Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η επανάσταση των αστών έφερε τις νίκες των εθνομηδενιστών !

Επαναστάτησαν !
Οι νεότεροι, επαναστάτες του φραπέ και οι γηραιότεροι, επαναστάτες της πυτζάμας και του καναπέ !
Το αποτέλεσμα ανέλπιστο, αλλά όταν συμπεριφέρεσαι κατ’ αυτόν τον τρόπο έρχεται αμείλικτο να σε ταρακουνήσει !
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010 απέδειξαν περίτρανα ότι τόσο οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της Ν.Δ. όσο και του ΛΑ.Ο.Σ. δε μπορούν ή δε θέλουν να σταματήσουν τον εθνομηδενισμό της «παγκοσμιοποίησης».
Εντελώς ανάξιοι των περιστάσεων αναλώθηκαν σε μικροπολιτικά παιχνίδια με αποτέλεσμα να εκλεγεί στη Θεσσαλονίκη δήμαρχος ο Μπουτάρης, που θέλει να κάνει λεωφόρο Κεμάλ Ατατούρκ στην προσφυγομάνα πρωτεύουσα του ελληνικού βορρά, ενώ στην Αθήνα εξελέγη ο Καμίνης !
Το ίδιο συνέβη και στην περιφέρεια Πελοποννήσου όπου φανερά οι βουλευτές της Ντόρας υποστήριζαν τον Τατούλη, ενώ ο Ψωμιάδης έχασε από τον πρώτο προς το δεύτερο γύρο σχεδόν 20.000 ψήφους, αλλά δεν τα κατάφεραν να τον νικήσουν !
Στην Ευρυτανία, είναι εξοργισμένοι οι Ευρυτάνες Νεοδημοκράτες, χρόνια στο πλευρό της Ντόρας, μη μπορώντας να χωνέψουν ότι η αποχή στο δεύτερο γύρο των εκλογών εκτινάχθηκε στο 80% αφού ο υιός Μπακογιάννης εξελέγη Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με μια πρωτοφανή κινητοποίηση των ετεροδημοτών ενώ οι ψηφοφόροι δεν κινητοποιήθηκαν τη δεύτερη για να στηρίξουν τον Περιφερειάρχη…
Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Χαϊδάρι που ροκανίσθηκε η τεράστια διαφορά του πρώτου γύρου, με κίνδυνο να χαθεί ο Δήμος, όχι από την ψήφο της αριστεράς, αλλά από την αποχή δικών μας ψηφοφόρων… το ίδιο στο Αιγάλεω, το ίδιο σε όλη την Ελλάδα, με την εφαρμογή ενός καλοστημένου σεναρίου δημιουργίας εντυπώσεων εν όψει τις εξαγγελίας ίδρυσης του νέου κόμματος από τη Ντόρα Μητσοτάκη.
Ενός σεναρίου που δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον παραπαίοντα Πρωθυπουργό και τη δοσιλογική Κυβέρνησή του.
Μιλάμε για αισχρά μικροπολιτικά παιχνίδια και εσωκομματικά μαχαιρώματα στα οποία φανερά έλαβαν μέρος στελέχη πρώτης γραμμής της Ν.Δ. που αλληθωρίζουν κατά Ντόρα μεριά και το Τηλε-κόμμα του Καρατζαφέρη.
Όλα αυτά ενώ έρχεται εθνική και κοινωνική καταστροφή, την οποία καθώς φαίνεται δε μπορούν ή δε θέλουν να εμποδίσουν για δύο λόγους:
Πρώτον για να μην πάνε κόντρα στη θέληση των μεγάλων αφεντικών και δεύτερον γιατί ονειρεύονται καρέκλες και εξουσία πάνω στα αποκαΐδια της Πατρίδας !
Σε όποιον αμφιβάλει για τα παραπάνω θα αναφέρουμε τις δημόσιες ευχαριστίες του Μπουτάρη στη Ντόρα Μητσοτάκη και θα θυμίσουμε τις τελευταίες δηλώσεις του:
«…Μετά το θέμα με την προσευχή των μουσουλμάνων με ρώτησαν τι θα κάνω για τζαμί. Είπα, εγώ θα φωνάξω τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πω: Ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας».
Έχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους:
«Για πρώτη φορά από τον πόλεμο… Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Έχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται…
Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε;
«Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά».
Δεν φοβάστε αντιδράσεις;
«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων».
Αλλά και στην Αθήνα του Κακλαμάνη και του Καμίνη, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.
Απάντηση στα όσα έγιναν στην Πλατεία Αττικής και στα όσα έπραξαν οι αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να είναι παρών Εισαγγελέας, δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ:
«ΤΑ ΝΕΑ» 17 Νοεμβρίου, σελ. 3, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ:
«…Από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα είναι συντεταγμένο κράτος με νόμους, τους οποίους οφείλουν να σέβονται όλοι όσοι βρίσκονται στο έδαφός της. Αυτοί οι νόμοι μεταξύ άλλων προβλέπουν και την υποχρέωση να υπάρχει άδεια… από τις αρμόδιες αρχές για δραστηριότητες σε δημόσιους χώρους, που μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργίες πάσης φύσεως. Αυτή η άδεια δεν ζητήθηκε για το χθεσινό προσκύνημα.»
Με απλά λόγια κάποιοι λειτούργησαν εκτός νόμου, καταργώντας τα Συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων. Αυτή είναι η μόνη Αλήθεια.
Όσο για τα «αυθόρμητα» επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών και την πολιορκία του δημαρχείου, μόνο αυθόρμητα δεν ήταν.
Ήταν σχεδιασμένα και οργανωμένα και ανάμεσα στους λαθρομετανάστες υπήρχαν και κάποιοι κουστουμαρισμένοι κύριοι ξένων πρεσβειών… Παίζεται χοντρό παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος και επί τέλους κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν και να αντιδράσουν γιατί όλα αυτά που γίνονται δεν είναι εναντίον των «κακών ρατσιστών», αλλά εναντίον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: