Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το δικό μου ευχαριστώ στον συνεπή αγωνιστή της παράταξης Αλέξανδρο Χαλκιά!!!


Είχα την τιμή να συναντήσω και να επικοινωνήσω τις θέσεις μου, για μια ανοιχτή και συλλογική τοπική οργάνωση, με ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της παράταξης στο Χαϊδάρι που συνέδεσε το όνομά του με τις πλέον ένδοξες στιγμές της Νέας Δημοκρατίας.
Τον πρώην Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης   Αλέξανδρο Χαλκιά.
Η συζήτηση αποτέλεσε για μένα σταθμό στην προσπάθεια ανανέωσης της οργάνωσης αλλά και σύνθεσης του νέου με το αγνό και καθαρό παρελθόν της κεντροδεξιάς στο Χαϊδάρι.
Την «σελίδα» της ανανέωσης θα την γυρίσουμε όλοι μαζί γιατί ο αντίπαλος ήταν και θα είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ψεύτικες υποσχέσεις που μοιράζει στην κοινωνία.
Ήρθε η ώρα όλοι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να ξαναθυμηθούμε την έννοια της αλληλεγγύης και της πραγματικής ενότητας.
Στον αγώνα μου να αλλάξει η εικόνα της οργάνωσης στο Χαϊδάρι θεωρώ σταθμό την στήριξη του Αλέξανδρου Χαλκιά, που χάραξε μια ανιδιοτελή διαδρομή σε όλα τα χρόνια της πορεία του, και δείχνει τον δρόμο στη νέα γενιά για να συνδεθεί  ξανά η παράταξή μας  με τις αρχές που πάντα πρέσβευε.
Το καθαρό αγνό «χθες» με την ορμή της Νέας Γενιάς αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα ότι η οργάνωσή μας θα ξανά βαδίσει σε νικηφόρα και ενωτικά μονοπάτια.
Στις 3 Απριλίου  ο απλός Νεοδημοκράτης με την ψήφο του θα σφραγίσει μια ελπιδοφόρα εποχή με μπροστάρη την νέα γενιά και πολύτιμο αρωγό τα καθαρά στελέχη   της κεντροδεξιάς.

Μάριος Χριστόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος

Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: