Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Και απολύσεις στα ΕΛΠΕ;


Και ενώ ο «περαστικός» πράσινος Γιαννίτσης, διαβεβαιώνει στις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ ότι δεν υπάρχει ζήτημα απολύσεων στα ΕΛΠΕ και είναι διασφαλισμένες οι θέσεις εργασίας, τα πράσινα πρωτοπαλίκαρα Άγγελος-Νιόνιος της διαπραγματευτικής ομάδας της εταιρείας, καταθέτουν προτάσεις για κατάργηση ειδικοτήτων, όπως θα δείτε κλικάροντας για μεγέθυνση στο 2ο αντίγραφο που δημοσιοποίησε το ΠΣΕΕΠ.


Συνάδελφοι όλοι σε επαγρύπνηση και συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το εφετείο την έβγαλε παράνομη την δεκαήμερη;;;

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/635824/Article.aspx

Ανώνυμος είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/635824/Article.aspx

Ανώνυμος είπε...

Παράνομη η απεργία στα ΕΛ.ΠΕ. λέει το Εφετείο

Παράνομη έκρινε το Εφετείο την απεργία του Σωματείου των ΕΛ.ΠΕ., κρίνοντας ως αβάσιμους τους λόγους που επικαλείται το συνδικαλιστικό όργανο, για την κήρυξη 10ήμερης απεργίας.

Ως γνωστόν η κινητοποίηση ανεστάλη την περασμένη Τρίτη, και από την Τετάρτη το Σωματείο προσήλθε σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για τη νέα συλλογική σύμβαση. Η τελευταία συνάντηση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η νέα πρόταση της διοίκησης των ΕΛ.ΠΕ. είναι κατά πολύ βελτιωμένη έναντι της αρχικής.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα το πρωί, δεν είχε γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του σωματείου, στην οποία τα ΕΛ.ΠΕ. αποδίδουν αδιαλλαξία.

Η απεργία κηρύχθηκε με αιτήματα τη στελέχωση των νέων μονάδων στα διυλιστήρια Θεσσαλονίκης και Ελευσίνας, με βάση τις προτάσεις του Σωματείου και όχι τα στάνταρ που ισχύουν σε αντίστοιχες μονάδες της ΕΕ, όπως προτείνει η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ.

Ωστόσο πραγματική αιτία της κινητοποίησης, θεωρείται η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, μέσω της οποία η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ. επιδιώκει τον εξορθολογισμό των απολαβών και των όρων εργασίας (40ωρο αντί για 38ωρο εβδομαδιαίας εργασίας, σύνδεση επιδομάτων με παραγωγικότητα κλπ), ώστε να μην υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητα του ομίλου έναντι των ομοειδών επιχειρήσεων.

euro2day

Ioannis Kourtis είπε...

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ (ΝΕΟΥ) ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

gateview είπε...

Καλά δεν τρώγονται... ... σε όλα τα σχόλια του ψάλτη δεν μπορείς να μπεις..... Accesses denied

ΡΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

ΓΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΕ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΕ ΠΡΩΗΝ ΚΗΠΟΥΡΕ.. ΠΡΩΗΝ.... ΠΡΩΗΝ ... ..

ΕΚΤΟΣ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ... . ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ... . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ (ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΑΣ)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΠΕΤΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΔΑΡΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΚΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ... .