Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σπουδαίες διαπιστώσεις της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου: Να κλείσουν τώρα όλα τα Hot-Spot...


Σε μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση που μας έστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου γίνεται λόγος για τα αδιέξοδα που έχουν περιέλθει τα «Κέντρα Φιλοξενίας»… για το οικονομικό πάρτι των ΜΚΟ… την ανάγκη να μπει τέλος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο και να πάνε οι άνθρωποι στο καλό…
«...Να κλείσουν τώρα όλα τα Hot-Spot, χωρίς να δημιουργηθούν ξανά παλιές και νέες Μόριες...» λέει ΤΩΡΑ ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μας δήμαρχος Χαϊδαρίου που βρίσκεται προ αδιεξόδων στον Σκαραμαγκά... Όταν τα λέγαμε εμείς μας έλεγαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
Όταν λέγαμε ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες υπάρξεις, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά μοναδικός σκοπός όλων των εμπλεκόμενων ήταν η κακο-διαχείριση των κονδυλίων και οι αρπαχτές, μας έλεγαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
Όταν τους λέγαμε ότι η εγκατάσταση στην πόλη μας, στον Σκαραμαγκά, ενός τέτοιου κέντρου δεν θα είναι προσωρινή υπόθεση αλλά θα αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά που θα επιβαρύνουν σε αφάνταστο βαθμό τη λειτουργία του δήμου μας που δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις βασικές υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών, μας έλεγαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
Τώρα που στέρεψαν τα κονδύλια και δεν έχουν τι να διαχειριστούν, τους καλωσορίζουμε στο «κλαμπ των φασιστών» με την ουρά στα σκέλια… Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να κάνουν αυτές τις διαπιστώσεις… Γιατί όπως έλεγε και το ανέκδοτο εκείνα τα παλιά τα χρόνια «Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, οι Κνίτες κοιτούσαν το δάχτυλο!»




Δεν υπάρχουν σχόλια: