Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διασπάθιση 1.200.000 € στους παπαγάλους των Μ.Μ.Ε. ! ! !


Από ποιους και γιατί;

4 σχόλια:

Pierre de Babané είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Σε μια εταιρεία που το μισθολογικό κόστος δεν υπερβαίνει το 3% και είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά σε ένα κύκλο πολλών δισεκατομμυρίων, που προσδοκά καθαρά κέρδη 1.500.000 δολάρια την ημέρα από την επένδυση που πραγματοποιεί, που ότι περικόπτει το μετατρέπει σε μέρισμα στους μετόχους και διευθυντικά μπόνους, που κάθε ημέρα καθυστέρησης της επένδυσης κοστίζει, που οι εργαζόμενοι δουλεύουν εξαντλητικά 12ωρα για να μην κάνει η εταιρεία προσλήψεις και που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις ανασφαλείς συνθήκες εργασίας που δημιουργούνται από το στύψιμο των εργαζομένων...
Σε αυτή την εταιρεία, χρηματοδοτούν καμπάνιες στα ΜΜΕ κατά των εργαζομένων, καταλογίζοντάς τους υπέρογκες αμοιβές, που πρέπει να περικοπούν για να επιτευχθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι της εταιρείας, να γίνουν τα χατίρια της τρόικας και της κυβέρνησης και να πάψουν να προκαλούν λένε, την υπόλοιπη κοινωνία.
Την κοινωνία που προκαλούν οι ίδιοι με τα μπόνους τους, τα μερίσματά τους, τις αποζημιώσεις τους και τις επαναπροσλήψεις τους.
Αυτή είναι η κατάσταση σε μια εταιρεία που χορεύουν οι διευθυντές και τα στελέχη, τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος είναι διαχρονικά απών, μη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην εταιρεία και έχοντας φιλτραρισμένη ενημέρωση από αυτούς που έχει επιλέξει να υπηρετούν και να προασπίζονται τα συμφέροντά του, ενώ στην πραγματικότητα λυμαίνονται ασύστολα και σε κάθε ευκαιρία την εταιρεία, καταλογίζοντας ευθύνες στο ανθρώπινο δυναμικό της.
Η petrola είναι ξανά εδώ.
Μη σας ξεγελά η σημερινή ονομασία της εταιρείας.
Στα ελπε θέλουν να μας κάνουν επαίτες.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Ε.Ε.Π. την Παρασκευή 11 Μαρτίου στα γραφεία του σωματείου στις Β.Ε.Α.
Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου του Π.Σ.Ε.Ε.Π. το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 09:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου των Β.Ε.Α.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Σε όλους είναι γνωστή η συμπεριφορά των ΜΜΕ και των αφεντικών τους.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ούτε οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις κατά των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ από το σύνολο των ΜΜΕ, με πλήρη στοιχεία, τη συγκεκριμένη στιγμή, και με συγκεκριμένους στόχους.
Εξαπέλυσαν επίθεση τη στιγμή που ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις του σωματείου με την εταιρεία για τη νέα ΣΣΕ, με στοιχεία που τους είχε δώσει η εταιρεία και ενώ η εταιρεία είχε συγκεκριμένη πρόταση που καταργεί μονοκοντυλιά τις κατακτήσεις των εργαζομένων, θέλοντας να εγκαταστήσει εργασιακό μεσαίωνα.
Βέβαια οι καλές υπηρεσίες κοστίζουν στις μέρες μας, αλλά η εταιρεία αποδεικνύεται γαλαντόμος όταν θέλει να πετύχει τους στόχους της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα γνωστά παπαγαλάκια που ξελαρυγγιάζονται με τόσο ζήλο.