Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Β8 ΝΟΔΕ της ΝΔ για τα αποτελέσματα των εκλογών στους Δήμους ευθύνης του !



ΧΑΪΔΑΡΙ

Χαιρετίζουμε την θριαμβευτική επανεκλογή του Δημήτρη Μαραβέλια και του Συνδυασμού του στον Δήμο Χαϊδαρίου, εκφράζοντας όχι μόνο την ευχή, μα και τη βεβαιότητα ότι και αυτή η 4ετία θα είναι περίοδος προόδου και ανάπτυξης για όλο το Χαϊδάρι.
Ο Δημήτρης Μαραβέλιας, ως γνωστόν είχε και έχει την επίσημη κομματική στήριξη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, και είναι για όλους εμάς ξεχωριστή τιμή και χαρά να αναγνωρίζεται το έργο και η προσφορά του από τον Χαϊδαριώτικο λαό, πέραν και πάνω από κομματικές διακρίσεις και στεγανά.
Μη ξεχνάμε, πως το δικό μας κόμμα και ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς, επίκεντρο της πολιτικής τους έχουν πάνω από όλα τον άνθρωπο και την επικράτηση των αξίων και των αξιών.
Παράλληλα επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους προέδρους των 2 τοπικών μας οργανώσεων Γιώργο Παπανικόλα και Μπάμπη Πανόπουλο και σε ένα προς ένα τα μέλη της οργανωμένης μας κομματικής βάσης, για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν για τη δικαίωση της δημοτικής μας ομάδας.
Τέλος, οφείλω να εξάρω την ξεκάθαρη πολιτική επιλογή του Δημήτρη Μαραβέλια, που με την επίσημη στήριξή του σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών στο συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε στο Χαϊδάρι η "Αττική - Νέα Προοπτική" να πετύχει το μεγαλύτερο ποσοστό της στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Πολιτική επιλογή που κύριο σημείο αναφοράς της είχε και έχει τις θέσεις της παράταξης κατά του Μνημονίου και η οποία αναγνωρίσθηκε και τιμήθηκε απολύτως από τους δημότες της πόλης μας.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας – ΝΟΔΕ Β8
Βασίλης Α. Παπαδόπουλος



