Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Επιστημονική Ιατρική Εκδήλωση & Παρουσίαση Βιβλίου στο Χαϊδάρι!


Η συγγραφέας Ιωάννα Λάκα θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Το ταξίδι του εαυτού μου» (Εντύποις Εκδόσεις), στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου με θέμα «Καρκίνος και Υγεία», την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 19:00 στη Στέγη Πολιτισμού Χαϊδαρίου (ΝΕΛΕ) Κολοκοτρώνη 36 - πλησίον Σταθμού ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα.

Η συγγραφέας αυτή τη φόρα δοκιμάζει ένα καινούριο εγχείρημα, επιδιώκοντας να συνδέσει πρόσωπα, καταστάσεις, περιστατικά που αφορούν προβλήματα υγείας με μια τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη. Όλα ξεκίνησαν από ένα σημάδι-στίγμα και για τις τρεις "ηρωίδες", που είχε έναν κοινό παρανομαστή: τη μη φροντισμένη υγεία.
Τρεις άνθρωποι με διαφορετικό παρελθόν, άλλη ιστορία, άλλα προβλήματα εμφανίζονται σε ένα βιβλίο που υποστηρίζει την υγεία και την καλή ψυχολογία ασθενών με παιδική παχυσαρκία, καρκίνο μαστού και βουλιμία. Τελικά, και οι τρεις τους βρίσκουν τον τρόπο να επανορθώσουν το "λάθος", το οποίο αποφασίζουν να διαχειριστούν με τη βοήθεια ειδικών.

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί και Ημερίδα Υγείας με ομιλητές τους Ιατρούς Μιχάλη Χρυσοφό, Ιωάννη Δ. Σπηλιώτη, Φώτη Θεοδωρακόπουλο, Γκρίτζαλη Δημήτρη και Χρήστο Κόκαλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια: