Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ιαματικές πληγές στη βιβλιοθήκη του 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου!!!


Όλα ήταν όμορφα σήμερα στη βιβλιοθήκη του 2ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου «Ρήγας Φεραίος». Ξαναζήσαμε έπειτα από χρόνια, με ξεχωριστό τρόπο αυτή τη φορά, τις εκδηλώσεις αποφοίτησης των τριών παιδιών μας.
Σήμερα ήταν όλοι παρόντες στο κάλεσμα της Διεύθυνσης του σχολείου. Δάσκαλοι του 14ου Δημοτικού σχολείου απ’ όπου πρωτοξεκινήσαμε, καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Λυκείου, μαθητές και παλαιοί συμμαθητές, αλλά και συμφοιτητές από τη Νομική και φοιτητές άλλων πανεπιστημιακών σχολών.
Ήταν μεγάλος ο Γολγοθάς που ανεβήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε στη σημερινή σεμνή αλλά όλο νόημα τελετή που διοργάνωσε η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου για να τιμήσει τον μαθητή της Παναγιώτη Μπενέα, με την ευκαιρία της έκδοσης της πρώτης ποιητικής συλλογής του με τίτλο «Ιαματικές πληγές».
Στον Γολγοθά του καθενός, πάντα βρίσκεται ένας Σίμωνας Κυρηναίος για να κουβαλήσει τον Σταυρό του μαρτυρίου, και στην περίπτωση του δικού μας Παναγιώτη το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Λυκείου ανέλαβε αγόγγυστα και παραπάνω απ’ ότι του αναλογούσε αυτόν τον ρόλο.
Τους Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!!
Η σημερινή εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν πολλά και σίγουρα «ιαματικά». Έδωσε την ευκαιρία ακόμα και σε εμάς, να γιατρέψουμε «πληγές» και να βάλουμε σε τάξη τα «αν» και τα «μήπως».
Ευχόμαστε καλοτάξιδο το βιβλίο σου Παναγιώτη, ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, ευχόμαστε να έχουν την ίδια συμπαράσταση από τους καθηγητές τους, ευχόμαστε καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για τις "ιαματικες πληγες"καλη επιτυχια πολλα συγχρητηρια και στους γονεις για την στηριξη .
Γ.Κ.

Γ.Κ. είπε...

Συγχαρητηρια για τις "ιαματικες πληγες"καλη επιτυχια πολλα συγχαρητηρια και στους γονεις για την στηριξη .

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ευχαριστούμε Γιώργο. Κάθε καλό στην οικογένειά σου!