Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Στην παραλία Ζάγκα με φόντο το Κάστρο της Κορώνης!!!


Σήμερα ήρθαμε ως την Κορώνη ψάχνοντας να βρούμε τον μπάρμπα μας… Γιατί εμείς έχουμε μπάρμπα στην Κορώνη... Θα ακολουθήσουν λίγα θέματα με πολλές φωτογραφίες… Ξεκινάμε με φωτογραφίες από την παραλία Ζάγκα… Αλλά πριν ξεκινήσουμε θα γκρινιάξουμε για άλλη μια φορά για το οδικό δίκτυο του Νομού… Εάν είχαμε μια κάποια υπερφυσική δύναμη και εξουσία, θα υποχρεώναμε για τιμωρία όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Νομού και της Περιφέρειας, πρώην και νυν, καθ’ όλη την τετραετία που μόλις ξεκίνησε, να κάνουν οδηγώντας οι ίδιοι δυο φορές την ημέρα τη διαδρομή Ριζόμυλος - Κορώνη… Αυτό και σταματώ… Και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν!
Η παραλία Ζάγκα είναι μια μεγάλη ατέλειωτη αμμουδιά που ξεκινά από το νότιο τμήμα του Κάστρου της Κορώνης και συνεχίζει δυτικά στον δρόμο προς Φοινικούντα. Πολλές οικογένειες αλλά και νεολαία προτιμούν αυτή την παραλία για την ψιλή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της.
Κατά μήκος της παραλίας Ζάγκα, που διαθέτει πολλά οργανωμένα σημεία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, θα συναντήσετε κάμπινγκ, beach bars, καθώς και γήπεδα beach volley και ποδοσφαίρου, ντους και αποδυτήρια. Θα βρείτε επίσης ορισμένες από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια με καταπληκτικό φαγητό και φιλικό προσωπικό. Στην παραλία Ζάγκα θα βρείτε εύκολα και χώρους στάθμευσης στο δρόμο που βρίσκεται από πάνω της.
Η παραλία Ζάγκα είναι προσβάσιμη και μέσα από την Μονή Ελεήστρας, στην Κορώνη.
Πέρα από το οργανωμένο κομμάτι της, υπάρχουν και σημεία όπου μπορείτε να απολαύσετε με περισσότερη ησυχία το μπάνιο σας. Η παραλία Ζάγκα είναι αυτή που προτιμούν κατά κύριο λόγο οι ντόπιοι, αφού είναι στα περίχωρα της πόλης.





































































































2 σχόλια:

Π. Θεοχάρης Σούλης είπε...

Και άλλοι ψαχναν για μπάρμπα στην Κορώνη κάποτε κ τελικά βρήκαν νυφη... Κ πεθερό κ πεθερά κ πόπολο το σόι...

Καλές διακοπές!

Π. Θεοχάρης Σούλης είπε...

Ολόκληρο το σόι...