Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Πρωτοβουλία του κλάδου Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στο Χαϊδάρι!!!


Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Χαϊδαρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι και επιχειρηματιες.
Την Τετάρτη 25/9 και ώρα 15.00 σας προσκαλούμε στο K55 Bar (πρώην Cutty Sark, Καραϊσκάκη 55) στην πρώτη συνέλευση /συζήτηση για τις λεπτομερειες της σύστασης του σωματείου μας.
Κατά την προσέλευση σας θα λάβετε κάρτα (κρεμαστή ταυτότητα) με το όνομα σας και την επιχείρηση που εκπροσωπείτε που θα φοράτε κατά την διάρκεια της συνάντησης μας για να διευκολυνθεί η μεταξύ μας γνώριμα και επικοινωνία.
Για να γίνει αυτό καλό θα ήταν να δηλώσετε επίσημη συμμετοχή στην κλειστή ομάδα μας στο FB ώστε να έχετε την προσωπική κάρτα μέλους σας στην πρώτη αυτή συνέλευση.
Η παρουσία σας είναι σημαντική και υποχρεωτική.
Μόνο με ένα εννιαίο μέτωπο μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες των επιχειρήσεων μας και κατά συνέπεια την ανάπτυξη τους.
Η στιγμή αυτή είναι ιδανική για την πόλη μας γιατί έχουμε έναν καινουργιο δήμαρχο ο οποίος είναι νέος, έχει πολύ ενέργεια, και είναι έτοιμος να μας ακούσει και να σταθεί δίπλα μας και όχι απέναντι μας.
Για να επιτευχθεί ομως αυτό απαιτείται ενότητα, να βάλουμε τις οποίες διάφορες πίσω μας και μα κάτσουμε ΟΛΟΙ μαζί στο ίδιο τραπέζι.
Η διχόνοια και η έλλειπης ουσιαστική επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές έκανε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικης... δυστυχως έναν φτωχό συγγενή και φάντασμα του εξαιρετικού παρελθόντος του.
Είναι απαραίτητο να δώσουμε όλοι το παρόν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 15.00
Μας αφορά όλους μας, και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κανέναν...
Οποιος νοιάζεται πραγματικά και βάζει το καλό της πολης μας πάνω από το προσωπικό του συμφέρον είναι καλοδεχούμενος και θα μας βρει όλους δίπλα του όποτε μας χρειαστεί.

Ισχύς εν τη ενώσει !!!

Υπό Σύσταση Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: