Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ελληναράδες οδηγοί αποκλεισμένοι στην Αθηνών - Λαμίας...


Με τρείς πόντους χιόνι... και τη Λ.Ε.Α. όπως πάντα κατειλημμένη από την... επιπολαιότητά τους... διασπείρουν τον πανικό όλο το απόγευμα... μέσα από τις ζωντανές ραδιοφΟνικές εκπομπές ! ! !


Φανταστείτε να είχε χιονίσει όπως στη Βόρεια Ελλάδα ή την Κεντρική Ευρώπη...

5 σχόλια:

ΤΑΛΙΜΠΑΝ είπε...

Εισαι αδιορθωτος σε λιγο θα μας πεις οτι φταινε οι οδηγοι στην Ε Ο Α Λ για το φαινομενο του θερμοκηπιου.. μηπως λεει το συνταγμα οτι αν χιονιζει απαγορευονται οι μετακινησεις αλλιως ειστε συμφωνα με τον ΦΕΚμπενεα επιπολαιοι.. σιγα μην σε ρωταμε κιολας αν θα οδηγησουμε η αν μας επιτρεψεις να μιλαμε οπου γουσταρουμε να πουμε τον πονο μας η οτι αλλο γουσταρουμε..Για συνελθε γιατι εχεις ξεφυγει εντελως μπενεοφυρερ.. Και ενα 5χρονο καταλαβαινει οτι με 3 ποντους χιονι οταν μπλοκαρεται ενας οδηγος για 6ωρες μαλακασα Αθηνα ο μοναδικος υπευθυυνος ειναι το μπουρδελο κρατος που χρυσοπληρωνουμε (και οι εργολαβοεισπρακτορες του). Αντε βρε τζιμανι θα κυκλοφορουμε μονο με λιακαδα κενες ωρες μεσανυχτα και θα μιλαμε με οποιον θες εσυ..να δεις τι καλοι που ειμαστε και μη επιπολαιοι..(κοψε τα ληγμενα οσο ειναι καιρος)

BENEAS GEORGIOS είπε...

Να κρατάς σφιχτά το τιμόνι όταν οδηγάς στη Λ.Ε.Α. γιατί γλιστράει...

Ανώνυμος είπε...

Τι πρόβλημα έχεις ρε σκατίφλορα με τους Έλληνες,και γαμήσου στο φινάλε!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Σκοπός της ανάρτησης δεν είναι να καταγγείλει για άλλη μια φορά τις διαχρονικές ευθύνες της κρατικής μηχανής, ούτε την ανεπάρκεια της ιδιωτικής εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον αυτοκινητόδρομο.
Ο σκοπός είναι να καταδείξει την ανεπάρκεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων οδηγών.
Τι είναι αυτό που τους κάνει να τα κάνουν μπάχαλο με τρείς πόντους χιόνι, ή στην πρώτη ψιχάλα;
Ποιος φταίει που δε γνωρίζουν πότε το αυτοκίνητό τους υποστρέφει ή υπερστρέφει μη μπορώντας να το αντιμετωπίσουν;
Ποιος φταίει που δεν ξέρουν τι σημαίνει υδρολίσθηση;
Ποιος φταίει που δεν κατανοούν τη σημασία του να παραμένει η Λ.Ε.Α. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ;
Ποιος φταίει που δε γνωρίζουν τη χρησιμότητα και τις λειτουργίες ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου τους όπως π.χ. το ΑΒS;
Μπορώ να γράφω ως το πρωί... αλλά... με ποιον να συζητήσω;

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι Έλληνες οδηγοί με αυτοκίνητα δεκάδων χιλιάδων ευρώ πλήρως εξοπλισμένων να τα κάνουν μούσκεμα ακόμα και στη στεγνή άσφαλτο!!!!!!
Κάτι γυφτάκια στη Μεσσήνη κάνουν πιρουέτες με Datsun της δεκαετίας του '60 και του '70 που έχουν φύλλα σούστας για ανάρτηση, έχοντας πάντα τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους..........
Λαπάδες σε όλα έχουμε καταντήσει!!!!!