Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Στο Χαϊδάρι γεννιέται κάτι πραγματικά μεγάλο, δημοκρατικό και ανεξάρτητο!!!


Η ανάγκη για δημοκρατία έφερε το τέλος των κατ’ ευφημισμό επικοινωνιολόγων!

Του Αναστάσιου Βουρλούμη
Μέλους της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. - τ. Αντιδημάρχου Χαϊδαρίου

Οι δημότες Χαϊδαρίου με τις βαθιές δημοκρατικές τους καταβολές και με ένα σύγχρονο αισθητήριο να κρίνουν τους ικανούς, έβαλαν μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τους κάθε λογής επικοινωνιολόγους.
Απέδειξαν δε πως μια ζεστή καλημέρα, ένα χαμόγελο, μια ζεστή χειραψία κάνει την καρδιά τους να καταλάβει γρήγορα τον αλαζόνα, τον αυταρχικό και να τιμωρήσει τους βαρόνους της πολιτικής, που προσπαθούν να ποδηγετήσουν το εκλογικό σώμα.
Μόνοι τους και με μία εκπληκτική ακρίβεια δημιουργούν έναν πραγματικά ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό το τελευταίο διάστημα, λες και οι ίδιοι είναι επικοινωνιολόγοι με διδακτορικό.
Αποδεικνύουν με εκπληκτική ακρίβεια, πώς ένας ικανός και με πολλές γνώσεις δημότης, μπορεί να γίνει απόμακρος σε μικρό χρονικό διάστημα, όταν κυριαρχήσουν στη συμπεριφορά του η έπαρση και το εγώ.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω και τις πολύ μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος αυτού του μεγάλου ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού και του προτείνω το πρόγραμμα του παραπάνω συνδυασμού να καταρτισθεί από τις λαϊκές συνελεύσεις όλων των συνοικιών του δήμου μας.

Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι για μία ακόμη τετραετία χάθηκε η κλασική ευκαιρία ο χώρος της Λαϊκής Δεξιάς και του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού να κατέβει ενωμένος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και να τις κερδίσει.
Ας όψονται οι οικογένειες των μικροβαρόνων της πόλης μας για μία ακόμη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: