλογών ανακοινώνει ο Δήμος την έναρξη εργασιών αποκατάστασης και σ’ αυτό…

































Η εγκατάλειψη όλων των υποδομών στο Χαϊδάρι συνεχίζεται. Το αθλητικό κέντρο στο Δάσος είναι από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, αφού από πρότυπο γήπεδο πριν 15 χρόνια εξελίχθηκε σε χωράφι και τα τελευταία χρόνια κατέληξε να έχει γίνει ζούγκλα!







Δεν υπάρχουν σχόλια: