Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Έγιναν δυο οι κουμπαράδες στο Αττικό Νοσοκομείο ! ! !


Επειδή ο πρώτος είναι λίγο απομακρυσμένος… και για να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας…Τοποθέτησαν και δεύτερο… για να σκοντάφτουμε πάνω του κατά την είσοδο και έξοδο από το νοσοκομείο…Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο... με κόλασε σήμερα το παπαδαριό... μα δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν ! ! !

5 σχόλια:

Cheemba είπε...

καπου ειχα διαβασει ολο το ιστορικο: Σκαει απο το πουθενα ξαφνικα ενα φορτηγο, δε σταματαει για ελεγχο στην πυλη (ουτε το σταματησανε), ο οδηγος χωρις να πει σε κανεναν τιποτα ξεφορτωνει το προκατ στην εισοδο του Νοσοκομειου και την κανει. Ουτε η διευθυνση ειχε την παραμικρη ενημερωση. Για να κανουν πως το αγγιζουν. Θα τους φαει η μητροπολη. Ελλαδισταν. Χειροτερα απο Τεχερανη.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Εξοργίζομαι μ' αυτούς που εκμεταλλεύονται την πίστη μου ή την αδυναμία μου...

Pierre de Babané είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ?

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Και επειδή σύντομα σ' αυτή τη χώρα οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσοτεροι από τους Χριστιανούς, λέω ν' αρχίσουν να στήνουν και Τζαμιά έξω από τα νοσοκομεία...
Καλά, η Διοίκηση του νοσοκομείου δεν ντρέπεται γι' αυτές τις αυθαιρεσίες;

Επιστήμονες κατά τ' άλλα...

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Ήθελα να ήξερα, έχει βρεθεί έστω και ένας από τους αυλικούς του Νικαίας Αλέξιου που να του έχει μεταφέρει την πάνδημη δυσαρέσκεια για τα καμώματά του;
Μάλλον κανένας !
Όλοι του λένε, Θαυμαστά τα Έργα Σας Δέσποτα ! ! !
Επομένως την επόμενη φορά να μην απορήσουμε αν τοποθετήσει «κουμπαρά» οπουδήποτε στην πόλη... ακόμα και στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο ! ! !