ΑΙΓΑΛΕΩ

Συγχαίρω τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, για την 8ετή θητεία του στο Δήμο Αιγάλεω, 8ετία με όραμα, οργάνωση και μεγάλο έργο. Τον συγχαίρω επίσης για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που τον στηρίξαμε και στηρίζουμε ως δήμαρχο, καίτοι προέρχεται από τους κόλπους μας και αποτελεί μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής, υπήρξε δήμαρχος όλου του Αιγάλεω, μακριά από πολιτικά στεγανά και προκαταλήψεις, έστω κι αν ορισμένες φορές τα μέλη μας αισθάνθηκαν κάποια αδικία, δεδομένου ότι η παράταξή μας είναι όχι μόνο ο πυρήνας, μα και το κύριο μέρος των υποστηρικτών του συνδυασμού μας.
Όπως όλοι γνωρίζουν, το Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω είχε και έχει την επίσημη κομματική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Στα πλαίσια αυτά το σύνολο της οργανωμένης βάσης μας εντός των ορίων της πόλης- ήτοι η Νομαρχιακή Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Β'8 (Αιγάλεω Χαϊδαρίου Αγίας Βαρβάρας) όπως και οι 4 δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις μας στο Κέντρο Αιγάλεω, το Νέο Αιγάλεω, το Λιούμη και την Ιεράπολη -έδωσε και αυτή τη φορά- περισσότερο δε αυτή την φορά από όλες τις προηγούμενες- τον μεγάλο αγώνα στο πλευρό του. Μάλιστα, όπως άπαντες επίσης γνωρίζουν, η οργανωμένη μας βάση ΜΟΝΟΝ προσέφερε και ουδέποτε ούτε καν επεδίωξε την οποιαδήποτε και με οποιαδήποτε έννοια απολαβή. Δυστυχώς, ως φαίνεται, η οργανωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας ήταν και η μόνη που συντεταγμένα και οργανωμένα στήριξε σε απόλυτο βαθμό και μακριά από προσωπικές επιδιώξεις την ωραία αυτή προσπάθεια.
Το αποτέλεσμα θεωρούμε ότι όχι μόνο δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, αλλά πολύ περισσότερο αυτό που θα αντανακλούσε το κοινό συμφέρον του Αιγάλεω και την αναγνώριση της προσφοράς της απερχόμενης διοίκησης. Ωστόσο δεν είναι ήττα για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον συνδυασμό του και όλους όσοι τον στηρίξαμε και αγωνιστήκαμε στο πλευρό του. Διότι δεν είναι ήττα μετά από 8 χρόνια διοίκησης και την λογική φθορά αλλά και τα λάθη που έγιναν- λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν ενεργούν- το τεράστιο ποσοστό των ενεργών πολιτών που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Το γεγονός πάντως ότι πλέον ο συνδυασμός μας αποχωρεί από τη διοίκηση οφείλεται και σε πολλά σφάλματα και φαινόμενα που και μπορούσαν και έπρεπε να αποφευχθούν. Κάποια από αυτά εμφανίζονται και τώρα, αμέσως μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών. Καλούμε λοιπόν άπαντες να αποφύγουν τη βιασύνη και το ρόλο είτε του “απόλυτου κριτή”, είτε του “μετά Χριστόν προφήτη” είτε κυρίως του “βασιλικότερου του βασιλέως”, που συνήθως κρύβει εκτός από προσωπικούς πανικούς και επιδιώξεις και πολλές παγίδες. Ο στοιχειώδης αυτοσεβασμός απαιτεί σύνεση και υπομονή. Απαιτεί αναζήτηση των όποιων αιτίων του ατυχούς αποτελέσματος. Αλλά εντός των θεσμικών και συντεταγμένων οργάνων και με επιχειρήματα και αποδείξεις και όχι με κραυγές και ανερμάτιστες κατηγορίες καφενειακών νοοτροπιών.
Επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να γιγαντωθούν με την αυθαίρετη αυτοσύστησή τους ως ξενιστών του λόγου του δημάρχου μας και ας σεβαστούν τον ίδιο το δήμαρχο και την άκρως εύστοχη χθεσινή ανακοίνωσή του, την οποία και προσυπογράφουμε.
Επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι να αγωνίζονται μόνο για την προσωπική τους αποενοχοποίηση ή σε κάποιες περιπτώσεις για την εκτόνωση του άγχους τους επειδή θίγονται από την δυσάρεστη για όλους εξέλιξη τα ιδιωτικά τους συμφέροντα, στο όνομα και μόνο των οποίων με δικές τους ενέργειες έβλαψαν τον συνδυασμό. Η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου έδωσε την εντολή να οδηγήσει την πόλη μας στον ίδιο δρόμο ανάπτυξης και προόδου ο κ. Καρδαράς. Ευχόμαστε πράγματι να ακολουθήσει το παράδειγμα του σημερινού δημάρχου, να αποδειχθεί υπερκομματικός και να αποδυθεί τη στενή επικάλυψή του από την κυβερνώσα παράταξη.
Είναι αλήθεια ότι καθ’ όλη την προηγούμενη 4ετία, καθώς και κατά την προεκλογική περίοδο που το περασμένο Σάββατο έληξε, τα δείγματα γραφής δεν ήταν καλά. Είναι αλήθεια ότι η αφίσσα με το πρόσωπό του ως υποψηφίου δημάρχου να συνυπάρχει με το έμβλημα του Πα.Σο.Κ. δεν αποτελεί θετικό οιωνό. Ευχόμαστε ωστόσο έστω και από σήμερα και κυρίως από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τα ασκήσει μακριά από την οιαδήποτε κομματική εξάρτηση, καθώς σκοπός κοινός όλων πρέπει να είναι το καλό του Αιγάλεω, μόνο του Αιγάλεω και όλου του Αιγάλεω. Στα πλαίσια αυτά και σε πλήρη ταύτιση με την χθεσινή ανακοίνωση του Δημήτρη Καλογερόπουλου, θα σταθούμε στο πλευρό της δημοτικής μας ομάδας η οποία θα έχει την απόλυτη αρωγή και συνεργασία μας, με στάση γόνιμης κριτικής έναντι στη νεοεκλεγείσα δημοτική διοίκηση, στην οποία δεν θα χαριστούμε σε κανένα πισωγύρισμα, αλλά και θα τη βοηθήσουμε σε κάθε απόφασή της προς το καλό της πόλης μας.
Ολοκληρώνοντας, επιθυμώ να εκφράσω απεριφράστως την ευγνωμοσύνη μου και τα συγχαρητήρια μου σε κάθε έναν από τους συνοδοιπόρους μου αγωνιστές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και σε όλα τα αιρετά μέλη της κομματικής μας κοινότητας, για τον αγώνα μας για επανεκλογή του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, που συχνά ξεπέρασε και τα ίδια τα βιολογικά μας όρια. Μακάρι εγκαίρως και πολλοί άλλοι να είχαν παραδειγματιστεί από την στάση των οργανωμένων νεοδημοκρατών και να είχαν καταλάβει ότι μείζον είναι το κοινό καλό και το πολιτικό και ιδεολογικό καθήκον, σαφώς πάνω και πέρα από προσωπικές διαδρομές και “ενδοοικογενειακές” κινήσεις εντυπωσιασμού, από κινήσεις που στόχο έχουν τη διαίρεση και όχι τον πολλαπλασιασμό, που αποτέλεσμα έχουν την αυτοακύρωση και όχι την σκοπούμενη από τους εμπνευστές τους αποθέωση του “εγώ” τους.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας – ΝΟΔΕ Β8
Βασίλης Α. Παπαδόπουλος


ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας των Δήμων Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, επιθυμώ να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου για τον αγώνα της οικείας Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Ζιάκου, τόσο στο πλευρό της δημοτικής ομάδας του κ. Γιώργου Ρεμπή -μέλους της ΝΟΔΕ Β8- τον οποίο, όπως και τους συνεργάτες του, επίσης τιμώ για τον αγώνα που έδωσαν, όσο και της υποψηφιότητας του Βασίλη Κικίλια σε επίπεδο Περιφέρειας.
Είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δεν ήταν θετικό για τον συνδυασμό μας, ωστόσο εύχομαι και πιστεύω, πως μέσα από την παρουσία του στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης και βεβαίως τις πρωτοβουλίες του στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Βαρβάρας, θα αδράξει την ευκαιρία να αποδείξει ότι στο άμεσο μέλλον δικαιούται πολλά περισσότερα. Η Νομαρχιακή μας Οργάνωση όπως και η δημοτική τοπική οργάνωση, με κοινό γνώμονα όλων πάντα και μόνο την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης, θα είναι στο πλευρό του.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας – ΝΟΔΕ Β8
Βασίλης Α. Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: