Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου!!!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου, στο Κέντρο «ΕΠΑΥΛΗ» στο Χαϊδάρι.
Η ανταπόκριση των αδελφών ποντιακών σωματείων, των φίλων και μελών του συλλόγου ήταν πολύ μεγάλη, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα για τη μεγάλη βραδιά που ακολούθησε γεμάτη μουσική, τραγούδι και χορό.
Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργία Ερμίδου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους για τη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου, με την παρουσία τους στην ετήσια χοροεσπερίδα και στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου του συλλόγου Σοφίας Σαββουλίδου, συνοδευόμενα στη λύρα και το τραγούδι από τον Ηλία Υφαντίδη και στο νταούλι από τον Παναγιώτη Κοπαλίδη.
Στο πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα που ακολούθησε συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Ηλίας Υφαντίδης, Σταύρος Σαββίδης, Στέλιος Σαραφίδης, Γιώργος Κουλαξουζίδης, Γιώργος Κυριακίδης, Γιώργος Σαραφίδης, Παναγιώτης Κοπαλίδης, Κώστας Ευθυμιάδης και Κώστας Φουλίδης.
Εκτός από το ποντιακό πρόγραμμα οι καλεσμένοι διασκέδασαν επίσης με δημοτικό, νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα με το Μπάμπη Πουρνάρα, το Γιώργο Καλύβα, το Γιώργο Μοσχόπουλο και το Θοδωρή Χασιώτη.
Την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος με τη σύζυγό του, η παγκοσμίου φήμης και ποντιακής καταγωγής σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με το σύζυγό της μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, η αντιπρόεδρος του ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων και πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου Αθηνά Σωτηριάδου, πρόεδροι και εκπρόσωποι των ποντιακών σωματείων Ρόδου, «Αξ. Πατρίδες» Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Πετρούπολης, Κορυδαλλού, «Καύκασου» Αιγάλεω, Ασπρόπυργου, Ελευσίνας, Δροσιάς, Ν. Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Χαλανδρίου, Καρέα - Βύρωνα, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Περιστερίου, Σουρμένων, Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθηνών, Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω, από το Pontos News ο Βασίλης Καριοφυλλίδης, καθώς και εκλεκτοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: