Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

11ος Μεσσηνιακός Διαγωνισμός Πληροφορικής !


O διαγωνισμός πληροφορικής αφορά μαθητές δημοτικού γυμνασίου και α! λυκείου.

Αποτελεί θεσμό για τη Μεσσηνία και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ από το 2000. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στοχέυει στην αυτοαξιολόγηση των μαθητών όλου του νομού, στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι καλύτεροι από κάθε κατηγορία βραβεύονται με επαίνους και δώρα. Αποτελεί θεσμό για το νομό Μεσσηνίας και πραγματοποιείται στη Μεσσήνη κάθε χρόνο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές από το νομό Μεσσηνίας.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

Τα θέματα του θα αντληθούν από την ενότητα "2011 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΤΟΣ ΔΑΣΩΝ" όπως έχει οριστεί και από τον Ο.Η.Ε.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Οι μαθητές δημοτικού θα δημιουργήσουν αφίσα για το δάσος σε εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου για ηλεκτρονικό υπολογιστή (διάρκεια 40 λεπτά).


Οι μαθητές της α! και β! γυμνασίου θα δημιουργήσουν σε εφαρμογή παραγωγής πολυμέσων, ψηφιακό έργο αφιερωμενό στο δάσος και τη προστασία του. (διάρκεια 40 λεπτά).

Οι μαθητές γ! γυμνασίου με τη χρήση λογιστικών φύλων σε υπολογιστή θα δημιουργήσουν πρόγραμμα με πληροφορίες και γραφικές αναπαραστάσεις για το δάσος του Ταΰγετου.

Οι μαθητές της α! λυκείου θα δημιουργήσουν σε εφαρμογή διαχείρισης βάσεων δεδομένων πρόγραμα καταγραφής πληροφοριών για τα ελληνικά δάση.

ΒΡΑΒΕΙΑ: Οι μαθητές που θα διακριθούν από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν βραβεία και δώρα.


Δηλώστε συμμετοχή μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημέρα του διαγωνισμού και κατόπιν ειδοποίησης θα λάβετε τα θέματα των οποίων την λύση θα αποστείλετε μέσο του e-mail σας. Για τη συμμετοχή σας στείλτε στο: messiniakosdiagonismos@gmail.com το ονοματεπώνυμο σας και την ηλικία σας. Επίσης καταχωρήστε και έναν τηλεφωνικό αριθμό.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Tηλ. 27220-24090

Κιν. 694-5 568387

Δεν υπάρχουν σχόλια: