Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Το 2ο Χαϊδαριώτικο Καρναβάλι είναι γεγονός!!!


Το Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πόλη μας απογειώθηκε σήμερα με την παρέλαση του 2ου Χαϊδαριώτικου καρναβαλιού.
Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος σε συνεργασία με τα σχολεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό καρναβάλι με πολλά γκρουπ και με αστείρευτη δημιουργικότητα.
Η αποκριάτικη παρέλαση των καρναβαλιστών ξεσήκωσε και φέτος μικρούς και μεγάλους δίνοντας προστιθέμενη αξία στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών που βρέθηκαν στο Χαϊδάρι.
Μικροί μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους τραγουδώντας και χορεύοντας, βάζοντας τις αποκριάτικες στολές τους και αναπαριστώντας ήρωες από τον κινηματογράφο και την καθημερινότητα.
Μετά την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία Ηρώων.
Το πρόγραμμα είχε απ' όλα: παραδοσιακά δρώμενα, τραγούδια και χορούς. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους νέους της πόλης με παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα.
Το απόγευμα στις 7 στο Παλατάκι θα πραγματοποιηθεί η Αποκριάτικη εκδήλωση «Τζαμάλα» του Συλλόγου Ηπειρωτών, ενώ αύριο το πρωί στις 11 έχουμε τα καθιερωμένα «Κούλουμα» στο Δαφνί!
































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: