Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Καναπέ θέλατε Ελληναράδες μου;;;


Ξαπλώστε από σήμερα και απολαύστε το…




3 σχόλια:

βουκόλος είπε...

Είπε ο Κος Πρόεδρος

«Ότι η Δημοκρατία στη χώρα κατακτήθηκε με αγώνες και μάλιστα σκληρούς και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή. Η δημοκρατία σήμερα θέλει αγώνες. Δεν μπορείς να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλάς για δημοκρατικούς αγώνες και πρόοδο της πατρίδας» επισήμανε, ενώ μέμφθηκε αυτούς που, όπως υποστήριξε, θεωρούν ότι με το να κλείνονται στο σπίτι μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα και να εκφράσουν την οργή τους,

Και κατά πως φαίνεται προσυπογράφεις και εσύ Γιώργο. Επειδή στον Πρόεδρο είμαι πολύ μικρός για να απαντήσω σου λέω –σε κουβέντα να βρισκόμαστε- πως αν, σαν αποτέλεσμα των επικαλούμενων από τον Πρόεδρο αγώνων, έχουμε αυτού του είδους δημοκρατία, τότε ναι, είναι επικίνδυνο να αγωνίζεται κάποιος για αυτή! Προτιμότερος ο καναπές! Πως λέμε «άστο μην το πειράζεις, θα το κάνεις χειρότερο», ένα τέτοιο πράγμα δηλαδή! Εκτός και αν ο Πρόεδρος είχε άλλη δημοκρατία στο νου του και όχι αυτή που βίωσα εγώ εδώ και 50 χρόνια και της οποίας τα κουσούρια άρχισαν να σκάνε μύτη και όπου νάναι θα μας πάρουν και θα μας σηκώσουν.

Υ.Γ

Εμείς σεβαστήκαμε το δικαίωμά σου να συμμετάσχεις, έως και να εκτεθείς προκειμένου να μας σώσεις. Και το θεωρούμε και δικαίωμά σου και καλοπροαίρετη πολιτική κίνηση. Δεν φαίνεται όμως να συμερίζεσαι και το δικαίωμα των άλλων στην αποχή του καναπέ, στο λευκό ή το άκυρο. Θες με το ζόρι να μας σηκώσεις από τον καναπέ για να επικυρώσουμε μια δημοκρατία που θα μας ρίξει-ήδη μας έριξε- στο καναβάτσο! Προτιμώ τον καναπέ!
Για αυτό σου λέω Γιώργο. Χωλαίνει η δημοκρατία μας χωλαίνει! Απλά εσύ δεν φαίνεται να το βλέπεις!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Προσυπογράφω τη δήλωση Παπούλια χωρίς να παραγνωρίζω τις ευθύνες του, διότι ήταν και εξακολουθεί να είναι στυλοβάτης του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Το ότι έκανε αυτή τη δήλωση δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του.
Θα είχε ιδιαίτερη αξία η δήλωση που έκανε εάν είχε και δόσεις αυτοκριτικής ή καταγγελίας των όσων πρωτόγνωρων συμβαίνουν εις βάρος του λαού μας.
Πως μπορώ αλλωστε να ξεχάσω ότι ήταν ένας από τους χρηματοδότες της ροζ βίλλας της Εκάλης;

Πάντως δεν είναι λύση το λευκό, το άκυρο και η αποχή...
Όπου υπήρξε κάποια αυξημένη συμμετοχή, κατάφεραν να εκλεγούν αρκετοί ανεξάρτητοι υποψήφιοι ή υποψήφιοι της αριστεράς που αλλιώς δε θα είχαν καμιά τύχη...

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα (λόγω αποχής και χαβαλέ) ο ΓΑΠ μιλάει για αποδοχή της πολιτικής του και συναίνεση της κοινωνίας...

Ας προμηθευτούμε λοιπόν από σήμερα αρκετή ποσότητα... βαζελίνης !!!

βουκόλος είπε...

Η βαζελίνη δεν είναι είναι απόρροια της τελευταίας αποχής μας, σαν πολιτική πράξη εκτιμώμενη, αλλά των λάθος ψήφων που πού με πλανούσε και έριχνα επί 30 χρόνια μια δημοκρατία που υποσχόταν μία «αλλαγή», μία «απαλλαγή», μία «έξοδο από το τούνελ», μία «έξοδο από την στενωπό» , και που όταν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά είναι κάλπικα με μια συγνώμη μας υποσχόταν ότι «θα εκσυγχρονισθεί» και εν ανάγκη «θα επανιδρυθεί» εκ του μηδενός αν χρειασθεί μέχρι που μας έριξε στο καναβάτσο!