Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Η Trattoria Casa Bianca φέρνει την Ιταλία πιο κοντά στο Χαϊδάρι!!!


Ποτέ δεν κρύψαμε ότι είμαστε ιταλόφιλοι. Μας αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα, το ιταλικό ποδόσφαιρο, η ιταλική μουσική, ο ιταλικός κινηματογράφος, το ιταλικό ντιζάιν, η Ιταλία ως ταξιδιωτικός προορισμός... και φυσικά, η ιταλική κουζίνα! 
Μια εξαιρετική πρόταση για ιταλικό φαγητό έρχεται από το Χαϊδάρι και ακούει στο όνομα Trattoria Casa Bianca. Από την πόλη έλειπε ένα ποιοτικό, αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο. Αυτό ήρθε να προσθέσει πριν δυο χρόνια ακριβώς στην παλέτα του Χαϊδαρίου η Trattoria Casa Bianca. Η διακόσμηση σε ταξιδεύει στην ιταλική επαρχία με τις ξύλινες καρέκλες και τα καρό κόκκινα τραπεζομάντηλα να είναι το σήμα κατατεθέν. Ο χώρος του Casa Bianca θυμίζει κάλλιστα εστιατόριο του Μιλάνου με τους συνδυασμούς στα τραπέζια και τους καναπέδες να δίνουν αυτή την αίσθηση. 
Το ιταλικό εστιατόριο ήρθε για να χαράξει ανεξίτηλα το όνομα του στα Δυτικά, με τις μοναδικές γεύσεις που υπογράφει ο τηλεοπτικός Σεφ, Γιώργος Τσούλης. Οι πρωτότυπες γεύσεις ζυμαρικών, οι ευφάνταστες σαλάτες, οι γευστικές πίτσες αλλά και η μεγάλη ποικιλία κρασιών κάνουν το ιταλικό εστιατόριο μια σίγουρη επιλογή για καλό φαγητό, με άριστη εξυπηρέτηση, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. 
Τα εξαιρετικά πιάτα ζυμαρικών και οι παραδοσιακές πίτσες με ζυμάρι που ανοίγεται εμπρός σου, θα σε κερδίσουν. Όλα εδώ είναι υπεράνω κριτικής. Ο χώρος, η εξυπηρέτηση, μα κυρίως το φαγητό. Οι οικογενειακές επισκέψεις και οι επισκέψεις με φίλους έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια. 
Δεν είναι υπερβολή να σας πούμε ότι εδώ έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά αυτό που μας ξετρελαίνει και σας το προτείνουμε, είναι το σιγομαγειρεμένο μοσχάρι ραγού με φρέσκες παπαρδέλες. Φυσικά όλα τα φαγητά, εγώ προσωπικά, τα συνοδεύω με εξαιρετικές ιταλικές μπύρες και με μεταλικό νερό από τις πηγές της Τοσκάνης, με τη μοναδική βελούδινη υφή. 
Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα ιταλικό εστιατόριο που θα φάτε αυθεντικά και θα χορτάσετε με γεμάτες γεύσεις στο πιάτο σας, τότε αυτή η Trattoria είναι ο προορισμός σας. Μπορείτε να επιλέξετε την άνετη αίθουσα με τους εντυπωσιακούς καναπέδες ή τα τραπέζια που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη. Το εστιατόριο Casa Bianca αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για κάθε πελάτη που θέλει να γευτεί πρωτότυπες συνταγές με μικρή ή μεγάλη παρέα. Ακόμα και γι' αυτούς που θέλουν να πάρουν την παραγγελία πακέτο ή να παραγγείλουν από το σπίτι! 














































Δεν υπάρχουν σχόλια: